Siirry suoraan sisältöön

Yritysklinikka: Sosiaalinen media markkinoinnin ja myynnin tukena

13.06. 9:00 - 16:00
Verkossa

Mitä hyötyä sosiaalisen median markkinoinnista on?
Miten suunnitella ja tuottaa sisältöä eri kanaviin?
Miten varmistan, että sisällöt näkyvät seuraajille ja uusille asiakkaille?
Henkilönä vai yrityksenä? Kumpi kannattaa?

Sosiaalinen media tarjoaa yrityksille mahdollisuuden uusien asiakkaiden tavoittamiseen, vuorovaikutteiseen viestintään sekä parempaan asiakaspalveluun. Sitä voidaan hyödyntää markkinoinnin ja myynnin tukena, mutta miten se oikein tehdään? Tässä yritysklinikassa saat vinkkejä sosiaalisen median hyödyntämiseen kanavavalintojen, sisällöntuotannon ja mainonnan toteuttamisen näkökulmasta. Parhaimmillaan markkinointi luo yritykselle kasvua ja edistää kysyntää – tulokset syntyvät jatkuvalla tekemisellä ja kehittymisellä.

Tässä yritysklinikassa asiantuntijoina toimivat Flumenia Oy:n Sanna Virtanen ja Salla Laajavaara. Sanna Virtanen on digimarkkinoinnin asiantuntija, joka on parhaimmillaan kokonaisuuksissa, joissa yhdistyvät strateginen osaaminen, luovat ideat ja toteutukset, myynnin edistäminen ja sisältömarkkinointi. Sanna on 15 vuoden aikana ollut kehittämässä kymmenien yrityksien markkinointistrategioita sekä toteuttanut monikanavaisia markkinoinnin kokonaisuuksia niin pienille kuin suurille yrityksille. Salla Laajavaara on digimarkkinoinnin asiantuntija, jonka vahvuutena on monikanavaisen markkinoinnin suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen. Salla on tavoitteellinen markkinoinnin tekijä, jolla on kokemusta erityisesti matkailu-, kunta- ja tapahtumamarkkinoinnista. 

Maksuton ja yrityskohtainen yritysklinikka (sparrausaika 50 min) antaa mahdollisuuden syventyä rahoituksen eri mahdollisuuksiin. Tämä yritysklinikka on tarkoitettu Jyväskyläläisille kasvu- ja kehittämishaluisille yrityksille. Yritysklinikka on luottamuksellinen eikä siihen tarvitse valmistautua etukäteen, mutta kannattaa kirkastaa omassa mielessään millaisilla eväillä tulevaisuuteen yritystään luotsaa. Yritysklinikka on osa Business Jyväskylän kasvupalveluita, jolla edistetään yritysten kilpailukykyä muun muassa henkilökohtaisella sparrauksella. Yritysklinikoita järjestetään vuoden 2023 aikana eri teemoilla.  

Ennen klinikkaa toivomme sinun täyttävän yrityksesi markkinoinnin lähtötilanteen TÄSTÄ. Saat lähtötilanteesta raportin itsellesi sähköpostiisi.

 

Kiinnostuitko?

Tiina Järvelin, yritysneuvoja
+358 50 308 2800
tiina.jarvelin@jyvaskyla.fi

Business Jyväskylä on Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö, jonka tehtävänä on vahvistaa elinkeinokentän verkostoja ja edistää yritysten kasvua. Olemme yrityksen ratkaisukeskeinen ja luotettava kumppani, verkostot tunteva ja rivakka kasvun mahdollistaja yritysten eri tilanteissa. Tehtävänämme on myös kotimaisten ja kansainvälisten yritysten sijoittumisten lisääminen ja toimintamallin kehittäminen sekä vetovoimaisen tekosysteemin luominen erityisesti kaupunkikehitysalustoilla.

 

Tämä yritysklinikka on täynnä. Seuraavat markkinoinnin klinikat alkavat taas syksyllä 2023.

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.