Eteläportti_ilmakuva_hero

Eteläportti

Liiketoimintaa kestävän kehityksen kärkijoukoissa

Eteläporttiin, Jyväskylän kainaloon, rakentuu Euroopan modernein valmistavan teollisuuden digitaalinen palvelukeskittymä. Eteläportti on inspiroiva kehittämis- ja kehittymisympäristö yrityksille ja osaaville työntekijöille.

Eteläportti tarjoaa teollista valmistusta ja sitä tukevia palveluita tarjoaville yrityksille uuden ajan älykkään teknologiaympäristön. Eteläportti edistää resurssien viisasta käyttöä, kiertotaloutta ja vähähiilisyyttä sekä kokoaa verkostoja siivittämään yritysten menestystä.

Lue lisää Eteläportista

Kiinnostaako moderni valmistavan teollisuuden keskittymä? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö

Eteläportin esittelyvideo
Katso lisätietoa Eteläportin tonteista

Ota yhteyttä ja sano kyllä älykkäälle tulevaisuudelle!

Eteläportin tonttitarjonta

Eteläportti on inspiroiva kehittämis- ja kehittymisympäristö yrityksille ja osaaville työntekijöille. Uusi yritysalue Jyväskylässä vastaa valmistavan teollisuuden ja monipuolisten toimitilojen tarpeisiin. Uuden ajan yritysalue tarjoaa tilaa mm. kehittämis-, tuotanto- ja logistiikkatoiminnoille. Lisäksi alue sopii kaupan ja palvelujen toimijoille.

Eteläportin alueella on infrastruktuuri pääosin valmiina: kadut, vesi-, jätevesi- ja kaukolämpöverkostot sekä sähkö- ja telekaapelit.

Tonttien hinta on alkaen 20 e/m2. Myös tontin vuokraaminen on mahdollista. Lisätietoa tonteista saat Karttapalvelusta. Tonttia voi hakea sähköpostitse vapaamuotoisella hakemuksella.  Autamme mielellämme sopivan tontin valinnassa.

Eteläportin tonttitarjonta

 

Kaupunkikehitysalustat

Hippos sisäänkäynti havainnekuva

Hippos

Hippoksesta rakennetaan Suomen suurin liikunnan, urheilun ja ammattilaisurheilun keskittymä.

Lue lisää Hippoksesta »
Jyväskylä Kanga, Perhe

Kangas

Kangas on Jyväskylän merkittävin aluekehityshanke, jossa kunnianhimoinen suunnittelu, älykäs kaupunkirakenne ja uusin yhdyskuntatekniikka luovat ainutlaatuista ja laadukasta ympäristöä asukkaille ja yrityksille. Tulevaisuudessa Kangas on 2 101 työpaikan ja 6 000 asukkaan koti.

Lue lisää Kankaasta »
Jyväskylän kävelykatu, äiti ja lapsi

Kaupunkikeskustan kehittäminen 3.0

Jyväskylän kaupunkikeskustan kehittämisen kolmas aalto on käynnistynyt Jyväskylän keskusta 3.0 –hankkeena. Jyväskylässä on vilkas ja kompakti ydinkeskusta. Sen vetovoiman kasvattaminen erikoiskaupan, tapahtumien ja asumisen ykköspaikkana on osa kaupungin kehittämisstrategiaa.

Lue lisää Kaupunkikeskustasta »
Sairaala Nova ja Kukkula

Sairaala Nova ja Kukkula

Jyväskylän uusi sairaala on tulevaisuuden sairaala, jossa lähtökohtana on asiakas eli potilas. Asiakkaille tarjotaan kokonaispalvelua, jossa ennaltaehkäisy ja hyvinvointi ovat merkittävässä roolissa.

Lue lisää Sairaalasta »
3arrows-big

Kiinnostuitko Eteläportin alueesta? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Business_Jyvaskyla8Heikki

Heikki Kinnunen
projektipäällikkö, Eteläportti
p. 050 434 2450
heikki.kinnunen@jyvaskyla.fi

 

Form background