Business_rally_panel3

International Venture Academy

Hippos2020,  Business Jyväskylä ja Sophia Business Angels -enkeliverkosto järjestää International Venture Academy -ohjelman keväällä 2020. Ohjelma rakentuu Hippos-ekosysteemityön ympärille ja siihen on haettu mukaan ensisijaisesti liikunta-, terveys- ja hyvinvointialan kasvuyrityksiä.

Ohjelma on suunnattu yrityksille, jotka 

  • haluavat parantaa yrityksensä rahoitusvalmiuksia
  • etsivät 0,5 - 1 miljoonan € sijoitusta yritykselleen
  • harkitsevat tai suunnittelevat Välimeren markkinoiden valloittamista

Mitä International Venture Academy voisi tarjota yrityksellesi? Katso Marcel Dridjen terveiset Nizzasta kasvuyrityksille.

HubSpot Video

International Venture Academy

Mikä?

Hippos2020:n, Business Jyväskylän ja ranskalaisen Sophia Business Angels -enkeliverkoston järjestämä International Venture Academy -ohjelma yhdistää suomalaiset, ranskalaiset ja itävaltalaiset yrittäjät ja sijoittajat. Ohjelma auttaa yrityksiä kehittämään rahoitusvalmiuksiaan, vauhdittamaan Välimeren markkinoiden valloittamista ja antaa hyödyllisiä vinkkejä oman sijoittajapitchin kehittämiseen seuraavalle tasolle.

Kenelle?

Ohjelma on tarkoitettu suomalaisille kasvuyrityksille, joilla on halu kehittää rahoitusvalmiuksiaan, jotka ovat etsimässä sijoitusta ja/tai suunnittelevat Välimeren markkinan valloittamista. Osallistuvilla yrityksillä täytyy olla jo valmis tuote tai palvelu, selkeä visio sekä olemassa olevaa liiketoimintaa. Ohjelma sopii sekä siemenrahoitusta etsiville startupeille että 0,5M€-1M€ sijoitusta etsiville scaleup-yrityksille.

Miten?

International Venture Academy sisältää kolme vaihetta:

  1. Rahoitusvalmiuksien työpaja 
  2. Rahoitusvalmiuksien etävalmennus 
  3. International Venture Academy

Ensimmäiseen vaiheeseen, 3-päivän Rahoitusvalmiuksien työpajaan kutsutaan 10 suomalaista kasvuyritystä, joista potentiaalisimmat yritykset saavat 10 tuntia henkilökohtaista etävalmennusta omien rahoitusvalmiuksien kehittämiseen sekä mahdollisuuden osallistua International Venture Academy -ohjelmaa Nizzassa.

Kiinnostuitko? Lataa esite ja ilmoittaudu mukaan!

Lataa esite

Form background

Kysymyksiä, ota yhteyttä:

Nina Rautiainen, ohjelmapäällikkö, innovaatioekosysteemityö ja kasvuliiketoiminta