Jump right in
Yrittäjän ABC talouskoulu

Yrittäjän ABC talouskoulu

Yrityksen talouden suunnittelu parantaa yrityksen ennakointikykyä. Tuloslaskelma kuvastaa yrityksen toimintaa tiettynä ajanjaksona ja laatia suoritusperusteisesti. Tuloslaskelma ei kuitenkaan kuvaa yrityksen rahavirtaa reaaliaikaisesti. Tämän takia olisi tärkeää tehdä kassavirtalaskema, joka kertoo ulos ja sisään virtaavan rahan suhteessa tarkasteltavaan aikaan. Kassavirtalaskelma on myös tärkeä johtamisen työkalu, sillä kassavirtalaskelman avulla voidaan tehdä rullaava ennuste esim. 4-12 kk.

Saanko yrittäjänä riittävän palkan työstäni?

Pitäisikö yrityksen kustannusten muuttuminen nostaa suoraan yritysten palvelujen hintaa?

Miten varmistan yrityksen maksuvalmiuden?

Miksi talouden ja kannattavuuden suunnittelu on yritykselle tärkeää?

Teemasta järjestetään myös yritysklinikka 23.6.2021, jossa osallistuja saa tunnin mittaisen yrityskohtaisen sparrauksen hinnoittelusta ja kassavirtalaskelmista. Yritysklinikkaan osallistujat valikoituvat ennakkotietolomakkeen täyttäneiden kesken. Yritysklinikka toteutetaan tunnin etäsparrauksena. Yritysklinikkaan ilmoittautuminen ennakkotietolomakkeen kautta:

Ilmoittaudu klinikkaan tästä

Webinaarissa saat talousguru Juuso Markkaselta käytännön esimerkkejä yrityksen tärkeimpiin laskelmiiin. Webinaarissa käydään läpi kassavirtalaskelman täyttäminen yksityiskohtaisesti. Lisäksi pureudutaan kassavirtalaskelmaan osana yrityksen maksuvalmiuden varmistamista. Tilaisuus on maksuton, ja järjestetään webinaarina, joka tallennetaan. Tilaisuus edellyttää ennakkoilmoittautumista alta.

Business Jyväskylän webinaarisarja ja niihin liittyvät yritysklinikat on suunnattu kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pienyrittäjille. Palvelut kuuluvat Keski-Suomen Liiton rahoittamaan hankkeeseen “Keskisuomalaisten pk-yritysten koronavaikutusten hallinnan sparraus ja tukeminen”.

Ilmoittaudu

time icon15.06. 9:00 - 11:00

location iconWebinaari

Muita ajankohtaisia tapahtumia

3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background