the-right-move
Yritystehdas-kuva

Yrityksen perustaminen

Yritystä perustaessa on monta asiaa hoidettavana. Ideavaiheessa oleville ja startup-yrittäjille maksuttomia julkisia palveluita Jyväskylässä tarjoavat Jyväskylän Yritystehdas ja elokuun 2020 alussa toimintansa aloittava Gradian tuottamat yrityksen perustamisneuvontapalvelut. 

Jyväskylän Yritystehtaan tarkoituksena on auttaa, aktivoida ja valmentaa opiskelijoita, henkilökuntaa ja tutkijoita yrittäjyyteen, luoda edellytyksiä aloitteleville yrityksille ja tukea startup-yritysten kasvua Jyväskylän seudulla.

Gradian tuottamat yrityksen perustamisneuvontapalvelut tarjoaa asiantuntevaa ja luottamuksellista neuvontaa ja valmennusta yrityksen perustamiseen. Kun yritysideasi on kirkastunut ja sinulla on jo alustava suunnitelma liiketoiminnan järjestämisestä, varaa aika tapaamiseen  yritysneuvojan kanssa. He auttavat sinua tarkistamaan laskelmat ja viimeistelemään liiketoimintasuunnitelmasi, sekä opastavat käytännön perustamistoimissa.

Tutustu Yritystehtaan palveluihin

Jyväskylän Yritystehtaan palvelut

yritystehdas-palvelut-pienempi

Jyväskylän Yritystehtaassa toimivat ja palveluita tuottavat Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto, Keski-Suomen Uusyrityskeskus ry, Jyväskylän kaupunki/Business Jyväskylä sekä yhteistyökumppanit yksityiseltä ja julkiselta sektorilta.

Jyväskylän Yritystehdas

Jyväskylän Yritystehdas sijaitsee Jyväskylän Lutakossa, Innova 1 -rakenuuksen 9. kerroksessa osoiteessa Piippukatu 11 , 40100 Jyväskylä.

Ota yhteyttä Yritystehtaan tiimiin!