Siirry suoraan sisältöön

Kestävää kasvua kiertotalouden liiketoimintamalleista -työpaja

3.05. 9:00 - 11:00
Jyväskylän Yritystehdas

Kestävää kasvua kiertotalouden liiketoimintamalleista - työpaja Jyväskylän seudun yrityksille

Milloin? 3.5.2022 klo 9:00-11:00
Missä? Jyväskylän Yritystehdas, Kympinkatu 3C

Sitran kiertotalouden Roadshow rantautuu Jyväskylään!

Kiertotalouden liiketoimintamallit auttavat yrityksiä tuottamaan enemmän lisäarvoa vähemmillä resursseilla, vastaamaan paremmin asiakkaiden ja muiden sidosryhmien odotuksiin sekä kehittämään toimintaansa kestävämmäksi. 

Kiertotalouden liiketoimintahyödyt ovat selkeät, mutta käytännössä muutokseen liittyy aina haasteita. Sitran ja Deloitten laatima uusi käsikirja ”Kestävää kasvua kiertotalouden liiketoimintamalleista” tarjoaa suomalaisyrityksille tukea, työkaluja ja käytännön esimerkkejä kiertotalousliiketoiminnan kehittämiseen. Käsikirja sopii kaikkien toimialojen yrityksille.

Työpajassa yritykset pääsevät pohtimaan, mitä kiertotalous tarkoittaa liiketoiminnalle: mikä olisi sopiva liiketoimintamalli, entä ansaintalogiikka ja mitä kyvykkyyksiä tarvitaan kiertotalouden viemiseksi käytäntöön? Käytännössä yritykset rakentavat ideoidensa pohjalta business model canvasille oman alustavan liiketoimintasuunnitelman kiertotalouteen. 

Työpaja on suunnattu kaikille yrityksille, jotka kaipaavat inspiraatiota ja ideoita oman kiertotalousliiketoimintansa kehittämiseen ja ovat valmiita ryhtymään konkreettisiin toimiin. 

Työpajan järjestää Business Jyväskylä yhteistyössä Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran ja Business Finlandin kanssa.

Lataa käsikirja Kestävää kasvua kiertotalouden liiketoimintamalleista.
Tutustu Sitran kokoamaan Kiertotalouden kiinnostavimmat 2.1 -listaan.

Ilmoittaudu työpajaan

Kestävää kasvua kiertotalouden liiketoimintamalleista -työpaja on osa Business Jyväskylän uudistuvan teollisuuden ekosysteemityötä. 

Lisätiedot ja kysymykset: 
Timo Harju 
projektipäällikkö, Uudistuva teollisuus -ekosysteemi 
050 595 9198 
timo.harju@jyvaskyla.fi 

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.