Jump right in
Lahiverkkokauppa_iStock-1134475997_21.4.2020_pieni

Lähiverkkokauppa

Lähiverkkokauppa www.lahiverkkokauppa.com on paikallisten palveluntarjoajien ja erikoisliikkeiden oma verkkokauppa, jossa keskisuomalaiset pienet palveluntuottajat ja erikoisliikkeet voivat kokeilla tuotteidensa ja palvelujensa myymistä verkossa. Kokeilun toteuttavat Business Jyväskylä ja Woolman Oy.

Mukaan haetaan yrityksiä, joilla on kiinnostusta, mutta ei aikaisempaa kokemusta verkkokaupasta.

Jokainen kokeiluun mukaan lähtevä yritys saa tuoda Lähiverkkokauppaan yhden tuotteen tai palvelun. Alkuinvestointia ei ole, yritykselle syntyy ainoastaan transaktiokustannuksia. Yrityksen tarvitsee vain varmistaa, että tuote tai palvelu on myytävissä ja toimitettavissa konkreettisesti. Kyseessä voi olla myös lahjakortti tai palvelu.

Kokeiluun kannattaa lähteä mukaan, sillä projektista saa hyvää kokemusta oikean verkkokaupan perustamisesta. Projektiin sisältyy myös Woolmanin valmennuksia verkkokaupan asiakaspalvelusta, prosesseista ja toteutuksesta, jotka auttavat myös mahdollisen oman verkkokaupan perustamisessa.

Jos kiinnostuit verkkokauppakokeilusta ja haluat siihen mukaan, lähetä viesti osoitteeseen: lahiverkkokauppa@jyvaskyla.fi.

Kerro lyhyesti yrityksestäsi ja jätä omat yhteystietosi. Jos mahdollista, nimeä jo tässä vaiheessa tuote tai palvelu, jonka haluaisit mukaan verkkokauppaan.


Urheiluseuroille vastaava oma verkkokauppa

Yrityksille suunnatun verkkokaupan rinnalla rakennetaan vastaava palvelu alueen urheiluseuroille. Urheiluseurat voivat myydä kaupassa omalla logolla varustettuja fanituotteitaan, jotka valitaan paikallisen Silkkisiiven ennalta valituista tuotteista. Tuotteita on kolme (huppari, lippis ja t-paita miehille ja naisille). Näihin tuotteisiin painatetaan seuran oman logo ja tuotteen myynti hoituu Lähiverkkokaupan kautta. Seurojen tulee vain toimittaa painatuksiin soveltuva logo Silkkisiivelle.

Jos kiinnostuit seuroille tarkoitetusta verkkokauppakokeilusta, laitathan viestiä: lahiverkkokauppa@jyvaskyla.fi.

Lue tiedotteesta lisää verkkokauppaprojektin taustoista.

Lähiverkkokauppa avautuu tänne

Pirkko Flinkman, projektipäällikkö, keskustan kehittämishanke

The right move Menestysteot
Guit saying tomorrow

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Form background