Siirry suoraan sisältöön

Työnantajapalvelut

BSJKL_Savutupa_11

Tarvitsetko apua uusien työntekijöiden löytämiseen? Me autamme. Tutustu rekrytointipalveluihimme sekä rahalliseen tukeen, jota on mahdollista saada, kun palkkaat työttömän työnhakijan. Rekrytointiin liittyviä tapahtumia järjestetään myös – seuraa tapahtumakalenteria!

Uusi työntekijä saattaa löytyä myös työkokeilun avulla. Työkokeilu on työnantajalle ja työnhakijalle molemminpuolinen mahdollisuus tutustua ennen oppisopimuksen tai työsopimuksen solmimista. Ilmoita meille yrityksesi työkokeilupaikka ja me etsimme sopivat ehdokkaat työntekijöiksi.

BSJKL_FirstBeat_Keskusta_2

Tutustu rekrytointipalveluihin

Uuden työntekijän palkkaaminen vaatii aina yritykseltä resursseja. Säästä aikaa ja rahaa hyödyntämällä Jyväskylän kaupungin maksuttomia rekrytointipalveluja. Rekrytointipalvelut on suunnattu erityisesti työttömän työnhakijan palkkaamiseksi. 
BSJKL_FirstBeat_Keskusta_4

Tutustu rahalliseen tukeen

Voit työnantajana saada huomattavaa rahallista tukea työttömän työnhakijan palkkaamiseen.

Ajankohtaista

Tapahtumat

Business Jyväskylän kalenterista löydät yrityksille ja niiden työntekijöille suunnattuja tapahtumia, valmennuksia ja koulutuksia, jotka ovat usein maksuttomia tai vähintäänkin edullisia. Liittymällä Business Jyväskylän postituslistalle, saat uutiset ja vinkit tapahtumista uunituoreena suoraan sähköpostiisi.

Tapahtumissa oleva 'Kumppani' merkki tarkoittaa, että tapahtuma ei ole Business Jyväskylän järjestämä. Business Jyväskylä kuitenkin suosittelee lämpimästi näihin tapahtumiin osallistumista.

Haluatko järjestämäsi tapahtuman kalenteriimme?

Jätä tiedot tapahtumastasi alla olevan painikkeen takaa löytyvällä lomakkeella. Käsittelemme tapahtumasi mahdollisimman pian, jonka jälkeen saat tiedon tapahtuman lisäämisestä sivustollemme.

Jätä tieto tapahtumastasi

Ota yhteyttä

Soita tai varaa aika tapaamiseen, niin pohditaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua.

Päivystävä yrityskoordinaattori on tavoitettavissa numerosta 014 569 1332 arkisin klo 9-15.30. Voit myös jättää yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Yrityskoordinaattorit:

martti_melin

Martti Melin
+358 40 182 1403
martti.melin@jyvaskyla.fi
Palvelualat ja hyvinvointi

Ilkka_finnila

Ilkka Finnilä
+358 40 504 1857
ilkka.finnila@jyvaskyla.fi
Kaupan, hallinnon ja opetusalojen toimiala

Pasi Laukkanen

Pasi Laukkanen
+358 50 3118 190
pasi.laukkanen@jyvaskyla.fi
Teollisuus ja tekniikka

Heidi_nygård

Heidi Nygård
tiimivastaava
+358 50 476 7349 
heidi.nygard@jyvaskyla.fi
Kaikki toimialat