the-right-move
Yritystehdas-kuva

Yrityksen perustaminen

Yritystä perustaessa on monta asiaa hoidettavana. Ideavaiheessa oleville ja startup-yrittäjille maksuttomia julkisia palveluita Jyväskylässä tarjoavat Jyväskylän Yritystehdas ja Keski-Suomen Uusyrityskeskus

Jyväskylän Yritystehtaan tarkoituksena on auttaa, aktivoida ja valmentaa opiskelijoita, henkilökuntaa ja tutkijoita yrittäjyyteen, luoda edellytyksiä aloitteleville yrityksille ja tukea startup-yritysten kasvua Jyväskylän seudulla.

Keski-Suomen Uusyrityskeskus tarjoaa asiantuntevaa ja luottamuksellista neuvontaa ja valmennusta yrityksen perustamiseen. Kun yritysideasi on kirkastunut ja sinulla on jo alustava suunnitelma liiketoiminnan järjestämisestä, varaa aika tapaamiseen Uusyrityskeskuksen yritysneuvojan kanssa. He auttavat sinua tarkistamaan laskelmat ja viimeistelemään liiketoimintasuunnitelmasi, sekä opastamme käytännön perustamistoimissa.

Neuvonnasta saat apua ja tietoutta myös starttirahaan liittyvissä asioissa. Uusyrityskeskuksen toiminta on osa Jyväskylän Yritystehdasta.

Tutustu Yritystehtaan palveluihin

Testauta liikeideasi Ideanapista!

Onko sinulla loistava liikeidea? Onko sinulla osaamista, jonka kautta haluaisit työllistää itsesi? Suunnitteletko yrityksen perustamista? Paina Uusyrityskeskuksen Ideanappia osoitteessa www.ideanappi.fi.

Ideanappi-KSUYK

Jyväskylän Yritystehtaan palvelut

yritystehdas-palvelut-pienempi

Jyväskylän Yritystehtaassa toimivat ja palveluita tuottavat Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto, Keski-Suomen Uusyrityskeskus ry, Jyväskylän kaupunki/Business Jyväskylä sekä yhteistyökumppanit yksityiseltä ja julkiselta sektorilta.

Jyväskylän Yritystehdas

Jyväskylän Yritystehdas sijaitsee Jyväskylän Lutakossa, Innova 1 -rakenuuksen 9. kerroksessa osoiteessa Piippukatu 11 , 40100 Jyväskylä.

Ota yhteyttä Yritystehtaan tiimiin!

Keski-Suomen Uusyrityskeskus

Keski-Suomen Uusyrityskeskus sijaitsee
VOIMALA Business Parkin 1. kerroksessa osoitteessa Sepänkatu 4, 40100 Jyväskylä.

Ota yhteyttä Uusyrityskeskuksen tiimiin!