Jump right in
Yrityskauppa info

Yrityskauppa info

KehitäKumppani

Yrityskauppa-info on tarkoitettu kaikille yrittäjyyttä suunnitteleville. Yrityskauppa on mahdollisuus saada toiminta nopeammin käyntiin ja pohja omien yrittäjyystavoitteiden toteuttamiselle. Aloittavan yrittäjän kannattaa siksi pohtia ajatusta ”perustanko uuden vai ostanko jo valmista liiketoimintaa” yritystoiminnan suunnittelun yhteydessä. Samaa ajatusta kannattaa tutkia myös, jos olet hyppäämässä sivutoimisesta yrittäjästä päätoimiseksi yrittäjäksi. 

K-S Yritysidean järjestämässä infossa lähdetään liikkeelle yrityskaupan perusteista. Infon aiheita: Kuka voi olla ostaja tai myyjä? Millaisia yrittäjävalmiuksia yrityskauppaan tarvitaan ja miten osaamista voi kehittää? Kuinka yrittäjän liikeidean ja yritystoiminannan kehittäminen, liiketoimintasuunnitelma ja tavoitelaskelmat johtavat/ ohjaavat/ auttavat ostettavan yrityksen luokse?

Infossa keskitytään yritysten arvonmääritystä edeltäviin asioihin ja siihen että ostaja itse tietää ja tunnistaa yrityksen ostamiseen liittyviä teemoja. 

Yrityskauppa-infon järjestää K-S Yritysidea osana Korona-exit-hanketta. Korona-exit-hanke on Keski-Suomen liiton rahoittama ja osallistujille maksuton.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

Ilmoittaudu

time icon11.08. 9:00 - 10:30

location iconVerkossa

Muita ajankohtaisia tapahtumia

3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background