Business Jyväskylä käynnistää mikro- ja pk-yrittäjiä tukevan webinaarisarjan

calendar03.12.2020

UutisetTapahtumat

webinaarisarja_uutinen
Business Jyväskylä järjestää joulukuussa ja ensi kevään ajan maksuttomia webinaareja, joilla tuetaan keskisuomalaisia mikro- ja pk-yrittäjiä koronavaiheen yli. Eri asiantuntijoiden vetämien webinaarien teemat liittyvät mm. uusien asiakkaiden löytämiseen ja yrityksen talouden hallintaan. Ensimmäinen webinaari järjestetään 16.12. ja sen aiheena on yrittäjän jaksaminen poikkeustilanteen yli.


Yrittäjä, torju taisteluväsymys asiantuntijan vinkein

Koronavuosi on ollut monelle yrittäjälle erittäin raskas niin taloudellisesti kuin henkisestikin. Ensimmäisessä webinaarissa (16.12.) keskitytään yrittäjien henkisen hyvinvoinnin tukemiseen vinkkien ja keskustelun muodossa. Pohdimme yhdessä webinaarin vetäjän Pekka Krookin kanssa tulevaisuutta myös yrityksen talouden näkökulmasta.

– Itsensä johtaminen läpi poikkeusolojen vaatii tahtoa ja vahvaa itsetuntoa. Koska taisteluväsymys iskee väistämättä jossain vaiheessa, kannattaa ottaa pieni tilannetsekki oman jaksamisen ja tulevaisuuden osalta esimerkiksi tämän webinaarin muodossa. Oman tilanteen arviointi on usein helpompaa asiantuntijan tuella, Krook kannustaa.

– Mukaan voi tulla vaikka vain hetkeksi, jos puolitoista tuntia on liian pitkä tähän hetkeen.

Krook on yritysvalmentaja ja yrittäjä, jolla on omakohtaista kokemusta siitä, miten vastoinkäymisistä voi nousta jaloilleen. Hän muistuttaa, että aina ei tarvitse jaksaa – yrittäjyyden tilalle voi ottaa uuden suunnan elämäänsä.

– Uusien ovien avaaminen vaatii kuitenkin uskallusta ja sparrailua. Jokainen tarvitsee päätökselleen tukea, liittyi se sitten nykyisen liiketoiminnan kehittämiseen tai suurempaan muutokseen. Tavoitteeni on, että kukin osallistuja saisi webinaarista ainakin yhden kannustavan näkökulman, joka auttaa suunnittelemaan omaa tai yrityksen tulevaisuutta.

Pekka Krook

 

Business Jyväskylän webinaarisarja ja yritysklinikat keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrittäjille

Vinkit yrittäjän henkiseen jaksamiseen ja selviytymiseen

Pekka Krook, Sparraustehdas
16.12.2020 klo klo 10.00 –11.30

Ilmoittaudu viimeistään 14.12.2020

Ilmoittaudu

Mistä lisää myyntiä ja uusia asiakkaita?

Johannes Karjula, Trustmary
12.1.2021 klo 9.00–10.30
Lisätietoa webinaarista löydät täältä.

Ilmoittaudu
Webinaarin teemaan liittyvä maksuton yritysklinikka järjestetään 19.1. Yrittäjä saa henkilökohtaista sparrausta tunnin ajan. Yritysklinikalla sparrailua tarjoavat Johannes Karjula ja Business Jyväskylän asiantuntijat. 

Onnistunut hinnoittelu turvaa kassaa tulevaisuudessa

Juuso Markkanen, Kasvuyrityspalvelu
12.2.2021 klo 9.00–11.00 
Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin. 

Webinaarin teemaan liittyvä maksuton yritysklinikka järjestetään 24.2. Yrittäjä saa henkilökohtaista sparrausta tunnin ajan. Yritysklinikalla sparrailua tarjoavat Juuso Markkanen ja Business Jyväskylän asiantuntijat. 

Maalis- ja huhtikuun webinaarien ajankohdat ja aiheet ilmoitetaan myöhemmin. Tietoa tulevista tapahtumista saat esimerkiksi tilaamalla Business Jyväskylän uutiskirjeen.

Business Jyväskylän webinaarisarja ja niihin liittyvät yritysklinikat on suunnattu kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pienyrittäjille. Palvelut kuuluvat Keski-Suomen Liiton rahoittamaan hankkeeseen “Keskisuomalaisten pk-yritysten koronavaikutusten hallinnan sparraus ja tukeminen”.Lisätietoja:

Webinaarit ja hanke: Tiina Järvelin tiina.jarvelin@jyvaskyla.fi p. 050 308 2800
Yritysklinikat: Piija Äijänen piija.aijanen@jyvaskyla.fi p. 040 573 2066

Tiina Järvelin, yritysneuvoja, kansainvälistymispalvelut

Join in kick ass lift off

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background