Jump right in
Yrityksen liiketoiminta ja talous

Yrityksen liiketoiminta ja talous

Kehitä

Yrityksen maksuvalmius varsinkin kriisitilanteessa on yksi kriittisimmistä menestystekijöistä. Maksuvalmius vaikuttaa siihen, kuinka hyvin yritys pystyy esimerkiksi häiriötilanteessa selviytymään lyhytaikaisista velvoitteista (mm. palkat ja ostolaskut). Webinaarissa saat vinkkejä ja käytännön työkaluja yrityksen maksuvalmiuden ja tuloksen parantamiseen etenkin kriisitilanteessa. Käsiteltäviä aihealueita ovat: 

  • Mitä tuloslaskelma kertoo, ja nopeita keinoja tuloksen parantamiseksi (mm. hinnoittelun ja kustannustehokkuuden vaikutus tulokseen).
  • Tuloksen parantaminen tuotteiden ja palveluiden kerroksellisuuden kautta (tuotteistaminen)
  • Maksuvalmiuden parantaminen kassavirtalaskelman avulla (ml. rullaava kassabudjetointi)
  • Maksuvalmiuden parantaminen käyttöpääoman kiertonopeutta parantamalla (ml. taseen antama informaatio)
  • Yhteenveto, miten parannan nopeasti kannattavuutta ja maksuvalmiutta kriisitilanteessa

Toivo Koski

Toivo Koski on erikoistunut pk-yritysten ja liiketoimintayksiköiden talousjohtamiseen. Erityisesti hänellä on kokemusta soveltavasta laskentatoimesta, kuten liikkeenjohdon päätöksentekoon liittyvistä laskelmista, kate- ja kustannuslaskennan soveltamisesta sekä kassavirtalaskelmista. Myös yritysten arvonmääritys ja rahoitusinstrumenttien suunnittelu kuuluvat hänen erityisosaamisalueisiinsa.

 

Tilaisuus on maksuton, ja järjestetään webinaarina, joka tallennetaan. Tilaisuus edellyttää ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille erikseen ennen webinaaria.

Teemasta järjestetään myös yritysklinikka, jossa osallistuja saa tunnin mittaisen yrityskohtaisen sparrauksen hinnoittelun prosesseista. Lisäksi yritys saa luottamuksellista sparrausta yritystä koskeviin haasteisiin. Yritysklinikka järjestetään mikäli riittävästi halukkaita klinikkaan ilmoittautuu. Ilmoita halukkuutesi täyttämällä ennakkotietolomake tästä. Sovittelemme sitten halukkaiden kanssa aikataulut yritysklinikkaan. Yritysklinikka toteutetaan tunnin etäsparrauksena.

Ilmoittaudu klinikkaan tästä

Business Jyväskylän webinaarisarja ja niihin liittyvät yritysklinikat on suunnattu kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pienyrittäjille. Palvelut kuuluvat Keski-Suomen Liiton rahoittamaan hankkeeseen “Keskisuomalaisten pk-yritysten koronavaikutusten hallinnan sparraus ja tukeminen”.

Ilmoittaudu mukaan

time icon22.04. 9:00 - 10:30

location iconWebinaari

Muita ajankohtaisia tapahtumia

3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background