<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=367391188281317&amp;ev=PageView%20&amp;noscript=1">

Liity parveen – palaa Jyväskylään!

 

Entä jos palaisit takaisin Jyväskylään?

Olet varmasti miettinyt kuluneen vuoden aikana, mikä elämässä on tärkeää. Yhä useampi suomalainen haluaa panostaa terveyteen, arjen ja työn mielekkääseen yhdistämiseen, viihtyisämpään elinympäristöön ja edullisempiin asumiskustannuksiin. 

Meillä Jyväskylässä on tarjolla kaikkea tätä – kuten ehkä muistat, jos olet joskus asunut täällä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi takaisin Jyväskylään! Sivustolta löydät nyt avoinna olevia työpaikkoja ja muita hyviä vinkkejä paluumuuton suunnitteluun.

Tee päätös ja liity parveen – Jyväskylä odottaa sinua!

bsjkl-dinkkulepinkäinen-1280x

Mikä paluumuuttajalaji olet? Tee testi!

Oletko ruuhkavuosia elävä valkokaulushaikara, pesimisvimmainen dinkkulepinkäinen vai kenties keskustan vireä kampustiainen? Testaa mikä paluumuuttajalaji olet – yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kahden hengen 1 vrk:n staycation hotelli Yöpuussa Jyväskylässä!

Mikä paluumuuttajalaji olet? Tee testi!

Paluumuuttovirta Jyväskylään – katso toimittaja Minna Ristikiven reportaasi Rantaväylältä

Selaa avoimia työpaikkoja

Jyväskylässä on parhaillaan auki satoja työpaikkoja – löydä omasi ja hae! Selaa ilmoituksia ja tutustu yrityksiin tarkemmin heidän omilla sivuillaan. 

Gradia

Hallinto- ja toimistotyöKoulutusJohto

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Opiskelijoita meillä on 21 000 ja henkilöstöä 1100. Opettajarekrytointi painottuu kevääseen ja lisäksi tehtäviä avautuu vuoden mittaan. Juuri nyt haemme sähköalan tuntiopettajaa Gradia Jämsään. Seuraa avoimia paikkojamme - innostavat työtehtävät ja laaja asiantuntijajoukko odottavat sinua, tervetuloa!

Lue lisää »

Eqvitia Oy

Talous ja hallinto

Eqvitia Oy tarjoaa taloushallinto- ja controllerpalveluja valtakunnallisesti. Teemme räätälöityjä vaativia asiantuntijapalveluja ja erityisen vahvoja olemme valmistavan teollisuuden taloudellisessa ohjauksessa. Haemme joukkoomme ammattilaisia, joilla on jo kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä. Tarjoamme vahvojen ammattilaisten tiimin tuen ja kannustavan palkkiomallin. Meillä saat tilaisuuden vahvaan ammatilliseen kasvuun. Taloushallintoa ja täyttä elämää, keskellä kauneinta Suomea!

Lue lisää »

Howspace Oy

MyyntiOhjelmistokehitysAsiakaspalveluTalous ja hallinto

Howspace is an online collaboration platform powered with AI, encouraging everyone to participate in social learning. We work as a team, yet independently and without hierarchy, and we appreciate people who bring new and innovative ideas to continuously improve how we work. Everything from our vision, strategy, goals and working principles are co-created.

Lue lisää »

Attendo

TerveydenhuoltoSosiaalityöHotelli- ja ravintola-ala

Tarjoamme työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä kokeille ja siistijöille ympäri Suomen. Attendolla työskentelet mukavien työkaverien kanssa ja tuet asiakkaitamme heidän omannäköisessä arjessaan. Joukossamme viihtyvät innovatiiviset ammattilaiset, joiden työllä on merkitystä. Huomioimme yksilölliset toiveesi niin työvuorojen kuin urakehityksenkin suhteen.

Lue lisää »

Cinia Oy

ICTOhjelmistokehitys

Cinia on ohjelmistokehityksen koko elinkaaren asiantuntija. Muotoilemme, suunnittelemme, pystytämme ja ylläpidämme vaativia, ammattilaiskäyttöön suunnattuja ohjelmistoja. Tehtävämme on toteuttaa kriittiset ohjelmistot ja tähän tarvitsemme taitavia ja oppivia ammattilaisia, kuten kehittäjiä, arkkitehteja ja laadunvarmistajia, parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Emme ole tosikkoja, mutta olemme tosissamme. Arvostamme tekijöitä, sillä jokainen koodirivi johdattaa kohti digitaalista tulevaisuutta.

Lue lisää »

Black Bruin Oy

TeollisuusAsennus ja kunnossapitoTekniikkaTuotanto

Black Bruin Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi hydraulimoottoreita, rotaattoreita ja ohjausjärjestelmiä liikkuvan kaluston ja teollisuuden voimansiirtoratkaisuihin ympäri maailman. Nyt haemme uusia kollegoita erityisesti kokoonpanijoiksi tuotantoomme. Olet sitten kokenut konkari, työuraasi aloitteleva tai alan vaihtoa harkitseva, ole meihin yhteydessä! Kuulemme myös mielellämme sinusta, joka olet kiinnostunut muista tehtävistä esim. toimitusketjun hallinnassa, tuotekehityksessä tai myynnissä.

Lue lisää »

Jyväskylässä

9000-yritystoimipaikkaa

9 000 +
yritystoimipaikkaa

146000-asukasta

146 000 + asukasta

205000-e-omakotitalon-keskihinta

205 000 €
omakotitalon keskihinta

37-prosentilla-asukkaista-korkeakoulutus

37 %:lla asukkaista
korkeakoulutus

220-urheiluseuraa

220 urheiluseuraa

36-prosenttia-harrastaa-liikuntaa-vahintaan-4-krt-vko

36 % harrastaa liikuntaa
vähintään 4 krt/vko

Eero Nukari 1 previewJärkevät asumiskustannukset ja sujuva arki

Lue IT-pedagogi Eero Nukarin ajatuksia perheen paluumuutosta Jyväskylään.

Lue lisää

Tiina Parviainen preview-1

"Jyväskylä tarjoaa mahdollisuuden sellaiseen elämään, josta moni haaveilee"

Aivotutkija Tiina Parviainen palasi Oxfordista Jyväskylään. Lue Tiinan tarina!

Lue lisää

Anna Skyttä preview-1

Takaisin Jyväskylään

Kansainvälisten brändien kanssa työskennellyt markkinointijohtaja Anna Skyttä palasi Jyväskylään. Lue Annan tarina!

Lue lisää

Tietopaketti Jyväskylään muuttaville

Kavelykatu31

Päivitä tietosi Jyväskylästä ja poimi parhaat vinkit paluumuuton suunnitteluun.

Tutustu tietopakettiin