Jump right in
palvelut_hero

Palvelut

Business Jyväskylä tarjoaa paikallisille yrityksille neuvonta-, kansainvälistymis- ja liiketoiminnan laajentamispalveluita. Lisäksi tarjoamme apua yrityksille tontti- ja maankäyttöasioissa.

Keski-Suomen ulkopuolelta liiketoimintaansa Jyväskylään laajentaville yrityksille tarjoamme sijoittumispalveluita, joiden avulla toiminnan käynnistäminen kaupungissa on mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta. 

Tunnemme kaupungin liike-elämän kehittämisverkostot ja opastamme tarvittaessa niiden äärelle. Toimimme myös itse osana laajoja verkostoja. 

Business Jyväskylä vastaa kaupungin strategisista kaupunkikehityshankkeista Kankaasta, Hippoksesta, Kukkulasta, Kaupunkikeskustan kehittämisestä ja Eteläportista.

Ota meihin yhteyttä!

Varaa aika maksuttomaan yritysneuvontaan. Pohditaan yhdessä paras reitti yrityksesi kasvun ja kehittämisen tueksi tai jätä yhteystietosi lomakkeen kautta, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Meille voi myös soittaa, yritysneuvonnan palvelunumero 014 266 0138 palvelee arkisin klo 8-16. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Yrityskehityspalvelut

Yrityskehityspalvelut auttavat ja opastavat jyväskyläläisiä yrityksiä elinkaaren eri vaiheissa. Saat maksutonta neuvontaa ja sparrausta yrityksesi kehittämiseen. 

Lue lisää yrityskehityspalveluista

Sijoittumispalvelut

Tarjoamme Jyväskylään sijoittuvalle yritykselle maksuttoman sijoittumispalvelun, joka sisältää ”avaimet käteen” -paketin yrityksen sijoittumiseksi Jyväskylään.

Lue lisää sijoittumispalveluista

Kansainvälistymispalvelut

Kansainvälistyminen vaatii valmistautumista ja kohdemarkkinoiden tuntemista. Saat käytännön tukea yrityksesi kansainvälistymiseen ja viennin käynnistämiseen.

Lue lisää kansainvälistymispalveluista

Työnantajapalvelut

Jyväskylän kaupungin työllisyyspalveluista saat maksutonta rekrytointiin ja työllistämisen taloudellisiin tukiin liittyvää apua. Tavoitteenamme on edistää työllisyyttä ja auttaa Jyväskylän alueen työnantajia löytämään työntekijöitä.

Lue lisää työnantajapalveluista

Risto Kovala, yrityspalvelupäällikkö

Guit saying tomorrow

Ota meihin yhteyttä.

Yritysneuvonnan palvelunumero 014 266 0138 palvelee arkisin klo 8-16. 

Tai jätä yhteystietosi vieressä olevan lomakkeen kautta, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Form background