Jump right in
Keski-Suomen Yritystreffit vol.2

Keski-Suomen Yritystreffit vol.2

KehitäKumppani

Tiistaina 13.4.2021 klo 16.00-19.00 järjestetään koko Keski-Suomen kattavat online-yritystreffit, jossa yrittäjillä on mahdollisuus verkostoitua niin toistensa kuin treffien kumppaneiden kanssa. Osallistuminen on maksutonta.

Treffeillä yrittäjät voivat verkostoitua KAHDELLA tavalla!

Voit sopia henkilökohtaisia tapaamisia toisten yrittäjien ja muiden osallistujien kanssa SEKÄ pistäytyä klo 17.00-18.30 auki olevissa pienryhmähuoneissa, joissa tapahtuman kumppanit vastaavat yrittäjiä askarruttaviin kysymyksiin ja esittelevät palveluitaan, yrittäjille hyödyllisiä hankkeita ja yrityksiä kiinnostavia rahoitusmahdollisuuksia. 

Mikä parasta, tähän verkostoitumistilaisuuteen voit osallistua etänä vaikka kotitoimistosta! Mukaan pääset täyttämällä rekisteröitymislomakkeen. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisälle tapahtumasivulla, tutustu muihin osallistujiin ja sovi itsellesi kahdenkeskisiä treffejä.

Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on mikrofoni ja kamera. Lisää ohjeita ja vinkkejä löydät kirjauduttuasi sisään valikosta kohdasta Ohjeet ja vinkit.

Keskiviikkona 7.4. klo 9.00-10.00 järjestetään infotilaisuus, jossa annetaan vinkkejä verkostoitumiseen, näytetään, miten treffeille ja pienryhmähuoneisiin mennään sekä kerrotaan tapahtuman sisällöstä.

Ilmoittaudu mukaan

time icon13.04. 16:00 - 19:00

location iconVerkossa

Muita ajankohtaisia tapahtumia

3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background