Siirry suoraan sisältöön
Ihmiset pöydän ääressä

Tutkimus- ja kehityspalvelut

Keski-Suomen alueelta saatavissa kattavasti erilaisia tutkimus-, kehitys ja innovaatiopalveluita. Palveluita voi hyödyntää esimerkiksi tuote- ja materiaalitestaamiseen, mittauksiin ja pilotointiin, palvelu- tai tuotekehityksen sekä validointiin. Tutkimus- ja kehitystyö tuottaa lisäarvoa yritysten liiketoiminnalle ja vauhdittaa elinkeinoelämän uudistumista ja kilpailukykyä. Yrityksesi voi hyödyntää korkeakoulujen palveluita niin opiskelijatöissä, erilaisissa mittaus- ja analysointitarkoituksessa kuin pidemmissä kehitysprojekteissa, joilla voidaan tuoda syvempää tutkimustietoa juuri yrityksesi tarpeisiin.

Tutkimus- ja kehitysympäristöt

Tapahtumat

Business Jyväskylän kalenterista löydät yrityksille ja niiden työntekijöille suunnattuja tapahtumia, valmennuksia ja koulutuksia, jotka ovat usein maksuttomia tai vähintäänkin edullisia. Liittymällä Business Jyväskylän postituslistalle, saat uutiset ja vinkit tapahtumista uunituoreena suoraan sähköpostiisi.

Tapahtumissa oleva 'Kumppani' merkki tarkoittaa, että tapahtuma ei ole Business Jyväskylän järjestämä. Business Jyväskylä kuitenkin suosittelee lämpimästi näihin tapahtumiin osallistumista.

Haluatko järjestämäsi tapahtuman kalenteriimme?

Jätä tiedot tapahtumastasi alla olevan painikkeen takaa löytyvällä lomakkeella. Käsittelemme tapahtumasi mahdollisimman pian, jonka jälkeen saat tiedon tapahtuman lisäämisestä sivustollemme.

Jätä tieto tapahtumastasi

Yritys- ja opiskelijaohjelmat

Ihmisiä kahvipöydässä, seed village-logo, kuva

Seed Village -ohjelmat

Seed Village -ohjelmat auttavat kiihdyttämään yritysten tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa (TKI) ja laajentavat yritysten verkostoja. Vuoden 2023 ohjelmat julkaistaan keväällä 2023. 

BioPaavo by Jamk Hackathon_ALVA

BioPaavo Hackathon

BioPaavo hackathonien tarkoituksena on etsiä yritysten toimeksiannosta biotaloudesta ratkaisuja ekologisen kestävyyskriisin aiheuttamiin haasteisiin. Hackathonit tarjoavat mahdollisuuden yhteistyön lisäämiseen ja uuden liiketoiminnan syntymiseen sekä biotalousalan kehittymiseen kokonaisuutena.

JAMK_08192_S (1)

Jamk Future Factory®

Jamk Future Factory® yhdistää opiskelijat ja työelämän. Jamk Future Factoryssa ratkomme opiskelijavoimin aitoja kehittämishaasteita työelämän tai TKI-projektien toimeksiannosta ketterästi ja monialaisesti. Fuel for Creativity!

Jamk Innoflash

Jamk Innoflash

InnoFlashissa monialaiset opiskelijatiimit luovat asiakaslähtöisiä ratkaisuehdotuksia työelämän aitoihin haasteisiin. InnoFlashissa sovelletaan käyttäjäkeskeistä ajattelua ja toimintamallia, jonka pohjalta luodaan asiakkaalle lisäarvoa tuottavia konsepteja. Prosessin aikana asiakkaita haastatellaan kahdessa vaiheessa. Tuloksena on satoja ideoita ja kymmeniä ratkaisuehdotuksia!

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Johanna Hentunen
Johanna Hentunen

Projektipäällikkö, tiede- ja teknologia palvelut
040 167 9317
johanna.hentunen@jyvaskyla.fi