<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=367391188281317&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Liity parveen – palaa Jyväskylään!

 

Entä jos palaisit takaisin Jyväskylään?

Olet varmasti miettinyt kuluneen vuoden aikana, mikä elämässä on tärkeää. Yhä useampi suomalainen haluaa panostaa terveyteen, arjen ja työn mielekkääseen yhdistämiseen, viihtyisämpään elinympäristöön ja edullisempiin asumiskustannuksiin. 

Meillä Jyväskylässä on tarjolla kaikkea tätä – kuten ehkä muistat, jos olet joskus asunut täällä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi takaisin Jyväskylään! Sivustolta löydät nyt avoinna olevia työpaikkoja ja muita hyviä vinkkejä paluumuuton suunnitteluun.

Tee päätös ja liity parveen – Jyväskylä odottaa sinua!

bsjkl-dinkkulepinkäinen-1280x

Mikä paluumuuttajalaji olet? Tee testi!

Oletko ruuhkavuosia elävä valkokaulushaikara, pesimisvimmainen dinkkulepinkäinen vai kenties keskustan vireä kampustiainen? Testaa mikä paluumuuttajalaji olet – yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kahden hengen 1 vrk:n staycation hotelli Yöpuussa Jyväskylässä!

Mikä paluumuuttajalaji olet? Tee testi!

Paluumuuttovirta Jyväskylään – katso toimittaja Minna Ristikiven reportaasi Rantaväylältä

Selaa avoimia työpaikkoja

Jyväskylässä on parhaillaan auki satoja työpaikkoja – löydä omasi ja hae! Selaa ilmoituksia ja tutustu yrityksiin tarkemmin heidän omilla sivuillaan. 

Componenta Manufacturing

TeollisuusTuotanto

Componenta on kansainvälinen teknologiayhtiö, jonka operatiiviset toiminnot sijaitsevat Suomessa. Componenta valmistaa muun muassa valettuja ja koneistettuja komponentteja, sekä levyleikkeitä, hydrauliikkaputkia ja takeita paikallisille ja globaaleille asiakkailleen. Yhtiön osake listataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää »

Digia

ICT

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti. Etsimme nyt IT-alan ammattilaisia moniin eri rooleihin. Olemme vakaa, yli 1300 hengen suomalainen yritys. Kattavan palvelutarjoamamme ja monipuolisen asiakaskunnan myötä voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Hae siis meille ja tule rakentamaan yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu.

Lue lisää »

MEOM Oy

ICTOhjelmistokehitysMarkkinointi ja viestintä

MEOM on reilun 20 ammattilaisen digitoimisto. Rakennamme erottuvia ja helppokäyttöisiä verkkosivustoja ja autamme niiden jatkokehityksessä. Venture Studiomme on erikoistunut startup-yritysten tuotekehitykseen. Etsimme designereita, digitaalisen markkinoinnin osaajia ja front end -kehittäjiä sekä sivusto- että sovellustoteutuksiin.

Lue lisää »

Secapp

MyyntiICTOhjelmistokehitysMarkkinointi ja viestintä

Me Secappilla työskentelemme intohimoisesti sen eteen, että voimme pelastaa ihmishenkiä ja minimoida kriisien ja hätätilanteiden aiheuttamia vahinkoja. Liity mukaan nopeasti kasvavaan tiimiimme kehittämään ja viemään maailmalle palkittua, ammattikäyttöön kehitettyä kriittisen viestinnän ja hälyttämisen SaaS-palvelu Secappia.

Lue lisää »

Oy Samlink Ab

ICTOhjelmistokehitys

Sykkiikö sydämesi uusimmille teknologioille ja ICT-ratkaisuille? Pankkien IT-toimittajana ja integraattorina Samlink on finanssialan kärkikastia. Olemme osa Cognizantia, joka on yksi maailman johtavia yrityksiä digitalisaatiossa. Työskentely on tehokasta, mutta mukavaa pienissä tiimeissä ketterillä menetelmillä. Sinua sparraavat huippukollegat Suomessa ja maailmalla. Mikä parasta, meillä saat kehittyä ja haastaa itseäsi niin paljon kuin haluat. Me annamme sinun loistaa – tervetuloa!

Lue lisää »

Samla Capital Oy

Myynti

Etsimme henkilöitä hankkimaan sijoittaja-asiakkaita hallinnoimiimme kiinteistörahastoihin. Työtehtäviin kuuluvat sijoittajahankintaan liittyvät tehtävät neuvottelemisesta toteutukseen saakka kehittävällä ja myynnillisellä otteella. Samla Capital hallinnoi neljää kiinteistöihin sijoittavaa vaihtoehtorahastoa, joiden tekemien sijoitusten arvo on yhteensä lähes 140 miljoonaa euroa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja Baltian päätoimipisteemme ollessa Jyväskylässä.

Lue lisää »

Jyväskylässä

9000-yritystoimipaikkaa

9 000 +
yritystoimipaikkaa

146000-asukasta

146 000 + asukasta

205000-e-omakotitalon-keskihinta

205 000 €
omakotitalon keskihinta

37-prosentilla-asukkaista-korkeakoulutus

37 %:lla asukkaista
korkeakoulutus

220-urheiluseuraa

220 urheiluseuraa

36-prosenttia-harrastaa-liikuntaa-vahintaan-4-krt-vko

36 % harrastaa liikuntaa
vähintään 4 krt/vko

Eero Nukari 1 previewJärkevät asumiskustannukset ja sujuva arki

Lue IT-pedagogi Eero Nukarin ajatuksia perheen paluumuutosta Jyväskylään.

Lue lisää

Tiina Parviainen preview-1

"Jyväskylä tarjoaa mahdollisuuden sellaiseen elämään, josta moni haaveilee"

Aivotutkija Tiina Parviainen palasi Oxfordista Jyväskylään. Lue Tiinan tarina!

Lue lisää

Anna Skyttä preview-1

Takaisin Jyväskylään

Kansainvälisten brändien kanssa työskennellyt markkinointijohtaja Anna Skyttä palasi Jyväskylään. Lue Annan tarina!

Lue lisää

Tietopaketti Jyväskylään muuttaville

Kavelykatu31

Päivitä tietosi Jyväskylästä ja poimi parhaat vinkit paluumuuton suunnitteluun.

Tutustu tietopakettiin