<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=367391188281317&amp;ev=PageView%20&amp;noscript=1">

Liity parveen – palaa Jyväskylään!

 

Entä jos palaisit takaisin Jyväskylään?

Olet varmasti miettinyt kuluneen vuoden aikana, mikä elämässä on tärkeää. Yhä useampi suomalainen haluaa panostaa terveyteen, arjen ja työn mielekkääseen yhdistämiseen, viihtyisämpään elinympäristöön ja edullisempiin asumiskustannuksiin. 

Meillä Jyväskylässä on tarjolla kaikkea tätä – kuten ehkä muistat, jos olet joskus asunut täällä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi takaisin Jyväskylään! Sivustolta löydät nyt avoinna olevia työpaikkoja ja muita hyviä vinkkejä paluumuuton suunnitteluun.

Tee päätös ja liity parveen – Jyväskylä odottaa sinua!

bsjkl-dinkkulepinkäinen-1280x

Mikä paluumuuttajalaji olet? Tee testi!

Oletko ruuhkavuosia elävä valkokaulushaikara, pesimisvimmainen dinkkulepinkäinen vai kenties keskustan vireä kampustiainen? Testaa mikä paluumuuttajalaji olet – yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kahden hengen 1 vrk:n staycation hotelli Yöpuussa Jyväskylässä!

Mikä paluumuuttajalaji olet? Tee testi!

Paluumuuttovirta Jyväskylään – katso toimittaja Minna Ristikiven reportaasi Rantaväylältä

Selaa avoimia työpaikkoja

Jyväskylässä on parhaillaan auki satoja työpaikkoja – löydä omasi ja hae! Selaa ilmoituksia ja tutustu yrityksiin tarkemmin heidän omilla sivuillaan. 

Valmet Technologies Oy

TeollisuusTekniikkaICTOhjelmistokehitysKuljetus ja logistiikkaTuotantoTutkimus ja kehitysTalous ja hallinto

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä. Katso esittelyvideomme Rautpohjasta täältä: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI

Lue lisää »

Kumura Oy

MyyntiICT

Olemme ICT-projektijohtamisen asiantuntijayritys ja autamme asiakkaitamme onnistumaan ICT-projekteissa ja projektitoiminnassa. Olemme yrityksenä olemassa, koska projektien kuuluu onnistua. Välitämme ihmisistä ja projekteista. Haemme joukkoomme uusia kumuralaisia, ICT-projektijohtamisen ammattilaisia. Meillä viihdytään ja kehitytään ammatillisesti. Sitoutunut, hyvinvoiva ja osaava henkilöstö on meillä avainasemassa. ICT-projektijohtajien lisäksi haemme vahvistusta myös myyntitiimiimme.

Lue lisää »

Opinsys Oy

ICTOhjelmistokehitysKoulutusMarkkinointi ja viestintäAsiakaspalveluTutkimus ja kehitys

Yrityksen kansaivälistyessä ja kasvaessa voimakkaasti tarvitsemme lisää ammattilaisia joukkoomme. Erityisesti saksan kielen osaajista olemme kiinnostuneita, joskaan se ei kaikissa tehtävissä ole välttämätöntä. Autamme opettajia osaamaan ja uskaltamaan käyttää tietotekniikka opetuksessa. Hyödynnämme laajasta erillaisia teknologioita palveluissamme myös avoimen lähdekoodin ratkaisuja. Kehitämme myös ohjelmistoja tarpeisiimme.

Lue lisää »

Admicom Finland Oy

MyyntiRakentaminenTeollisuusICTOhjelmistokehitysHallinto- ja toimistotyöKoulutusMarkkinointi ja viestintäAsiakaspalvelu

Me Admicomilla yhdistämme yrityksen toiminnot ja taloushallinnon ja poistamme rutiinityön automaation avulla. Kokonaisjärjestelmämme kattaa kaiken tarjouslaskennasta kirjanpitoon ja työmaalta tai tuotannosta toimistolle. Asiakkaitamme ovat rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritykset. Meillä voit työskennellä mm. tuotekehityksessä, tilitoimistossa, käyttöönotoissa, myynnissä tai nykyasiakkaita palvellen. Tarjoamme töitä paitsi rautaisille osaajille myös sellaisiksi haluaville!

Lue lisää »

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

TerveydenhuoltoICTOhjelmistokehitysTalous ja hallinto

Keski-Suomen keskussairaala Sairaala Nova on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa ja tuottaa erikoissairaanhoidon palveluita. Isona organisaationa tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia eri alojen asiantuntijoille, mm. ICT, talous ja tekniikka. Meillä saat tueksesi turvallisen työnantajan, laadukkaan täydennyskoulutustarjonnan sekä juuri valmistuneet työtilat. Kurkkaa avoimet työpaikkamme ja tule osaksi huippuporukkaamme. Tervetuloa meille töihin Jyväskylään!

Lue lisää »

Binare Oy

MyyntiICTOhjelmistokehitysMarkkinointi ja viestintäTutkimus ja kehitys

Binare (binare.io) is a cybersecurity deep-tech spin-off from the University of Jyväskylä (JYU) (Finland), and boasts more than a decade of research vision, experience and international peer validation. It offers both automated solutions and professional advisory services to meet customer's needs for (IIot/IoT/embedded) cybersecurity and digital privacy. Our professional advisory services leverage our unique feature rich SaaS platform and our team's top international expertise.

Lue lisää »

Jyväskylässä

9000-yritystoimipaikkaa

9 000 +
yritystoimipaikkaa

146000-asukasta

146 000 + asukasta

205000-e-omakotitalon-keskihinta

205 000 €
omakotitalon keskihinta

37-prosentilla-asukkaista-korkeakoulutus

37 %:lla asukkaista
korkeakoulutus

220-urheiluseuraa

220 urheiluseuraa

36-prosenttia-harrastaa-liikuntaa-vahintaan-4-krt-vko

36 % harrastaa liikuntaa
vähintään 4 krt/vko

Eero Nukari 1 previewJärkevät asumiskustannukset ja sujuva arki

Lue IT-pedagogi Eero Nukarin ajatuksia perheen paluumuutosta Jyväskylään.

Lue lisää

Tiina Parviainen preview-1

"Jyväskylä tarjoaa mahdollisuuden sellaiseen elämään, josta moni haaveilee"

Aivotutkija Tiina Parviainen palasi Oxfordista Jyväskylään. Lue Tiinan tarina!

Lue lisää

Anna Skyttä preview-1

Takaisin Jyväskylään

Kansainvälisten brändien kanssa työskennellyt markkinointijohtaja Anna Skyttä palasi Jyväskylään. Lue Annan tarina!

Lue lisää

Tietopaketti Jyväskylään muuttaville

Kavelykatu31

Päivitä tietosi Jyväskylästä ja poimi parhaat vinkit paluumuuton suunnitteluun.

Tutustu tietopakettiin