Jump right in
Yritysklinikka: Mitä on tuloksellinen digimarkkinointi?

Yritysklinikka: Mitä on tuloksellinen digimarkkinointi?

Kehitä

Yritysklinikka: Mitä on tuloksellinen digimarkkinointi?

Aika: 14.1.2020

Paikka: Jyväskylä, keskusta (Yritysklinikkaan valitut saavan tarkemman paikan sähköpostiinsa)

Miten digitaalisuus on muuttanut markkinointia ja myyntiä? Digitaalisen markkinoinnin lähtökohtana on ymmärrys omasta asiakaskunnasta ja heidän käyttäytymisestä, sekä tiedon hyödyntäminen niin sopivien sisältöjen suunnittelussa kuin markkinointikanavien valinnassa.

Yritysklinikassa digimarkkinoinnin asiantuntija Sanna Virtanen (Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy) käy läpi digimarkkinoinnin mahdollisuudet ja kehittämiskohteet yrityksessäsi. Tunnin klinikassa käydään läpi yrityksen löydettävyyttä ja asiakkaidesi ostamista verkossa, markkinoinnin ja myynnin yhteistyötä ja ennen kaikkea sitä, miten voit mitata markkinoinnin toimenpiteiden tuloksellisuutta.

Sanna Virtanen on digimarkkinoinnin asiantuntija, joka on parhaimmillaan kokonaisuuksissa, joissa yhdistyvät strateginen osaaminen, luovat ideat ja toteutukset, myynnin edistäminen ja sisältömarkkinointi. Yli kymmenen vuoden kokemus digimarkkinoinnista ja valmentamisesta sekä innostus digitaalisuuden tuomiin mahdollisuuksiin takaavat ajankohtaisimmat ja tehokkaimmat markkinoinnin keinot yrityksesi tarpeisiin. Lisätiedot: https://www.flumenia.fi/

Tämä yritysklinikka on tarkoitettu Jyväskylän seudun yrityksille, joilla on halu kehittyä ja saada uutta asiakasvirtaa. Yritysklinikka on hyvä mahdollisuus maksuttomaan asiantuntijatapaamiseen kasvu- ja kehittämishaluisille yrityksille. Osallistujayritykset valitaan hakemuksen ennakkotietojen perusteella.

Haku yritysklinikkaan päättyy 9.1.2020. Yritysklinikkaan valitut yritykset saavat tiedon valinnasta viimeistään viikolla 2.

Kiinnostuitko? - Kysy lisää!
Piija Äijänen, piija.aijanen@jyvaskyla.fi, p. 040 573 2066.


Hae mukaan!

clock14.01. 8:00 - 16:00

locationJyväskylä, paikka tarkentuu

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Join in kick ass lift off

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background