Jyväskylä
Business Rally

Jyväskylä Business Rally tulee jälleen lokakuussa!

Jyväskylä Business Rally on yhdistelmä liiketoiminnan kehittämis- ja rallitapahtumia, joita Jyväskylän kaupunki isännöi virallisen Rally Finland -viikon aikana Jyväskylässä.

Business Rally tuo innovatiiviset startup- ja kasvuyritykset kasvokkain yritysten, pääomasijoittajien, enkelisijoittajien ja muiden liikekumppaneiden kanssa.

Business Rallyn perusajatuksena on hyödyntää Pohjoismaiden suurinta urheilutapahtumaa kaupungin yritysten ja kaupunkikehityshankkeiden kehittämiseksi. Jyväskylä Business Rally -tapahtumia Rally Finlandin yhteydessä on järjestetty jo viiden vuoden ajan.

jyvaskyla_business_rally-min

 

Jyväskylä Business Rally Investor Day

Jyväskylä Business Rally Investor Day -tapahtuma järjestetään tänä vuonna 1.– 2.10.2021. 

Tämän vuoden Business Rallyn tapahtumapaikkana toimii Jyväskylän Yritystehtaan tilat, jotka sijaitsevat yhdellä  merkittävimmistä kaupunkikehitysalueista Kankaalla.

Tilaisuuden järjestäjinä toimii Jyväskylän kaupunki/Business Jyväskylä, eurooppalainen enkelisijoittajaverkosto EBAN ja suomalainen enkelisijoittajaverkosto FiBAN yhteistyössä Jyväskylän Yritystehtaan kanssa. Tapahtuma on kutsuvierastilaisuus ja suunnattu sijoittajille. 

EBAN_Investor_Day69