Business Jyväskylän Virtuaalinen Jouluglögi 10.12.

calendar02.12.2020

Uutiset

BSJKL_virtuaaliglögi_1920x1080
Meinaako korona-arki painaa päätä alaspäin? Onko energiavarannot lopuillaan? Luulenpa, että et ole yksin... Torstaina 10.12. aamu aloitetaan kuitenkin toisin! Olitpa silloin etätoimistolla, firman konttuurilla tai vaikka auton ratissa, hyppää kuulolle kello 9 tilaisuuteemme!

Tarjoamme silloin yrittäjille, yhteistyökumppaneillemme ja muille aiheesta kiinnostuneille virtuaalisen jouluglögitilaisuuden Suomen inspiroivimman hyvinvointialan yrittäjän ja motivaatiopuhujan, jyväskyläläislähtöisen Johannes ”Hatsolo” Hattusen johdattamana.

Milloin: torstaina 10.12. klo 9-10.30

Missä: koska emme voi tänä järjestää Business Jyväskylän perinteistä joulupuuroa, ”tarjoilemme” yhteisen jouluglögin webinaarissa Zoomin välityksellä
Liity mukaan tästä linkistä: https://zoom.us/j/97070677377

Maailman kovimmissa breakdance-kisoissa mainetta niittänyt Johannes on valovoimainen esiintyjä ja virtuoosimainen tarinankertoja. Hän vangitsee koskettavilla tarinoillaan yleisönsä huomion ja osaa herättää kuulijan aidon innostuksen. Hän kokee ihmisten motivoimisen tärkeäksi ja ainutlaatuiseksi tehtäväksi ja tietää, että juuri oikealla hetkellä saatu tsemppi voi kääntää ihmisen elämän suunnan. Johanneksen jokapäiväiset tavoitteet ovatkin nousta sängystä ylös energialla, saada ihmiset hymyilemään ja kannustaa jokaista vastaantulijaa nauttimaan elämästään täysillä.

Virtuaaliglögin on kanssamme luvannut juoda myös kaupunginjohtaja Timo Koivisto ja elinkeinojohtaja Anne Sandelin. Heilläkin voi olla mielessään sananen tai pari.

Tule siis Sinäkin hörppäämään kuppi kuumaa ”kanssamme” ja hae virtaa päivään ja joulun odotukseen!

Halukkaille ja osoitetiedon jättäneille postitamme glögimausteseoksen aromia vahventamaan.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Toimitamme ilmoittautuneille Zoom-linkin lähempänä tilaisuutta.

Taija Lappeteläinen, markkinointikoordinaattori

Join in kick ass lift off

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background