Toimitila Kangas WSP

Yritystontit ja toimitilat

Jyväskylässä on runsaasti tarjolla teollisuus- ja yritystontteja parhaiden liikenneyhteyksien varrella. Jyväskylän sijainti keskellä Suomea takaa hyvät yhteydet ympäri maata, sillä kaikki suurimmat kaupungit saavutetaan Jyväskylästä 3 – 4 tunnissa. Jyväskylän kaupungin teollisuus- ja yritystontit on mahdollista ostaa tai vuokrata. 

Business Jyväskylä tarjoaa apua soveltuvan yritystontin löytämisessä. Business Jyväskylällä on hyvät yhteydet Jyväskylän kaupungin tontti- ja maankäyttöosastolle, joten voimme yhteistyössä kartoittaa parhaat vaihtoehdot liiketoiminnan käynnistämiseen ja kasvattamiseen Jyväskylässä. Tuomme liiketoimintaosaamisen, alueen tuntemuksen ja tonttivaihtoehdot yhteen, jolloin voimme yhdessä löytää parhaat vaihtoehdot yrityksellesi. Jyväskylä tarjoaa myös perheelle erinomaiset elämisen puitteet. Harrastusmahdollisuudet ovat laajat ja kaupungissa on korkeatasoisia kouluja ja opiskelupaikkoja. Lukuisat tapahtumat värittävät kaupunkia ja viihtyisiä asuinalueita kehystää puhdas Järvi-Suomen luonto.

Katso vapaat yritystontit

Eteläportti

Eteläporttiin rakentuu valmistavan teollisuuden digitaalinen palvelukeskittymä. Eteläportti on inspiroiva kehittämis- ja kehittymisympäristö yrityksille ja osaaville työntekijöille.

 

Vapaat toimitilat

Jyväskylässä on vapaana hyviä toimitilavaihtoehtoja niin kaupunkikeskustassa kuin lähialueilla. Tarjolla on laajasti erilaisia toimisto-, tuotanto- ja varastotiloja erilaisiin tarpeisiin.

Etsi vapaita toimitiloja

Business Jyväskylän sijoittumispalvelut tarjoaa Jyväskylään sijoittumista harkitseville yrityksille reaaliaikaisen tiedon tarjolla olevista toimitiloista ja tonteista. Teemme sinulle maksuttoman toimitilakartoituksen.

Harri Heinänen, sijoittumispalveluiden johtaja

Kaupunkikehitysalustat

Hippos sisäänkäynti havainnekuva

Hippos

Hippoksesta rakennetaan Suomen suurin liikunnan, urheilun ja ammattilaisurheilun keskittymä.

Lue lisää Hippoksesta »
Jyväskylä Kanga, Perhe

Kangas

Kangas on Jyväskylän merkittävin aluekehityshanke, jossa kunnianhimoinen suunnittelu, älykäs kaupunkirakenne ja uusin yhdyskuntatekniikka luovat ainutlaatuista ja laadukasta ympäristöä asukkaille ja yrityksille. Tulevaisuudessa Kangas on 2 101 työpaikan ja 6 000 asukkaan koti.

Lue lisää Kankaasta »
Jyväskylän kävelykatu, äiti ja lapsi

Kaupunkikeskustan kehittäminen 3.0

Jyväskylän kaupunkikeskustan kehittämisen kolmas aalto on käynnistynyt Jyväskylän keskusta 3.0 –hankkeena. Jyväskylässä on vilkas ja kompakti ydinkeskusta. Sen vetovoiman kasvattaminen erikoiskaupan, tapahtumien ja asumisen ykköspaikkana on osa kaupungin kehittämisstrategiaa.

Lue lisää Kaupunkikeskustasta »
Sairaala Nova ja Kukkula

Sairaala Nova ja Kukkula

Jyväskylän uusi sairaala on tulevaisuuden sairaala, jossa lähtökohtana on asiakas eli potilas. Asiakkaille tarjotaan kokonaispalvelua, jossa ennaltaehkäisy ja hyvinvointi ovat merkittävässä roolissa.

Lue lisää Sairaalasta »
3arrows-big

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Form background