Jump right in
Design Union Jyväskylä: Muotoilu osana yrityksen liiketoimintaa

Design Union Jyväskylä: Muotoilu osana yrityksen liiketoimintaa

KehitäKumppani

Design Union Jyväskylän asiantuntijaluennolla Hakaniemi Design Company Oy:n yrittäjä ja muotoilija Jonas Hakaniemi tarkastelee muotoilua osana yrityksen liiketoimintaa.

Muotoilulla tuotteesta tai palvelusta tehdään houkutteleva ja luodaan näin lisäarvoa asiakkaalle. Hyvä muotoilu merkitsee kestävyyttä, toimivuutta, käytettävyyttä ja ajattomuutta. Luennolla avataan muutaman esimerkin kautta muotoiluprosessia, ideasta lopputulokseen. Tavoitteena on antaa uusia ajatuksia ja rohkaista yrityksiä muotoilun käyttöön osana kokonaisvaltaista liiketoiminnan kehittämistä.

Jonas Hakaniemi on muotoilija ja yrittäjä, jolla on 25 vuoden tausta suunnittelijana. Hän on työskennellyt kirjapainossa, lehtitalossa, mainostoimistossa, tehnyt graafista suunnittelua ja luonut yritysten visuaalisia ilmeitä. Viimeiset kymmenen vuotta hän on toiminut kokopäiväisenä yrittäjänä Hakaniemi Design Company Oy:ssä, joka keskittyy konsepti-, tuote- ja graafiseen muotoiluun.

Hakaniemi tekee tiivistä yhteistyötä myös muotoilija ja sisustusarkkitehti Tapio Anttilan sekä bisnesmuotoilutoimisto Branden kanssa.

Luento on osa Design Union Jyväskylän Arvonlisää muotoilusta -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa.

Osallistumismaksu 50€/henkilö (ALV 0 %) sis. kahvitarjoilun.

Ilmoittautuminen: https://www.designunion.fi/fi/317/1/0/kilpailuetua-muotoilusta-design-union-keski-suomi#Ilmoittautumislomake

Paikkoja on rajoitettu määrä, myymme liput ilmoittautumisjärjestyksessä.

clock13.02. 8:00 - 11:30

locationNikolainkulma, Asemakatu 6, Jyväskylä

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Join in kick ass lift off

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background