Yritystehdas-kuva

Yrityksen perustaminen

Yritystä perustaessa on monta asiaa hoidettavana. Ideavaiheessa oleville ja startup-yrittäjille maksuttomia julkisia palveluita Jyväskylässä tarjoavat Keski-Suomen Yritysidea ja Jyväskylän Yritystehdas

Jyväskylän Yritystehtaan tarkoituksena on auttaa, aktivoida ja valmentaa opiskelijoita, oppilaitosten henkilökuntaa ja tutkijoita yrittäjyyteen, luoda edellytyksiä aloitteleville yrityksille ja tukea startup-yritysten kasvua Jyväskylän seudulla. 

Tutustu Yritystehtaan palveluihin

Keski-Suomen Yritysidea tarjoaa kaikille jyväskyläläisille yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville tietoa, neuvontaa ja sparrausta liiketoiminnan aloittamiseen.  Palvelu on luottamuksellista ja maksutonta.

Palveluihin kuuluvat muun muassa tuki ja ohjaus liikeidean kehittelyssä, valmennus liiketoimintasuunnitelmien ja laskelmien työstämiseen sekä yritystoiminnan käynnistämisen neuvonta ja ohjaus.

Tutustu Keski-Suomen Yritysidean palveluihin

Jyväskylän Yritystehtaan palvelut

yritystehdas-palvelut-pienempi

Jyväskylän Yritystehtaassa toimivat ja palveluita tuottavat Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto, Keski-Suomen Uusyrityskeskus ry, Jyväskylän kaupunki/Business Jyväskylä sekä yhteistyökumppanit yksityiseltä ja julkiselta sektorilta.

Jyväskylän Yritystehdas

Jyväskylän Yritystehdas sijaitsee Jyväskylän Lutakossa, Innova 1 -rakennuksen 9. kerroksessa osoiteessa Piippukatu 11 , 40100 Jyväskylä.

Jyväskylän Yritystehdas

Keski-Suomen Yritysidea

Keski-Suomen Yritysidean tilat sijaitsevat Jyväskylän keskustassa osana Crazy Townin yrittäjäyhteisöä, osoitteessa Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä.

Keski-Suomen Yritysidea