kv-palvelut

Kansainvälistymispalvelut

Business Jyväskylä auttaa yritystäsi kansainvälistymisen eri vaiheissa. Autamme tunnistamaan yrityksesi kansainvälistymispolkua ja sen edellytyksiä ja vaatimuksia. Kansainvälistyminen vaatii yritykseltä taloudellisia panostuksia, resursseja, osaamista ja intoa, ja me voimme auttaa näiden osa-alueiden hahmottamisessa ja lisäämisessä.

Oikeanlaiset verkostot ja yhteistyökumppanit auttavat markkinoille pääsyssä ja kansainvälisessä kaupassa. Meidän kauttamme saat yhteydet toimiviin verkostoihin ja löydät luotettavia yhteistyökumppaneita. Me tunnemme alueelliset ja valtakunnalliset verkostot, joiden tuella pääset luotsaamaan yritystäsi kansainvälisille markkinoille. Palvelumme auttaa tehostamaan kansainvälisille markkinoille tähtääviä toimia ja löytämään yrityksellesi soveltuvan kansainvälistymispolun.

Muita palveluita kansainvälistymiseen

  • Business Finland tarjoaa palveluita kansainvälistymisen eri vaiheisiin.

  • Oma YritysSuomi-palvelussa voit tehdä yrityksesi kehittämiskartoituksen tai kansainvälistymistestin.
     
  • Team Finland -toimijoiden yhteisessä palvelussa voit täyttää palvelutarvetta kartoittavan lomakkeen, jonka perusteella sinuun otetaan yhteyttä viikon kuluessa palveluiden tarjoamiseksi.

  • Team Finlandin kasvuohjelmat ovat eri aloille suunnattuja valtakunnallisia kasvuohjelmia. 

  • Keski-Suomen Kauppakamarin kansainvälistymispalvelut sisältävät ulkomaankaupan asiakirjojen myöntämisen ja vahvistamisen sekä Kauppakamarin Lounge-palvelut ja sen puitteissa järjestettävät kansainvälistymiskoulutukset, tilaisuudet, neuvonnan ja tietopalvelut. 

Ota meihin yhteyttä!

Varaa aika maksuttomaan yritysneuvontaan, niin pohditaan yhdessä paras reitti yrityksesi kasvun ja kehittämisen tueksi tai jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Meille voi myös soittaa, yritysneuvonnan palvelunumero 014 266 0138 palvelee arkisin klo 8-16. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Tiina Järvelin, yritysneuvoja, kansainvälistymispalvelut

3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background