Siirry suoraan sisältöön

FORTHEM Startup Day - Digital Transformation

23.11. 14:00 - 16:00
Mattilanniemi, Agora, Startup Lab C223.1/Verkossa

Haluaisitko kertoa ideastasi tai tutkimuksestasi muille? Onko sinulla ideoita, mutta et ole varma kuinka edetä niiden kanssa? Vai oletko vain kiinnostunut startup-kulttuurista ja mitä mahdollisuuksia FORTHEM-startup-yhteisöillä on tarjota?

JYU:n StartupLab järjestää FORTHEM Startup Day -tapahtuman, jonne voit tulla tutustumaan startup -kulttuuriin. Ehkä sinulla on oma startup, jolloin sinulla on mahdollisuus esitellä ideasi tapahtumassa ja saada palautetta.

FORTHEM Startup Day on avoin kaikille, joten jos tiedät jonkun JYU:n tai FORTHEM:n ulkopuolelta, joka on kiinnostunut startup-kulttuurista tai olisi halukas kertomaan ideastaan, voit vapaasti välittää kutsua hänelle. Seuraava FORTHEM Startup Day järjestetään torstaina 23.11. Zoomissa klo 14.00 - noin klo 16.00 EET (klo 13.00-15.00 CET)

Mistä FORTHEM Startup Dayssa on kyse?

FORTHEM Startup Day on FT, professori Pekka Abrahamssonin ja hänen tiiminsä kehittämä konsepti, jonka Jyväskylän yliopisto (JYU) tarjoaa FORTHEMille. Tilaisuudessa on yleensä kokenut pääpuhuja ja pari lyhyempää keynotea. Tapahtuma tarjoaa myös uusille yrittäjille ja startup-kulttuurista kiinnostuneille mahdollisuuden pitchata ideaansa ja verkostoitua omalla alueellaan ja FORTHEM -kumppaneiden kanssa.

Milloin tapahtuma järjestetään ja miten?

FORTHEM Startup Day järjestetään torstaina 23.11. klo 14.15 - 16.00 (13.15 - 15.00 CET) täysin hybridisti ja kaikille avoimena tapahtumana. Fyysinen paikka on Jyväskylän yliopiston Startup Lab aivan ravintola Piaton yläpuolella Agorassa ja verkkotapahtuma järjestetään Zoomissa.

Mikä on tämän tapahtuman teema?

Tapahtuman teemana on Digital Transformation!

Kuinka osallistua?

Startupperit: Kutsumme startupperit mukaan FORTHEM Startup Day -tapahtumaan pitchaamaan ideastaan/startupistaan, verkostoitumaan ja saamaan tukea ja ideoita startupilleen FORTHEM -kumppaneilta! Jos sinulla on Digital Transformation -aiheinen startup, ota yhteyttä: Joonas Himmanen

Tutkijat, joilla on digitaaliseen transformaatioon liittyvä tutkimusidea: Kutsumme tutkijoita mukaan FORTHEM Startup Day -tapahtumaan pitchaamaan digitaalista transformaatiota koskevaa tutkimustaan, verkostoitumaan ja saamaan tukea ja ideoita startupilleen FORTHEM -kumppaneilta! Jos sinulla on Digital Transformaatioon liittyvä tutkimusidea, ota yhteyttä: Joonas Himmanen

Kommentoijat: Oletko startup-yritysten parissa työskentelevä henkilö, joka tarjoaa heille apua IPR-asioissa, tarjoat hautomo-, riskipääomaverkostoja tai muuta tukea tai startup-yrityksiä, ilmoittaudu mukaan kommentoijaksi halukkaaksi kommentoijaksi lomakkeellamme!

Opiskelijat, tutkijat ja henkilökunta: Oletko kiinnostunut startup-ilmiöistä? Liity FORTHEM Startup Day -tapahtumaan, opi startupista ja verkostoidu muiden FORTHEM -kumppaneiden kanssa! Pysy kuulolla saadaksesi lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan lomakkeellamme!

lmoittaudu kommentoijaksi tai startupperiksi viimeistään 11.11. ja osallistujaksi viimeistään 19.11. lomakkeellamme. Lähetämme sinulle online-osallistumislinkin viimeistään maanantaina 20.11.!

Tapahtuman ohjelma

14:00 - Esittäjät liittyvät Zoomiin
14:15 - Pääpuheenvuoro
14:40 - Tutkimusesitys
15:00 - Startup pitching
15:50 - Seuraavat FORTHEM-yrittäjyys -tapahtumat ja seuraavan FORTHEM Startup -päivän aihe ja ajankohta
16:00 - Verkkotapahtuma päättyy (mutta sitä seuraa lyhyt verkostoituminen ja kahvitarjoilu niille, jotka ovat fyysisesti labrassa)

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.