Jump right in
Jyväskylä ilmakuva

Työnantajapalvelut

Jyväskylän kaupungin työllisyyspalveluista saat maksutonta rekrytointiin ja työllistämisen taloudellisiin tukiin liittyvää apua. Tavoitteenamme on edistää työllisyyttä ja auttaa Jyväskylän alueen työnantajia löytämään työntekijöitä.

Meiltä saat palvelua:

  • Helpotamme yrityksenne rekrytointia kartoittamalla sopivia ehdokkaita työllisyyspalveluiden työnhakija-asiakkaista. Palvelumme perustuu siihen, että tapaamme jyväskyläläisiä työnhakijoita henkilökohtaisesti, kartoitamme heidän osaamisensa sekä muut rekrytointiin vaikuttavat seikat ja esittelemme työnantajan tarpeisiin soveltuvimmat hakijat.

  • Autamme selvittämään mahdollisuudet työllistämisen taloudellisiin tukiin ja neuvomme yrityksiä työllistämisen tukien hakemisessa.

  • Tuemme yritysten työllistämistä myös omalla rekrytointikynnystä madaltavalla taloudellisella tuella - Jyväskylä-lisällä. Kriteereiden täyttyessä työllisyyspalvelut voi maksaa tukea rekrytoitavan henkilön palkkakuluihin, kun yritys palkkaa jyväskyläläisen työttömän työnhakijan.

  • Suunnittelemme yhteistyössä työnantajien kanssa uudenlaisia rekrytointitapoja, joiden avulla työntekijä löytyy mahdollisimman helposti ja kannattavasti.
Lue lisää työnantajapalveluista

Ota meihin yhteyttä!

Soita tai varaa aika tapaamiseen, niin pohditaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua.

Tuomas Paananen
työllisyyskoordinaattori
p. 046 920 4427
tuomas.paananen@jyvaskyla.fi

Satu Hovisalmi
työllisyyskoordinaattori
p. 050 505 5206
satu.hovisalmi@jyvaskyla.fi 

3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background