Jump right in
Yritysklinikka: Ennustettava ja skaalautuva myynti outboundin avulla

Yritysklinikka: Ennustettava ja skaalautuva myynti outboundin avulla

Kehitä

Aktiivinen myyntityö on asia, jonka arvon jokainen ymmärtää, mutta jonka systemaattinen ja suunnitelmallinen tekeminen arjen keskellä voi olla yllättävän haastavaa. Yksinkertaisilla ja helposti omaksuttavilla prosesseilla voidaan kuitenkin tuoda myyntiin lisää merkittävästi ennustettavuutta ja tuloksia – ja mikä parasta, niitä on mahdollista skaalata! Miten löydän parhaan kohdemarkkinan? Millainen myyntiprosessi on tehokkain? Kannattaako myynnissä kaikkien tehdä kaikkea, vai olisiko roolitus avain onneen? Yritysklinikassa saat vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin.

Aika: 7.4.2020
Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan klinikkaan valituille.


Tunnin yritysklinikan aikana käydään läpi yrityksesi nykyistä myyntiprosessia ja mietitään, miten siitä saisi paremmin skaalautuvan ja ennustettavan. Läpikäytäviä aiheita ovat mm. segmentointi, prospektointi, keskustelun avaaminen, CRM:n ja datan hyödyntäminen. Yritysklinikan tavoitteena on, että sinulla on selkeä suunnitelma, miten myyntiä kannattaa lähteä kehittämään.

Yritysklinikan asiantuntijana toimii Ilja Aalto, Toimitusjohtaja, Northbound Oy. Ilja on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt nähdä myynnin kentällä paljon. Vuonna 2017 perustettu Northboundin tuo suomalaisten yritysten saataville myynnin prosessit ja teknologiat, joilla mm. Salesforcen ja Dropboxin kansainvälinen myynti on skaalattu. Ilja uskoo myynnin rakentuvan markkinalähtöisen ajattelun, järkevän roolituksen ja systemaattisen tekemisen päälle.

Tämä klinikka on tarkoitettu Jyväskylän seudun B2B-yrityksille, joilla on halu kasvaa aktiivisen myynnin avulla. Yritysklinikka on hyvä mahdollisuus maksuttomaan asiantuntijatapaamiseen kasvu- ja kehittämishaluisille yrityksille. Osallistujayritykset valitaan hakemuksen ennakkotietojen perusteella.

Haku yritysklinikkaan päättyy 27.3.2020. Yritysklinikkaan valitut yritykset saavat tiedon valinnasta viimeistään vko 14.

Hae mukaan!

clock7.04. 8:00 - 16:00

locationToteutetaan etänä

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Join in kick ass lift off

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background