Siirry suoraan sisältöön

AgriVenture Finland 2023

7.06. 9:00 - 17:00
Saarijärvi

Tervetuloa kansainväliseen AgriTech & Sustainable Food Chain Venture Days -tapahtumaan!

Kestävän ruoantuotannon ja älymaatalouden veturiyritykset, start up ja scale up - yritykset, kehittäjät ja toimialasta kiinnostuneet sijoittajat kohtaavat kesäkuussa (7.-8.6.2023) kansainvälisessä Agritech & Sustainable Food Chain Venture Days-tapahtumassa Biotalouskampuksella Keski-Suomessa. Tapahtuman ytimenä on tuoda esille ruoantuotannon kannattavuutta ja kestävyyttä parantavia uusia innovaatioita ja alaa koskettavia haasteita, sekä löytää ja haastaa kokonaan uusia toimijoita ratkaisemaan näitä haasteita. 

Tule mukaan tapahtumaan, jossa vauhditetaan kestävien teknologioiden käyttöönottoa ruokaketjussa. Ratkaistaan haasteet yhdessä!

AgriVenture 2023 -tapahtuman tavoitteena on yhdistää kestävä ruoantuotanto, älymaatalous ja rahoitus: lisätä tietoisuutta, tarjota verkostoitumismahdollisuuksia, sekä luoda yrityksille tilaisuuksia yhteistyöhön ja kasvuun – eli vauhdittaa kestävien teknologioiden käyttöönottoa koko ruokaketjussa.

Ohjelmassa mm.

  • inspiroivia puheenvuoroja globaalien yritysten edustajilta ja muilta kansainvälisiltä toimijoilta
  • kovatasoinen pitchauskilpailu startupeille
  • käytännön demonstraatioita Biotalouskampuksen testausympäristöissä
  • tehokasta verkostoitumista alan kuumimpien yritysten, sijoittaijen ja kansainvälisten kollegojen kesken 

Tapahtuman järjestää Jamkin Biotalousinstituutti. Saarijärvellä sijaitseva biotalouskampus tarjoaa tapahtumaympäristönä loistavat mahdollisuudet teknologioiden demonstroimiseen ja testaamiseen todellisissa olosuhteissa.

 

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.