Kangas nainen taululla

Yritysklinikat ja Sparraamo

Yritysklinikoissa ja Sparraamossa kehitetään ja sparrataan jyväskyläläisiä yrityksiä eri teemoissa. Tavoitteena on auttaa pk-yrityksiä erilaisissa kehittämisen haasteissa kuten esimerkiksi markkinoinnissa, digitalisaatiossa, rahoituksen hankinnassa tai liiketoimintasuunnitelman kirkastamisessa.

Yritysklinikkatapaaminen on tunnin mittainen maksuton yrityskohtainen sparraus valitulla teemalla, jossa yritys saa luottamuksellista asiantuntija-apua omaan tarpeeseensa räätälöitynä. Klinikan toimintamuoto voi olla yritysjoukon yhteinen tapaaminen ja/tai henkilökohtainen sparraus.  Käynnistyvistä Yritysklinikoista ilmoitetaan Business Jyväskylän tapahtumakalenterissa. Voit myös ehdottaa uutta yritysklinikkateemaa meille.

Sparraamo on osa Business Jyväskylän Kasvuyritysvalmennusta keväällä 2022 ja jotka on suunnattu alueen mikro- ja pienyrittäjille

Mikä Sparraamo on?

  • Nopeatempoista, asiantuntevaa sparrausta yrityksille kohdennetuin teemoin.
  • Sparraamo haastaa toimijat toimimaan tehokkaasti ryhmässä, ja toimintatapana on mm. vertaisoppiminen ja kehittäminen pienryhmässä
  • Yhteinen kehittämis- ja ideoimisalusta sekä oppimismatka 
  • Yritysten liiketoiminnan kehittämistä teemojen kautta, joita ovat: hinnoittelu, talous, sopimusjuridiikka, digimarkkinointi ja myyntiprosessin luominen.
  • Sparraamossa on mukana aina alan asiantuntijoita, jotka ovat yritysten tukena.​

Sparraamopaikkoja on rajoitetusti, joten ryhmiin haetaan täyttämällä ennakkotietolomake. Hakijat arvioidaan ja valitaan ennakkotietolomakkeen perusteella. 

Keväälle 2022 on suunnitteilla kaksi (2) sparraamo ryhmää kolmesta eri yrityksen liiketoimintaan liittyvästä teemasta. Aikataulu ja haku sparraamoihin ilmoitetaan myöhemmin. Seuraa Business Jyväskylän tapahtumakalenteria ja uutiskirjeitä.

Sparraamot ovat osallistujille maksuttomia.

Ota meihin yhteyttä!

Varaa aika maksuttomaan yritysneuvontaan, niin pohditaan yhdessä paras reitti yrityksesi kasvun ja kehittämisen tueksi tai jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Meille voi myös soittaa, yritysneuvonnan palvelunumero 014 266 0138 palvelee arkisin klo 8-16. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Ehdota uutta yritysklinikkaa

Kaipaako yrityksesi sparrausta aiheeseen, josta ei ole vielä järjestetty yritysklinikkaa? Yritysklinikan aiheita voit ehdottaa täältä. 

Ehdota uutta yritysklinikkaa

Hae yritysklinikan asiantuntijaksi

Yritysklinikan asiantuntijalta vaaditaan osaamista yrityssparrauksesta. Jos haluat mukaan yritysklinikan asiantuntijaksi, ota yhteyttä täältä. 

Hae yritysklinikka-asiantuntijaksi

Piija Äijänen, yritysneuvoja, Yritysklinikat