the-right-move
Yritystehdas-kuva

Yrityksen perustaminen

Yritystä perustaessa on monta asiaa hoidettavana. Ideavaiheessa oleville ja startup-yrittäjille maksuttomia julkisia palveluita Jyväskylässä tarjoavat Jyväskylän Yritystehdas ja Keski-Suomen Yritysidea

Jyväskylän Yritystehtaan tarkoituksena on auttaa, aktivoida ja valmentaa opiskelijoita, oppilaitosten henkilökuntaa ja tutkijoita yrittäjyyteen, luoda edellytyksiä aloitteleville yrityksille ja tukea startup-yritysten kasvua Jyväskylän seudulla. 

Tutustu Yritystehtaan palveluihin

Keski-Suomen Yritysidea on Gradian tuottama yritysten perustamisneuvontapalvelu, joka tarjoaa kaikille jyväskyläläisille yrityksen käynnistämistä suunnitteleville tietoa, neuvontaa ja sparrausta liiketoiminnan aloittamiseen.  

Palveluihin kuuluvat muun muassa liikeideoiden arviointi ja tuki idean kehittämiseen, kannattavan toiminnan edellytysten ja toiminta-alueen kilpailutilanteen arviointi sekä yritystoiminnan käynnistämisen neuvonta ja ohjaus.

Tutustu Keski-Suomen Yritysidean palveluihin

Jyväskylän Yritystehtaan palvelut

yritystehdas-palvelut-pienempi

Jyväskylän Yritystehtaassa toimivat ja palveluita tuottavat Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto, Keski-Suomen Uusyrityskeskus ry, Jyväskylän kaupunki/Business Jyväskylä sekä yhteistyökumppanit yksityiseltä ja julkiselta sektorilta.

Jyväskylän Yritystehdas

Jyväskylän Yritystehdas sijaitsee Jyväskylän Lutakossa, Innova 1 -rakennuksen 9. kerroksessa osoiteessa Piippukatu 11 , 40100 Jyväskylä.

Ota yhteyttä Yritystehtaan tiimiin!

Keski-Suomen Yritysidea

Keski-Suomen Yritysidean tilat sijaitsevat Jyväskylän keskustassa osana Crazy Townin yrittäjäyhteisöä, osoitteessa Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä.

Ota yhteyttä Keski-Suomen Yritysidean tiimiin!