the-right-move
padimies

Yrityspalveluseteli

Jyväskylän kaupungilla on käytössä yrityspalveluseteli yritysten kasvun ja kehittämisen edistämiseksi. Yrityspalveluseteli on pienten ja keskisuurten yritysten tukimuotoinen rahoitus, jolla voi hankkia asiantuntijapalveluja liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. 

Yrityspalvelusetelin avulla kannustetaan kasvuhakuisia yrityksiä systemaattisempaan ja laajamittaisempaan yritystoiminnan kehittämiseen sekä hyödyntämään erilaisia asiantuntijapalveluita.

Seteli on tarkoitettu kaupungin alueella toimiville pienille ja keskisuurille yrityksille, joiden kotipaikka ja/tai kiinteä toimipiste sijaitsee Jyväskylässä. Seteliä ei myönnetä asunto- ja kiinteistöyhtiöille eikä sijoitusyhtiöille.

Yrityssetelin arvo on 5 000 euroa, josta yritysten omavastuuosuus on 20 %. Setelin myöntämisestä päättää Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö. 

Setelillä tuettavia palveluteemoja ovat:

  • myynti ja markkinointi
  • kansainvälistyminen
  • yrityksen strategia ja johtaminen

Yrityspalvelusetelin ABC

kuva prosessista

Lue lisää yrityspalvelusetelihausta

Yrityspalveluseteli palveluntuottajille

Palveluntuottajiksi voi hakea asiantuntijayritykset, jotka tarjoavat asiantuntijapalveluita myyntiin ja markkinointiin, kansainvälistymiseen tai yrityksen strategian ja johtamisen kehittämiseen. Palveluntuottajan tulee täyttää tilaajavastuulain mukaiset Luotettava Kumppani -ohjelman kriteerit.

Palveluntuottaja tuotteistaa asiakkaalle tarjoamansa palvelun, joka viedään tuotekortin avulla sähköiseen palse.fi -palvelutuottajajärjestelmään

Hae palveluntuottajaksi

Yrityspalveluseteli yrityksille

Yrityspalveluseteliä voi hakea jyväskyläläinen pk-yritys, jolla on pyrkimys kasvuun tai kansainvälistymiseen, tarve yrityksen uudistumiselle ja/tai strategiselle kehittämiselle.

Ennen hakemuksen jättämistä hakijayrityksen kannattaa käydä tutustumassa palveluntuottajien palvelutuotteisiin Palse-palveluportaalissa.

Yritys valitsee itsenäisesti haluamansa palveluntuottajan palse.fi-palvelutuottajajärjestelmästä. Palveluntuottaja ja asiakasyritys sopivat keskenään palvelun tuottamisen ehdoista.

Hae yrityspalveluseteliä

Risto Kovala, yrityspalvelupäällikkö