<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=367391188281317&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Liity parveen – palaa Jyväskylään!

 

Entä jos palaisit takaisin Jyväskylään?

Olet varmasti miettinyt kuluneen vuoden aikana, mikä elämässä on tärkeää. Yhä useampi suomalainen haluaa panostaa terveyteen, arjen ja työn mielekkääseen yhdistämiseen, viihtyisämpään elinympäristöön ja edullisempiin asumiskustannuksiin. 

Meillä Jyväskylässä on tarjolla kaikkea tätä – kuten ehkä muistat, jos olet joskus asunut täällä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi takaisin Jyväskylään! Sivustolta löydät nyt avoinna olevia työpaikkoja ja muita hyviä vinkkejä paluumuuton suunnitteluun.

Tee päätös ja liity parveen – Jyväskylä odottaa sinua!

bsjkl-dinkkulepinkäinen-1280x

Mikä paluumuuttajalaji olet? Tee testi!

Oletko ruuhkavuosia elävä valkokaulushaikara, pesimisvimmainen dinkkulepinkäinen vai kenties keskustan vireä kampustiainen? Testaa mikä paluumuuttajalaji olet – yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kahden hengen 1 vrk:n staycation hotelli Yöpuussa Jyväskylässä!

Mikä paluumuuttajalaji olet? Tee testi!

Paluumuuttovirta Jyväskylään – katso toimittaja Minna Ristikiven reportaasi Rantaväylältä

Selaa avoimia työpaikkoja

Jyväskylässä on parhaillaan auki satoja työpaikkoja – löydä omasi ja hae! Selaa ilmoituksia ja tutustu yrityksiin tarkemmin heidän omilla sivuillaan. 

Howspace Oy

MyyntiOhjelmistokehitysAsiakaspalveluTalous ja hallinto

Howspace is an online collaboration platform powered with AI, encouraging everyone to participate in social learning. We work as a team, yet independently and without hierarchy, and we appreciate people who bring new and innovative ideas to continuously improve how we work. Everything from our vision, strategy, goals and working principles are co-created.

Lue lisää »

Etteplan

TeollisuusTekniikkaICTOhjelmistokehitys

Etteplanin palvelut kattavat ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisut, teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun ratkaisut, sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etsimme tällä hetkellä Jyväskylän seudulle mm. sulautettujen järjestelmien (HW, SW), ohjelmistotestauksen, kyberturvallisuuden sekä pilvisovellusten asiantuntijoita.

Lue lisää »

On-Time Research Solutions Oy

MyyntiICTOhjelmistokehitysMarkkinointi ja viestintäAsiakaspalvelu

On-Time on kansainvälistyvä mobiilikommunikointialustaa kehittävä ohjelmistoyritys. Osaajatarvetta on niin tuotekehityksessä kuin kaupallisella puolellakin. (Myynti, asiakkuudet, markkinointi, ohjelmistokehitys...)

Lue lisää »

Bitcomp oy

ICTOhjelmistokehitys

Koodiko kuivaa? Kaikkea kanssa! Bitcomp on älykkäisiin metsäjärjestelmiin keskittyvä yritys. Kanssamme teet satelliittidataa, karttoja ja tekoälyä hyödyntäviä ohjelmistoja. Järjestelmillämme helpotetaan metsäammattilaisen arkea ja tarjotaan väylä maailman parhaimpiin paikkatietoaineistoihin. Meille mahtuu monenlaista liitäjää aina alkuvaiheen koodarilupauksista metsäalan kokeneisiin konkareihin. Tarjoamme työympäristön, jossa aamulla (etä)työpisteelle on hauska tulla. Hae avoimiin paikkoihimme!

Lue lisää »

Flashnode Oy

Myynti

Flashnode Oy on yritysten liiketoiminnan tehostamiseen erikoistunut ohjelmistoalan yritys. Meillä on tällä hetkellä jo yli 200 tyytyväistä asiakasta. 100% työntekijöistämme pitää tiimiä ja työkavereita yhtenä parhaimmista asioista yrityksessämme. Emme siis etsi tai halua joukkoomme huonoja tyyppejä. Etsimme kasvavaan joukkoomme nyt osa-aikaista tulevaisuuden myynnin huipputekijää.

Lue lisää »

Cinia Oy

ICTOhjelmistokehitys

Cinia on ohjelmistokehityksen koko elinkaaren asiantuntija. Muotoilemme, suunnittelemme, pystytämme ja ylläpidämme vaativia, ammattilaiskäyttöön suunnattuja ohjelmistoja. Tehtävämme on toteuttaa kriittiset ohjelmistot ja tähän tarvitsemme taitavia ja oppivia ammattilaisia, kuten kehittäjiä, arkkitehteja ja laadunvarmistajia, parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Emme ole tosikkoja, mutta olemme tosissamme. Arvostamme tekijöitä, sillä jokainen koodirivi johdattaa kohti digitaalista tulevaisuutta.

Lue lisää »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Jyväskylässä

8000-yritystoimipaikkaa

8 000 +
yritystoimipaikkaa

143000-asukasta

143 000 + asukasta

205000-e-omakotitalon-keskihinta

205 000 €
omakotitalon keskihinta

37-prosentilla-asukkaista-korkeakoulutus

37 %:lla asukkaista
korkeakoulutus

220-urheiluseuraa

220 urheiluseuraa

36-prosenttia-harrastaa-liikuntaa-vahintaan-4-krt-vko

36 % harrastaa liikuntaa
vähintään 4 krt/vko

Eero Nukari 1 previewJärkevät asumiskustannukset ja sujuva arki

Lue IT-pedagogi Eero Nukarin ajatuksia perheen paluumuutosta Jyväskylään.

Lue lisää

Tiina Parviainen preview-1

"Jyväskylä tarjoaa mahdollisuuden sellaiseen elämään, josta moni haaveilee"

Aivotutkija Tiina Parviainen palasi Oxfordista Jyväskylään. Lue Tiinan tarina!

Lue lisää

Anna Skyttä preview-1

Takaisin Jyväskylään

Kansainvälisten brändien kanssa työskennellyt markkinointijohtaja Anna Skyttä palasi Jyväskylään. Lue Annan tarina!

Lue lisää

Tietopaketti Jyväskylään muuttaville

Kavelykatu31

Päivitä tietosi Jyväskylästä ja poimi parhaat vinkit paluumuuton suunnitteluun.

Tutustu tietopakettiin