Siirry suoraan sisältöön

Vauhtia liiketoimintaan -verkostoitumistilaisuus

30.03. 8:30 - 10:15
Crazy Town

Tule verkostoitumaan muiden yrittäjyyden alkuvaiheessa olevien kanssa 30.3.2023 klo 8.30 Jyväskylän Crazy Townille. Tapahtumassa kuulet Sami Mäkisen puheenvuoron markkinointiin liittyen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada tietoa rahoitusmahdollisuuksista, verotuksesta, yrityskummien toiminnasta sekä muista yrittäjien palveluista.  

Tervetuloa verkostoitumaan ja luomaan uusia yhteistyömahdollisuuksia muiden yrittäjien kanssa. Tapahtumasta voit saada uusia asiakkaita tai näkökulmia ja kullanarvoista tietoa.


📍 Crazy Town Jyväskylä, Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä 

Tapahtuman sisältö: 
8:30 Kahvitarjoilu
9:00 Monikanavainen markkinointi, myynti ja asiakasymmärrys - vinkit yrittäjälle, Sami Mäkinen, MIAMI Performance Agency
9:30  Verkostoituminen 
10:15 Loppusanat 

Sami MäkinenMIAMI Performance Agency -logo-1

Sami Mäkinen MIAMI Performance Agencyltä tulee antamaan yrittäjille vinkkejä monikanavaiseen markkinointiin ja myyntiin sekä asiakasymmärrykseen. MIAMI Performance Agency on liiketoiminnan kasvuun keskittyvä markkinoinnin hybriditoimisto.  Heidän tiiminsä on erikoistunut sosiaaliseen mediaan ja sisältömarkkinointiin, jotka ovat tehokkaimmat tavat luoda uutta kysyntää palveluille ja tuotteille. Sami Mäkinen on vankka markkinoinnin ja myynnin ammattilainen vahvalla LinkedIn sydämellä. Samilla on yli 15 vuoden kokemus myynnistä, markkinoinnista, myynnin johtamisesta ja valmentamisesta. Hän vastaa Miamilla myynnistä, uusista asiakkuuksista ja strategisesta suunnittelusta, sekä toki LinkedIn koulutuksista. 


Ilmoittaudu mukaan verkostoitumaan viimeistään 27.3.!

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Business Jyväskylän, TE-toimiston, Muuramen kunnan, Laukaan kunnan, K-S Yritysidean ja Crazy town Jyväskylän kanssa. 

 

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.