Siirry suoraan sisältöön

Kasvu Openin Kasvupoluilla maksutonta sparrausta – hae mukaan!

Kasvu Openin Kasvupoluilla maksutonta sparrausta – hae mukaan!

Sparraus_4
Business Jyväskylä on tänä vuonna Kasvu Openin matkassa kahdella eri kasvupolulla valtakunnallisen kumppanuuden lisäksi. Teemoiksi valittiin kaupungin kärkialojen mukaisesti tulevaisuuden terveys ja hyvinvointi (Future health and wellbeing) ja älykkään teollisuuden (Smart Industry) kasvupolut. Sekä terveyden ja hyvinvoinnin että älykkään teollisuuden alueilla Jyväskylässä on erityistä osaamista sekä vahvat ekosysteemit, joita halutaan kasvattaa ja kehittää edelleen. Ekosysteemityötä tehdään muun muassa Hippoksen ja Eteläportin ympärillä.

- Business Jyväskylä on yksi Health and wellbeing Kasvupolun kumppaneista ja toivoisimme mukaan erityisesti hyvinvoinnin, urheilutoiminnan ja terveyden edistämisen sekä näiden digitalisoinnin hallitsevia kasvuhakuisia yrityksiä. Hippos2020 Jyväskylässä tarjoaa kasvualustan yrityksille niin tuotekehityksen, rahoituksen kuin partneriverkoston kautta. Tarjoamme yrityksille yhteyksiä eurooppalaisiin sijoittajiin ja Hippos-ekosysteemin toimijoihin sekä avaamme mahdollisuuksia maailmalle, kertoo Hippos2020 innovaatio- ja kasvuliiketoiminnasta vastaava projektipäällikkö Nina Rautiainen.

- Uudistuvassa teollisuudessa tarvitaan yrityksiä, jotka ovat valmiita hyödyntämään liiketoiminnassaan uusinta tutkimusta ja teknologioita toiminnassaan. Teollisuuden innovaatio- ja liiketoimintaekosysteemin rakentumiseen tarvitaan mukaan viimeisin äly ja yrityksiä, jotka tuottavat ratkaisuja kansainvälisille toimijoille, kommentoi Eteläportin projektipäällikkö ja kehittämisasiantuntija Heikki Kinnunen Business Jyväskylästä.

Haku Kasvupoluille on käynnissä nyt!

Smart Industry Kasvupolun haku on auki 11.3. saakka ja Health and wellbeing -polun 1.4. asti.

Lue lisää kasvupoluista, joilla Business Jyväskylä on mukana.

Tutustu muihin artikkeleihin