Jump right in
Webinaari: Vinkit yrittäjän henkiseen jaksamiseen ja selviytymiseen

Webinaari: Vinkit yrittäjän henkiseen jaksamiseen ja selviytymiseen

Kehitä

Vinkit yrittäjän henkiseen jaksamiseen ja selviytymiseen -webinaari

keskiviikkona 16.12.2020 klo 10-11.30

Yrittäjän elämä on kovaa poikkeusolojen keskellä ja epävarmat ajat vievät voimia kaikilta, ei vähiten yrittäjiltä. Tuntuu usein siltä, että yrittäjä käy kovimman kilpailun itsensä kanssa, jolloin kysymyksiksi voi nousta pitäisikö luovuttaa vai etsiä uusia mahdollisuuksia matkalla parempaan tulevaisuuteen.

Kokenut sparraaja ja yrittäjä Pekka Krook Sparraustehtaalta luennoi ja keskustelee aiheesta "Vinkit yrittäjän jaksamiseen" -webinaarissa, joka on tarkoitettu kaikille Keski-Suomessa toimiville mikro- ja pk-yrityksille. 

Pekka on käynyt läpi monia kriisejä ja niiden kautta saanut oppeja selviytymiseen. Vaikeuksien keskellä on tärkeää valita oikea asenne, joka vie sinnikkäästi kohti parempia aikoja. Päätöksiä on tehtävä ja ajatukset on ohjattava asioihin, joihin voit vaikuttaa. Vellominen asioissa, joihin et voi vaikuttaa, kuluttaa vähiä voimiasi. 

Webinaarissa saat käytännön vinkkejä henkiseen jaksamiseen ja yrittäjänä selviytymiseen. Itsensä johtaminen läpi poikkeusolojen vaatii tahtoa ja vahvaa itsetuntoa. Webinaarissa saat myös vinkkejä, mistä hakea apua tai tukea yrityksesi talouden kohentamiseen. Lopuksi jätämme aikaa myös keskustelulle ja kysymyksille. Voit lähettää ennakkoon kysymyksiä, joihin haluaisit webinaarin keskusteluosiossa vastauksen. Kysymykset voi lähettää: tiina.jarvelin[at]jyvaskyla.fi.

Osallistu ja hae eväitä rakentaa silta pahimman yli. Tee tulevaisuutesi. 

Luennon sisäiset teemat / Pekan vinkit tai motot:

- Ole itsellesi armollinen.

- Älä tavoittele mahdottomia. Mahdollinen riittää. 

- Jos et tiedä mitä teet, älä tee mitään.

- Epäröinti on merkki siitä, että päätös ei ole vielä kypsä. Päätös tarvitaan. Eikin on päätös. 

- Tarkastele tulevaisuutta talouden ehdoilla. Pärjäätkö?

- Ota tukeva ote elämäsi ohjauspyörästä

- Uskalla avata uusia ovia. Pelko pois.

Business Jyväskylän webinaarisarja ja niihin liittyvät yritysklinikat on suunnattu kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pienyrittäjille. Palvelut toteutetaan Keskisuomalaisten pk-yritysten koronavaikutusten hallinnan sparraus ja tukeminen -hankerahoituksella.

Ilmoittaudu mukaan

time icon16.12. 10:00 - 11:30

location iconWebinaari Zoomin välityksellä

Muita ajankohtaisia tapahtumia

3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background