Jump right in
Miten digitaalisuus on muuttanut markkinointia ja myyntiä?

Miten digitaalisuus on muuttanut markkinointia ja myyntiä?

Kehitä

Digitaalisen markkinoinnin lähtökohtana on ymmärrys omasta asiakaskunnasta ja heidän käyttäytymisestä. Tämä tieto on hyödynnettävissä niin sopivien sisältöjen suunnittelussa kuin markkinointikanavien valinnassa. Webinaarissa saat käytännön vinkkejä siihen, miten yrityksen löydettävyyttä parannetaan. Miten digitaalinen markkinointi voi helpottaa verkossa ostamista? Millä tavalla edistetään markkinoinnin ja myynnin yhteistyötä? Mitä kannattaa mitata ja mitä nämä luvut tarkoittavat?

 

Sanna Virtanen on digimarkkinoinnin asiantuntija, joka on parhaimmillaan kokonaisuuksissa, joissa yhdistyvät strateginen osaaminen, luovat ideat ja toteutukset, myynnin edistäminen ja sisältömarkkinointi. Yli kymmenen vuoden kokemus digimarkkinoinnista ja valmentamisesta sekä innostus digitaalisuuden tuomiin mahdollisuuksiin takaavat ajankohtaisimmat ja tehokkaimmat markkinoinnin keinot yrityksesi tarpeisiin. Lisätiedot: https://www.flumenia.fi/

 

Tilaisuus on maksuton, ja järjestetään webinaarina, joka tallennetaan. Tilaisuus edellyttää ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille erikseen ennen webinaaria.

Teemasta järjestetään myös yritysklinikka 29.3.2021, jossa osallistuja saa tunnin mittaisen yrityskohtaisen sparrauksen digimarkkinoinnin prosesseista. Lisäksi yritys saa luottamuksellista sparrausta yritystä koskeviin haasteisiin. Yritysklinikka pidetään 29.3.2021, johon osallistujat valikoituvat ennakkotietolomakkeen täyttäneiden kesken. Yritysklinikka toteutetaan tunnin etäsparrauksena. 

Ilmoittaudu klinikkaan tästä

Business Jyväskylän webinaarisarja ja niihin liittyvät yritysklinikat on suunnattu kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pienyrittäjille. Palvelut kuuluvat Keski-Suomen Liiton rahoittamaan hankkeeseen “Keskisuomalaisten pk-yritysten koronavaikutusten hallinnan sparraus ja tukeminen”.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin

time icon16.03. 9:00 - 10:30

location iconWebinaari

Muita ajankohtaisia tapahtumia

3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background