Siirry suoraan sisältöön

Yrityksen kasvurahoitus -aamukahvit + yritysklinikka

11.10. 8:30 - 10:00
Yritystehdas, neuvotteluhuone Big Boss

Maailma muuttuu ja markkina on yhä kilpaillumpi ja siksi yritysten liiketoiminnan tulee myös kehittyä, mikäli haluaa saada osuutensa kasvavilta globaaleilta markkinoilta. Joskus yrityksen kasvuloikka kannattaa toteuttaa ulkopuolisen rahoituksen turvin. Ulkopuolisen kehittämisrahoituksen avulla yritys voi kehittää jo olemassa olevaa liiketoimintaa tai luoda yrityksen kannalta täysin uutta liiketoimintaa. Kehittämisrahoitusta voidaan käyttää liiketoiminnan uudistumiseen, kansainvälistymiseen tai kasvun boostina.

Kehittämisrahoitusta kannattaa käyttää koska:

  1. se on nopeampaa kuin kasvaa pelkästään kassan turvin
  2. uskallus luoda yrityksen kannalta kokonaan uutta liiketoimintaa pienenee
  3. kehittämishanke ulkopuolisen rahoituksen turvin on strukturoitu kokonaisuus (alku ja loppu)
  4. suuria investointeja vaativia toimenpiteitä ei voisi toteuttaa ilman tukea

Tule kuulemaan aamukahveille (klo 8:30-10:00) eri rahoitusvaihtoehdoista mitä on käynnissä. Saat tilaisuudesta myös käsityksen, millainen on hyvä rahoitushakemus ja millä tavalla kannattaa omaa kehittämishanketta lähteä suunnittelemaan. Lisäksi pääset kärryille siitä, mikä on oikea vaihe hakea rahoitusta, kun mietit yrityksesi kehittämistä.

Asiantuntijana yritysklinikassa toimii Sari Puumala PK&Co:sta. Sarilla on vahva osaaminen yrityksen kehittämisen vaiheistuksesta, projektoinnista ja julkisen kasvurahoituksen eri malleista. Hän on sparrannut kymmeniä yrityksiä kasvurahoituksen hakemisessa. Sari myös toimii asiantuntijana ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluissa.

Aamukahvien jälkeen on mahdollista sopia yrityskohtaisia ja maksuttomia yritysklinikoita klo (11:30- 15:30). Maksuton ja yrityskohtainen yritysklinikka (sparrausaika 50 min) antaa mahdollisuuden syventyä rahoituksen eri mahdollisuuksiin. Yritysklinikka on tarkoitettu Jyväskyläläisille kasvu- ja kehittämishaluisille yrityksille. Yritysklinikka on luottamuksellinen eikä siihen tarvitse valmistautua etukäteen, mutta kannattaa kirkastaa omassa mielessään millaisilla eväillä tulevaisuuteen yritystään luotsaa.

Yritysklinikka on osa Business Jyväskylän kasvupalveluita, jolla edistetään yritysten kilpailukykyä muun muassa henkilökohtaisella sparrauksella. Yritysklinikoita järjestetään vuoden 2023 aikana eri teemoilla.

 

Kiinnostuitko?

Tiina Järvelin, yritysneuvoja

Ota yhteyttä Tiinaan:

+358 50 308 2800

tiina.jarvelin@jyvaskyla.fi

 

Business Jyväskylä on Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö, jonka tehtävänä on vahvistaa elinkeinokentän verkostoja ja edistää yritysten kasvua. Olemme yrityksen ratkaisukeskeinen ja luotettava kumppani, verkostot tunteva ja rivakka kasvun mahdollistaja yritysten eri tilanteissa.

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.