Jump right in
palvelut_hero

Palvelut

Business Jyväskylä tarjoaa paikallisille yrityksille neuvonta-, kansainvälistymis- ja liiketoiminnan laajentamispalveluita. Lisäksi tarjoamme apua yrityksille tontti- ja maankäyttöasioissa.

Keski-Suomen ulkopuolelta liiketoimintaansa Jyväskylään laajentaville yrityksille tarjoamme sijoittumispalveluita, joiden avulla toiminnan käynnistäminen kaupungissa on mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta. 

Tunnemme kaupungin liike-elämän kehittämisverkostot ja opastamme tarvittaessa niiden äärelle. Toimimme myös itse osana laajoja verkostoja. 

Business Jyväskylä vastaa kaupungin strategisista kaupunkikehityshankkeista Kankaasta, Hippoksesta, Kukkulasta, Kaupunkikeskustan kehittämisestä ja Eteläportista.

Ota meihin yhteyttä!

Varaa aika maksuttomaan yritysneuvontaan. Pohditaan yhdessä paras reitti yrityksesi kasvun ja kehittämisen tueksi tai jätä yhteystietosi lomakkeen kautta, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Meille voi myös soittaa, yritysneuvonnan palvelunumero 014 266 0138 palvelee arkisin klo 8-16. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Yrityskehityspalvelut

Yrityskehityspalvelut auttavat ja opastavat jyväskyläläisiä yrityksiä elinkaaren eri vaiheissa. Saat maksutonta neuvontaa ja sparrausta yrityksesi kehittämiseen. 

Yrityskehityspalvelut

Sijoittumispalvelut

Tarjoamme Jyväskylään sijoittuvalle yritykselle maksuttoman sijoittumispalvelun, joka sisältää ”avaimet käteen” -paketin yrityksen sijoittumiseksi Jyväskylään.

Sijoittumispalvelut

Kansainvälistymispalvelut

Kansainvälistyminen vaatii valmistautumista ja kohdemarkkinoiden tuntemista. Saat käytännön tukea yrityksesi kansainvälistymiseen ja viennin käynnistämiseen.

Kansainvälistymispalvelut

Työnantajapalvelut

Jyväskylän kaupungin työllisyyspalveluista saat maksutonta rekrytointiin ja työllistämisen taloudellisiin tukiin liittyvää apua. Tavoitteenamme on edistää työllisyyttä ja auttaa Jyväskylän alueen työnantajia löytämään työntekijöitä.

Työnantajapalvelut

Yrityspalveluhakemisto

Business Jyväskylän asiantuntijapalveluiden yrityspalveluhakemistossa jyväskyläläiset yritykset voivat ilmoittaa ja tutustua alueen yritysten tarjoamiin asiantuntijapalveluihin. 

Yrityspalveluhakemisto

Julkiset hankinnat yrityksille

Jyväskylän kaupunki on merkittävä hankintayksikkö, joka toteuttaa vuosittain lukuisan määrän kilpailutuksia, joihin yritykset voivat osallistua. 

Julkiset hankinnat yrityksille

Tutustu kumppaniverkostoomme

Business Jyväskylä tarjoaa kumppaniverkoston kanssa palveluita yrityksen perustamiseen, kasvuun, rahoitukseen, toimitiloihin ja tontteihin sekä osaajien ja oikeiden verkostojen löytämiseen.

BSJKL kumppaniverkosto

 

Risto Kovala, yrityspalvelupäällikkö

3arrows-big

Ota meihin yhteyttä.

Yritysneuvonnan palvelunumero 014 266 0138 palvelee arkisin klo 8-16. 

Tai jätä yhteystietosi vieressä olevan lomakkeen kautta, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Form background