Business Jyväskylä ja Firstbeat opastavat palautumaan Nordic Business Forumissa

calendar19.09.2019

Liikunta ja hyvinvointiTapahtumatElinkeinomarkkinointi

Nordic Business Forum ja Firstbeat ovat erinomaisia esimerkkejä siitä, miten Jyväskylästä noustaan maailmanluokan tekijäksi. Tämän vuoden Nordic Business Forumissa Business Jyväskylä tekee Jyväskylää tunnetuksi jyväskyläläisen, kansainvälisen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimivan Firstbeatin kanssa Business Jyväskylän osastolla sekä torstaina 10.10. pidettävässä lounastilaisuudessa.

Pitääkö menestyjän herätä viideltä ja meditoida? Tule kuuntelemaan huippuvieraiden keskustelua!

Meille satelee ohjeita, miten pitäisi elää, jotta olisimme vielä vähän tehokkaampia ja menestyneempiä. Samaan aikaan noin joka toinen suomalainen kärsii palautumisvajeesta ja väsymyksestä on tullut uusi normaali, joka nakertaa koko yhteiskuntaa. Onko stressin ja palautumisen tasapaino vain urbaani legenda? Voiko kehitystä tapahtua ilman armotonta suorittamista? 

Kaikille NBF-kävijöille avoimessa Business Jyväskylän lounastilaisuudessa kuormituksesta ja palautumisesta on keskustelemassa hyvinvointivalmentaja Kaisa Jaakkola, huippu-urheilija Nooralotta Neziri, Hintsa Performancen valmentaja Heikki Huovinen sekä MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund. Keskustelua vetää Firstbeatin Riikka Lamminen. Torstaina 10.10. klo 11.55 Balconylla (messuhalli 6) järjestettävän tilaisuuden avaa Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto.FB-linkdin_12.09-1

Pidä paussi Business Jyväskylän osastolla – Firstbeat mittaa onnistutko rentoutumaan!

Vaikka 80-90 % palautumisesta tapahtuu yön aikana, olisi myös päiviin hyvä saada mahtumaan pieniä hengähdyshetkiä. Edes NBF-seminaaripäiviä ei kannata vetää sata lasissa aamusta iltaan. Tule siis Business Jyväskylän osastolle, istahda hetkeksi tuoliin, pistä kuulokkeet päähän ja rentoudu. Halutessasi Firstbeatin asiantuntijat mittaavat sykkeesi, jotta näet onnistuuko rauhoittuminen seminaarin säpinässä.

Business Jyväskylä on Nordic Business Forumin pitkäaikainen kumppani. Katso lisätietoja Nordic Business Forumista täältä.

Jyväskylä – liikunta- ja terveysalan koulutuksen keskus Suomessa

Jyväskylä on Suomen johtava liikunnan ja terveyden koulutusta tarjoava kaupunki, jossa on koulutettu alan osaajia koko maan tarpeisiin 1900-luvun alusta lähtien. Nykyään Jyväskylä tarjoaa opettajakoulutusta, ja useimmat ammattivalmentajat ovat saaneet oppinsa tässä nopeasti kasvavassa Keski-Suomen kaupungissa. Alan huippua edustava osaaminen keskittyy liikuntaan, urheiluun, hyvinvointiin, terveyteen, kuntoutukseen ja oppimiseen.

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta on saanut korkean tason kansainvälistä tunnusta opetus- ja tutkimustyöstään. Se on ainoa yliopistotason urheilu- ja liikuntaopetusta tarjoava laitos Suomessa. Tiedekunnan tavoitteena on edistää väestön terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia eri elämänvaiheissa. Opetusta on saatavana liikuntapedagogiikassa ja -psykologiassa, erityisliikunnassa ja liikunnan yhteiskuntatieteissä. Myös Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU toimii Jyväskylässä.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK tarjoaa urheilujohtamiseen ja urheilijoiden fysioterapiaan ja kuntoutukseen liittyviä asiantuntijapalveluja ja koulutusratkaisuja sekä talviurheilusektorille räätälöityä hyvinvointiteknologiaa. JAMK:n asiantuntemus perustuu uraa uurtavaan innovatiiviseen pedagogiseen ajatteluun ja elinikäisen oppimisen ja koulutuksen ratkaisuihin. Osaamista on täydennetty erilaisissa kansainvälisissä verkostoissa sekä korkeakoulujen ja yritysten välisessä yhteistyössä.

Jyväskylään rakennettava Hippos2020 on kansainvälisestikin ainutlaatuinen keskus, jossa yhdistyy liikunta, urheilu, hyvinvointi, terveystyö ja -tutkimus sekä näihin aloihin liittyvä tekninen tuotekehitys. Hippos-keskukseen investoidaan yhteensä 250 milj. euroa.

Jyväskylä on Suomen nopeimmin kasvavia kaupunkeja, jonka ainutlaatuinen ekosysteemi tuottaa raikasta ajattelua. Jyväskylä on myös opiskelijoiden kaupunki, jota nuorten suuri määrä vahvasti elävöittää. Jyväskyläläiset eivät kaihda haasteita oli sitten kyse Suomen suurimman ulkokuntoilupaikan tai Pohjoismaiden mahtavimman liikuntakeskuksen Hippos2020:n rakentamisesta.

Suvi Vuojolainen, markkinointipäällikkö, elinkeinomarkkinointi

Join in kick ass lift off

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background