the-right-move
Kangas nainen taululla

Yritysklinikat

Yritysklinikoissa kehitetään ja sparrataan jyväskyläläisiä yrityksiä eri teemoilla. Tavoitteena on auttaa pk-yrityksiä erilaisissa kehittämisen haasteissa kuten esimerkiksi markkinoinnissa, digitalisaatiossa, rahoituksen hankinnassa tai liiketoimintasuunnitelman kirkastamisessa.

Yritysklinikkatapaaminen on tunnin mittainen maksuton yrityskohtainen sparraus valitulla teemalla, jossa yritys saa luottamuksellista asiantuntija-apua omaan tarpeeseensa räätälöitynä. Klinikan toimintamuoto voi olla yritysjoukon yhteinen tapaaminen ja/tai henkilökohtainen sparraus. 

Yritysklinikkapaikkoja on rajoitetusti, jonka vuoksi niihin pitää hakea täyttämällä ennakkotietolomake. Hakijat arvioidaan ja valitaan ennakkotietolomakkeen perusteella klinikkaan. Valinnan jälkeen lomakkeen tiedot käsitellään luottamuksellisesti yritysklinikan asiantuntijan kanssa, jotta tapaamisessa voidaan keskittyä heti asiaan. 

Yritysklinikoita järjestetään noin 10-12 vuodessa. Yritysklinikat löytyvät Business Jyväskylän verkkosivujen tapahtumakalenterista ja Business Jyväskylän Facebook-tapahtumista.

Ota meihin yhteyttä!

Varaa aika maksuttomaan yritysneuvontaan, niin pohditaan yhdessä paras reitti yrityksesi kasvun ja kehittämisen tueksi tai jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Meille voi myös soittaa, yritysneuvonnan palvelunumero 014 266 0138 palvelee arkisin klo 8-16. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Ehdota uutta yritysklinikkaa

Kaipaako yrityksesi sparrausta aiheeseen, josta ei ole vielä järjestetty yritysklinikkaa? Yritysklinikan aiheita voit ehdottaa täältä. 

Ehdota uutta yritysklinikkaa

Hae yritysklinikan asiantuntijaksi

Yritysklinikan asiantuntijalta vaaditaan osaamista yrityssparrauksesta. Jos haluat mukaan yritysklinikan asiantuntijaksi, ota yhteyttä täältä. 

Hae yritysklinikka-asiantuntijaksi

Piija Äijänen, yritysneuvoja, Yritysklinikat