Jump right in
Resilientti valmistava teollisuus -tapahtuma 30.11.-1.12.

Resilientti valmistava teollisuus -tapahtuma 30.11.-1.12.

Uudistuva teollisuusKumppani

Resilientti valmistava teollisuus rakennetaan yhdessä

Teollisuuden resilienssi kriisien muokkaamassa maailmassa on entistä keskeisempää yritysten toimintakyvylle. Tapahtumassa sukelletaan teollisuuden resilienssiin erityisesti digitaalisuuden ja kyberturvan näkökulmista huippuasiantuntijoiden ja yritysten case-tapausta johdolla. Tapahtumassa etsimme vastauksia kysymyksiin: Kuinka varmistaa kriisinkestävän ja kilpailukykyisen teollisuuden toimintamahdollisuudet? Millaista kyberturvallisuuden ja digitaalisuuden yhteistyötä ja millaisia malleja ja työkaluja tarvitaan yritysten resilienssin vahvistamiseksi?

Tapahtuma kokoaa teollisuuden yritykset ja alan tutkimus- ja kehittämistoimijat yhteen etsimään entistä vahvempia kriisinkestäviä toimintamalleja. Tapahtuma on kaksipäiväinen:


Katso molempien päivien ohjelma ja ilmoittaudu

  • Ke 30.11. ohjelmassa on yhteisvierailu Eteläporttiin
  • To 1.12. etsimme teollisuuden resilienssiä puheenvuorojen, case-tarinoiden, T&K-mahdollisuuksien ja yhteistyöstön keinoin Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiloissa.

Varaathan paikkasi ajoissa tapahtumaan ilmoittautumalla yllä olevasta linkistä. Tapahtuma on osa kestävän teollisuuden SIXNET Roadshow-kiertuetta. Lue lisää SIXNET-verkostosta.

---------

Business Jyväskylä on mukana Uudistuva teollisuus -ekosysteemin osalta kestävän teollisuuden SIXNET-verkostohankkeessa. Resilientti valmistava teollisuus -tapahtuma on osa SIXNET Roadshow -tapahtumasarjaa, jossa vahvistetaan ja tuodaan esille alueiden osaamiskärkiä sekä luodaan verkostoitumismahdollisuuksia eri teollisuuden alan toimijoille.

SIXNET-verkostossa mukana ovat Jyväskylän lisäksi Tampere, Hämeenlinna, Seinäjoki ja Oulu. Kaksivuotinen hanke on osarahoitettu Pirkanmaan liiton myöntämällä Työ- ja elinkeinoministeriön ”Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen”-määrärahalla.

Ilmoittaudu

time icon30.11. 12:20 - 16:00

location iconEteläportti/JAMK

Muita ajankohtaisia tapahtumia

3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background