the-right-move
Kangas nainen taululla

Yritysklinikat ja Sparraamo

Yritysklinikoissa ja Sparraamossa kehitetään ja sparrataan jyväskyläläisiä yrityksiä eri teemoissa. Tavoitteena on auttaa pk-yrityksiä erilaisissa kehittämisen haasteissa kuten esimerkiksi markkinoinnissa, digitalisaatiossa, rahoituksen hankinnassa tai liiketoimintasuunnitelman kirkastamisessa.

Yritysklinikkatapaaminen on tunnin mittainen maksuton yrityskohtainen sparraus valitulla teemalla, jossa yritys saa luottamuksellista asiantuntija-apua omaan tarpeeseensa räätälöitynä. Klinikan toimintamuoto voi olla yritysjoukon yhteinen tapaaminen ja/tai henkilökohtainen sparraus.  Käynnistyvistä Yritysklinikoista ilmoitetaan Business Jyväskylän tapahtumakalenterissa. Voit myös ehdottaa uutta yritysklinikkateemaa meille.

Sparraamo on osa Business Jyväskylän palvelukokonaisuutta ja webinaarisarjaa syksyllä 2021. Palvelut on suunnattu kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pienyrittäjille.

Mikä Sparraamo on?

  • Nopeatempoista, asiantuntevaa sparrausta yrityksille kohdennetuin teemoin.
  • Sparraamo haastaa toimijat toimimaan tehokkaasti ryhmässä, ja toimintatapana on mm. vertaisoppiminen ja kehittäminen pienryhmässä
  • Yhteinen kehittämis- ja ideoimisalusta sekä oppimismatka 
  • Yritysten liiketoiminnan kehittämistä teemojen kautta, joita ovat: hinnoittelu, talous, sopimusjuridiikka, digimarkkinointi ja myyntiprosessin luominen.
  • Sparraamossa on mukana aina alan asiantuntijoita, jotka ovat yritysten tukena.​

Sparraamopaikkoja on rajoitetusti, joten ryhmiin haetaan täyttämällä ennakkotietolomake. Hakijat arvioidaan ja valitaan ennakkotietolomakkeen perusteella. 

Syksyllä 2021 käynnistyy kolme (3) Sparraamo ryhmää, jotka ovat kaikki samansisältöisiä.  Sparraamot järjestetään kyseisinä päivinä klo 12-16. Yhden Sparraamokerran pituus on yhteensä neljä (4) tuntia.

Ryhmistä ensimmäinen järjestetään etänä ja kaksi jäljempää lähitapaamisina koronarajoitukset huomioiden.

Ryhmä1 (etä):
2.9. Hinnoittelu / Juuso Markkanen

28.9. Talous / Toivo Koski 5.10. Sopimus-juridiikka / Juuso Tuppurainen 3.11. Digi-markkinointi / Sanna Virtanen

10.11. Myyntiprosessi / Johannes Karjula

Ryhmä2 (lähi)
9.9. Hinnoittelu

12.10. Talous / Toivo Koski 27.10. Sopimus-juridiikka / Juuso Tuppurainen 9.11. Digi-markkinointi / Sanna Virtanen 18.11. Myyntiprosessi / Johannes Karjula
Ryhmä3 (lähi): 16.9. Hinnoittelu 26.10. Talous / Toivo Koski 2.11. Sopimus-juridiikka / Juuso Tuppurainen 17.11. Digi-markkinointi / Sanna Virtanen 23.11. Myyntiprosessi / Johannes Karjula


Sparraamot ovat osallistujille maksuttomia.

Sparraamo kuuluu Keski-Suomen Liiton rahoittamaan hankkeeseen “Keskisuomalaisten pk-yritysten koronavaikutusten hallinnan sparraus ja tukeminen”.

Ota meihin yhteyttä!

Varaa aika maksuttomaan yritysneuvontaan, niin pohditaan yhdessä paras reitti yrityksesi kasvun ja kehittämisen tueksi tai jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Meille voi myös soittaa, yritysneuvonnan palvelunumero 014 266 0138 palvelee arkisin klo 8-16. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Hae Sparraamo-ryhmään 1 (etä)

Hae Sparraamo-ryhmään 2 (lähi)

Hae Sparraamo-ryhmään 3 (lähi)

Ehdota uutta yritysklinikkaa

Kaipaako yrityksesi sparrausta aiheeseen, josta ei ole vielä järjestetty yritysklinikkaa? Yritysklinikan aiheita voit ehdottaa täältä. 

Ehdota uutta yritysklinikkaa

Hae yritysklinikan asiantuntijaksi

Yritysklinikan asiantuntijalta vaaditaan osaamista yrityssparrauksesta. Jos haluat mukaan yritysklinikan asiantuntijaksi, ota yhteyttä täältä. 

Hae yritysklinikka-asiantuntijaksi

Piija Äijänen, yritysneuvoja, Yritysklinikat