palvelut_hero

Palvelut

Business Jyväskylä tarjoaa paikallisille yrityksille neuvonta-, kansainvälistymis- ja liiketoiminnan laajentamispalveluita. Lisäksi tarjoamme apua yrityksille tontti- ja maankäyttöasioissa.

Keski-Suomen ulkopuolelta liiketoimintaansa Jyväskylään laajentaville yrityksille tarjoamme sijoittumispalveluita, joiden avulla toiminnan käynnistäminen kaupungissa on mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta. 

Tunnemme kaupungin liike-elämän kehittämisverkostot ja opastamme tarvittaessa niiden äärelle. Toimimme myös itse osana laajoja verkostoja. 

Business Jyväskylä vastaa kaupungin strategisista kaupunkikehityshankkeista Kankaasta, Hippoksesta, Kukkulasta, Kaupunkikeskustan kehittämisestä ja Eteläportista.

Ota meihin yhteyttä!

Varaa aika maksuttomaan yritysneuvontaan. Pohditaan yhdessä paras reitti yrityksesi kasvun ja kehittämisen tueksi tai jätä yhteystietosi lomakkeen kautta, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Meille voi myös soittaa, yritysneuvonnan palvelunumero 014 569 0138 palvelee arkisin klo 8-16. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Yrityskehityspalvelut

Yrityskehityspalvelut auttavat ja opastavat jyväskyläläisiä yrityksiä elinkaaren eri vaiheissa. Saat maksutonta neuvontaa ja sparrausta yrityksesi kehittämiseen. 

Yrityskehityspalvelut

Sijoittumispalvelut

Tarjoamme Jyväskylään sijoittuvalle yritykselle maksuttoman sijoittumispalvelun, joka sisältää ”avaimet käteen” -paketin yrityksen sijoittumiseksi Jyväskylään.

Sijoittumispalvelut

Kansainvälistymispalvelut

Kansainvälistyminen vaatii valmistautumista ja kohdemarkkinoiden tuntemista. Saat käytännön tukea yrityksesi kansainvälistymiseen ja viennin käynnistämiseen.

Kansainvälistymispalvelut

Rekrytointi ja työllistämisen rahalliset tuet

Jyväskylän kaupungin työllisyyspalveluista löydät osaavia työntekijöitä yritykseesi. Osaajapoolissamme on noin 10 000 eri alojen työntekijää. Voit hakea kanssamme myös rahallista tukea työllistämiseen ja työntekijän perehdyttämiseen. Autamme Jyväskylän alueen työnantajia myös oppisopimusopiskeluun liittyvissä asioissa.

Rekrytointi ja työllistämisen rahalliset tuet

Yrityspalveluhakemisto

Business Jyväskylän asiantuntijapalveluiden yrityspalveluhakemistossa jyväskyläläiset yritykset voivat ilmoittaa ja tutustua alueen yritysten tarjoamiin asiantuntijapalveluihin. 

Yrityspalveluhakemisto

Julkiset hankinnat yrityksille

Jyväskylän kaupunki on merkittävä hankintayksikkö, joka toteuttaa vuosittain lukuisan määrän kilpailutuksia, joihin yritykset voivat osallistua. 

Julkiset hankinnat yrityksille

Kansainvälisen osaajan rekrytointi

Maahanmuuttanut tai ulkomailta muuttava henkilö/osaaja voi olla yksi ratkaisuvaihtoehto rekrytointiin. Tutustu sivustoomme, josta löytyy  koottua tietoa kansainvälisestä rekrytoinnista.

Kansainvälisen osaajan rekrytointi
 

Tutustu kumppaniverkostoomme

Business Jyväskylä tarjoaa kumppaniverkoston kanssa palveluita yrityksen perustamiseen, kasvuun, rahoitukseen, toimitiloihin ja tontteihin sekä osaajien ja oikeiden verkostojen löytämiseen.

Havannollistava kuva Business Jyväskylän verkostoista

 

 

Risto Kovala, palvelupäällikkö

3arrows-big

Ota meihin yhteyttä.

Yritysneuvonnan palvelunumero 014 569 0138 palvelee arkisin klo 8-16. 

Tai jätä yhteystietosi vieressä olevan lomakkeen kautta, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Form background