<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=367391188281317&amp;ev=PageView%20&amp;noscript=1">

Liity parveen – palaa Jyväskylään!

 

Entä jos palaisit takaisin Jyväskylään?

Olet varmasti miettinyt kuluneen vuoden aikana, mikä elämässä on tärkeää. Yhä useampi suomalainen haluaa panostaa terveyteen, arjen ja työn mielekkääseen yhdistämiseen, viihtyisämpään elinympäristöön ja edullisempiin asumiskustannuksiin. 

Meillä Jyväskylässä on tarjolla kaikkea tätä – kuten ehkä muistat, jos olet joskus asunut täällä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi takaisin Jyväskylään! Sivustolta löydät nyt avoinna olevia työpaikkoja ja muita hyviä vinkkejä paluumuuton suunnitteluun.

Tee päätös ja liity parveen – Jyväskylä odottaa sinua!

bsjkl-dinkkulepinkäinen-1280x

Mikä paluumuuttajalaji olet? Tee testi!

Oletko ruuhkavuosia elävä valkokaulushaikara, pesimisvimmainen dinkkulepinkäinen vai kenties keskustan vireä kampustiainen? Testaa mikä paluumuuttajalaji olet – yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kahden hengen 1 vrk:n staycation hotelli Yöpuussa Jyväskylässä!

Mikä paluumuuttajalaji olet? Tee testi!

Paluumuuttovirta Jyväskylään – katso toimittaja Minna Ristikiven reportaasi Rantaväylältä

Selaa avoimia työpaikkoja

Jyväskylässä on parhaillaan auki satoja työpaikkoja – löydä omasi ja hae! Selaa ilmoituksia ja tutustu yrityksiin tarkemmin heidän omilla sivuillaan. 

Etteplan

TeollisuusTekniikkaICTOhjelmistokehitys

Etteplanin palvelut kattavat ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisut, teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun ratkaisut, sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etsimme tällä hetkellä Jyväskylän seudulle mm. sulautettujen järjestelmien (HW, SW), ohjelmistotestauksen, kyberturvallisuuden sekä pilvisovellusten asiantuntijoita.

Lue lisää »

Eqvitia Oy

Talous ja hallinto

Eqvitia Oy tarjoaa taloushallinto- ja controllerpalveluja valtakunnallisesti. Teemme räätälöityjä vaativia asiantuntijapalveluja ja erityisen vahvoja olemme valmistavan teollisuuden taloudellisessa ohjauksessa. Haemme joukkoomme ammattilaisia, joilla on jo kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä. Tarjoamme vahvojen ammattilaisten tiimin tuen ja kannustavan palkkiomallin. Meillä saat tilaisuuden vahvaan ammatilliseen kasvuun. Taloushallintoa ja täyttä elämää, keskellä kauneinta Suomea!

Lue lisää »

Gradia

Hallinto- ja toimistotyöKoulutusJohto

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Opiskelijoita meillä on 21 000 ja henkilöstöä 1100. Opettajarekrytointi painottuu kevääseen ja lisäksi tehtäviä avautuu vuoden mittaan. Juuri nyt haemme sähköalan tuntiopettajaa Gradia Jämsään. Seuraa avoimia paikkojamme - innostavat työtehtävät ja laaja asiantuntijajoukko odottavat sinua, tervetuloa!

Lue lisää »

Siili Solutions Oyj

ICTOhjelmistokehitys

Siili Solutions on suomalainen teknologiatalo, jonka liiketoiminta koostuu asiakasyritysten digitaalisten strategioiden, tuotteiden ja palvelujen kehittämisestä. Siilin toiminnan perustana on syvällinen ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä, jonka pohjalta rakennetaan asiakasyritysten visioita digitaalisiksi strategioiksi, dataa kirkkaiksi näkemyksiksi ja varhaisia ideoita innovaatioiksi. Siilillä on avoimena useita työtehtäviä erilaisiin designin, datan ja ohjelmistokehityksen tehtäviin.

Lue lisää »

Adafy Oy

ICTOhjelmistokehitys

Adafy on modernien Microsoft -teknologioiden asiantuntija- ja ohjelmistokehitysyritys. Toteutamme räätälöityjä ohjelmistoja asiakkaidemme liiketoimintaprosessien tehostamiseksi ja toimimme kumppaneina tuotekehitystä tekeville ohjelmistotaloille. Etsimme kasvavaan joukkoomme uusia asiantuntijoita: esimerkiksi Azuresta ja .NET:stä innostuvia ohjelmistokehittäjiä ja -arkkitehtejä.

Lue lisää »

Opinsys Oy

ICTOhjelmistokehitysKoulutusMarkkinointi ja viestintäAsiakaspalveluTutkimus ja kehitys

Yrityksen kansaivälistyessä ja kasvaessa voimakkaasti tarvitsemme lisää ammattilaisia joukkoomme. Erityisesti saksan kielen osaajista olemme kiinnostuneita, joskaan se ei kaikissa tehtävissä ole välttämätöntä. Autamme opettajia osaamaan ja uskaltamaan käyttää tietotekniikka opetuksessa. Hyödynnämme laajasta erillaisia teknologioita palveluissamme myös avoimen lähdekoodin ratkaisuja. Kehitämme myös ohjelmistoja tarpeisiimme.

Lue lisää »

Jyväskylässä

8000-yritystoimipaikkaa

8 000 +
yritystoimipaikkaa

143000-asukasta

143 000 + asukasta

205000-e-omakotitalon-keskihinta

205 000 €
omakotitalon keskihinta

37-prosentilla-asukkaista-korkeakoulutus

37 %:lla asukkaista
korkeakoulutus

220-urheiluseuraa

220 urheiluseuraa

36-prosenttia-harrastaa-liikuntaa-vahintaan-4-krt-vko

36 % harrastaa liikuntaa
vähintään 4 krt/vko

Eero Nukari 1 previewJärkevät asumiskustannukset ja sujuva arki

Lue IT-pedagogi Eero Nukarin ajatuksia perheen paluumuutosta Jyväskylään.

Lue lisää

Tiina Parviainen preview-1

"Jyväskylä tarjoaa mahdollisuuden sellaiseen elämään, josta moni haaveilee"

Aivotutkija Tiina Parviainen palasi Oxfordista Jyväskylään. Lue Tiinan tarina!

Lue lisää

Anna Skyttä preview-1

Takaisin Jyväskylään

Kansainvälisten brändien kanssa työskennellyt markkinointijohtaja Anna Skyttä palasi Jyväskylään. Lue Annan tarina!

Lue lisää

Tietopaketti Jyväskylään muuttaville

Kavelykatu31

Päivitä tietosi Jyväskylästä ja poimi parhaat vinkit paluumuuton suunnitteluun.

Tutustu tietopakettiin