Jump right in
Hippos2020 Areena, PES Arkkitehdit

Hippos

Liikunnan, urheilun ja hyvinvoinnin urbaani keskus

Valmistuessaan Hippos on Pohjoismaiden merkittävin liikunnan, urheilun ja huippu-urheilun, terveyden edistämisen sekä hyvinvoinnin ja tapahtumien keskus. Se yhdistää myös liikunnan tutkimuksen ja teknologisen tuotekehityksen kansainvälisesti merkittäväksi kokonaisuudeksi. Hankkeen budjetti on noin 150 miljoonaa euroa. Ympärivuotisten ja liki ympärivuorokautisten toimintojensa vuoksi Hippos on liikuntapääkaupunki Jyväskylän keskeinen vetovoimatekijä niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin.

Alueelle rakennetaan nykyaikaiset, muunneltavat liikuntatilat, jotka kaksinkertaistavat nykyiset tilat. Uuden liikuntakeskuksen, osaamiskeskuksen, kilpajäähallin ja harjoitusjäiden lisäksi alueelle rakentuu elämyksellinen liikuntapuisto.

Kiinnostaako tulevaisuuden Hippos? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö

Hippoksen alueen havainnekuva

 

Johtava urheilun, liikunnan, hyvinvoinnin ja terveydenedistäjä sekä globaalien menestystarinoiden ympäristö.

Miksi Hippokselle?

Tavoitteenamme on luoda kansainvälisesti tunnistettu älykkään hyvinvoinnin keskittymä, joka luo uudenlaista kasvua ja potentiaalia koko ihmiskunnalle. Yhdessä yritysten sekä monitieteellisten oppija tutkimuslaitosten kanssa tavoittelemme merkittävää tutkimuslähtöistä liiketoimintaa kaupallistettavien hankkeiden kautta. Alueen ytimeen rakentuva liikuntakeskus sisältää kaupalliset tilat, kuten toimisto- ja laboratoriotiloja, päivittäistavarakaupan, ravintoloita, liiketiloja sekä erilaisia liikuntatiloja. Liikunta ja oheispalvelut houkuttelevat Hippokselle noin 4,2-4,7 miljoonaa käyntikertaa vuodessa.

Uudet tilat mahdollistavat myös 50-70%:n lisäyksen kansainvälisiin konferensseihin ja tapahtumiin. Hippoksen pohjalle vahvistuvan liikunnan, terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin ekosysteemissä liikunta- ja hyvinvointitoimialan uusien yritysten vuosittaisen kasvun tavoite on 30%. 

hippos2020-liikunta-hyvinvointi-urrheilu

Kaupunkikehitysalustat

Hippos sisäänkäynti havainnekuva

Hippos

Hippoksesta rakennetaan Suomen suurin liikunnan, urheilun ja ammattilaisurheilun keskittymä.

Lue lisää Hippoksesta »
Jyväskylä Kanga, Perhe

Kangas

Kangas on Jyväskylän merkittävin aluekehityshanke, jossa kunnianhimoinen suunnittelu, älykäs kaupunkirakenne ja uusin yhdyskuntatekniikka luovat ainutlaatuista ja laadukasta ympäristöä asukkaille ja yrityksille. Tulevaisuudessa Kangas on 2 101 työpaikan ja 6 000 asukkaan koti.

Lue lisää Kankaasta »
Jyväskylän kävelykatu, äiti ja lapsi

Kaupunkikeskustan kehittäminen 3.0

Jyväskylän kaupunkikeskustan kehittämisen kolmas aalto on käynnistynyt Jyväskylän keskusta 3.0 –hankkeena. Jyväskylässä on vilkas ja kompakti ydinkeskusta. Sen vetovoiman kasvattaminen erikoiskaupan, tapahtumien ja asumisen ykköspaikkana on osa kaupungin kehittämisstrategiaa.

Lue lisää Kaupunkikeskustasta »
Sairaala Nova ja Kukkula

Sairaala Nova ja Kukkula

Jyväskylän uusi sairaala on tulevaisuuden sairaala, jossa lähtökohtana on asiakas eli potilas. Asiakkaille tarjotaan kokonaispalvelua, jossa ennaltaehkäisy ja hyvinvointi ovat merkittävässä roolissa.

Lue lisää Sairaalasta »
Guit saying tomorrow

Kiinnostuitko Hippos2020-hankkeesta? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Business_Jyvaskyla83Kari

Kari Halinen
projektipäällikkö, Hippos ja Kukkula
p. 050 573 7034
kari.halinen@jyvaskyla.fi

Nina_Rautiainen

Nina Rautiainen
projektipäällikkö, Hippos
Innovaatiot ja kasvuliiketoiminta 
p. 050 413 7028
nina.rautiainen@jyvaskyla.fi

Tai jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Form background