Jump right in
Yritysklinikka: Miten tehdä tuloksia sisältömarkkinoinnin avulla?

Yritysklinikka: Miten tehdä tuloksia sisältömarkkinoinnin avulla?

Kasva

Miten suunnitella ja tuottaa asiakkaille tarpeellista sisältöä oikea-aikaisesti?
Mitä sisältö oikeastaan on?
Mitä hyötyä säännöllisestä sisällöntuotannosta on?
Mikä kanava palvelisi meitä parhaiten sisällöntuottamisen näkökulmasta?


Mitä sisältömarkkinointi oikeastaan on ja kenelle se sopii? Sisältömarkkinointi auttaa yritystä löytymään oikea-aikaisesti – hyvä sisältö toimii ja tuottaa yritykselle tuloksia. Sen sijaan, että ylläpidämme kanavia ja tuotamme yksisuuntaisia mainoskampanjoita eri medioissa, sisältömarkkinointi tähtää siihen, että yritys on läsnä ja löydettävissä silloin kun asiakkaat etsivät tietoa päätöksenteon tueksi. Parhaimmillaan markkinointi luo yritykselle kasvua ja edistää kysyntää – tulokset syntyvät jatkuvalla tekemisellä ja kehittymisellä.

Tässä yritysklinikassa asiantuntijoina toimivat Flumenia Oy:n Sanna Virtanen ja Salla Laajavaara. Sanna Virtanen on digimarkkinoinnin asiantuntija, joka on parhaimmillaan kokonaisuuksissa, joissa yhdistyvät strateginen osaaminen, luovat ideat ja toteutukset, myynnin edistäminen ja sisältömarkkinointi. Sanna on 15 vuoden aikana ollut kehittämässä kymmenien yrityksien markkinointistrategioita sekä toteuttanut monikanavaisia markkinoinnin kokonaisuuksia niin pienille kuin suurille yrityksille. Salla Laajavaara on digimarkkinoinnin asiantuntija ja tekijä, jonka vahvuutena on monikanavaisen markkinoinnin suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen. Salla on tavoitteellinen markkinoinnin tekijä, jolla on kokemusta erityisesti matkailu-, kunta- ja tapahtumamarkkinoinnista.

Ennen klinikkaa toivomme sinun täyttävän yrityksesi markkinoinnin lähtötilanteen TÄSTÄ. Saat lähtötilanteesta raportin itsellesi sähköpostiisi.

 

Kiinnostuitko?

Tiina Järvelin, yritysneuvoja
+358 50 308 2800
tiina.jarvelin@jyvaskyla.fi


Business Jyväskylä on Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö, jonka tehtävänä on vahvistaa elinkeinokentän verkostoja ja edistää yritysten kasvua. Olemme yrityksen ratkaisukeskeinen ja luotettava kumppani, verkostot tunteva ja rivakka kasvun mahdollistaja yritysten eri tilanteissa. Tehtävänämme on myös kotimaisten ja kansainvälisten yritysten sijoittumisten lisääminen ja toimintamallin kehittäminen sekä vetovoimaisen tekosysteemin luominen erityisesti kaupunkikehitysalustoilla.

Ilmoittaudu

time icon25.04. 9:00 - 16:00

location iconVerkossa

Muita ajankohtaisia tapahtumia

3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background