Business Jyväskylän Yritysklinikoissa sparrataan pk-yrityksiä

calendar05.02.2019

UutisetKehitäYritysklinikka

Business Jyväskylä käynnistää yritysklinikat, joissa kehitetään ja sparrataan jyväskyläläisiä yrityksiä eri teemoilla. Uusia klinikoiden aiheita voi ehdottaa tälle vuodelle.

Yritysklinikoissa kehitetään ja sparrataan jyväskyläläisiä yrityksiä eri teemoilla. Tavoitteena on auttaa pk-yrityksiä erilaisissa kehittämisen haasteissa kuten esimerkiksi markkinoinnissa, digitalisaatiossa, rahoituksen hankinnassa tai liiketoimintasuunnitelman kirkastamisessa. Klinikan toiminta voi koostua yhteisistä tapaamisista isommalle yritysjoukolle ja/tai henkilökohtaisista sparrauksista. Yritysklinikoihin haetaan lyhyellä ennakkotietolomakkeella. 

Ensimmäinen yritysklinikka järjestetään 6.2. teemalla Markkinointiviestinnän kuntocheck ja se on suunnattu keskusta-alueen yrittäjille. Asiantuntijana toimii Anne Sivonen Growthsetters Oy:stä.

Seuraava yritysklinikka pidetään 6.3. Palvelumuotoilu-teemalla. Asiantuntijana toimii Jaana Kovanen Vimma Devotionilta. Haku klinikkaan on 25.2. mennessä.

Hae yritysklinikkaan tai asiantuntijaksi

Yritysklinikoihin valitaan yritykset ennakkohaun perusteella. Yrityksen edustaja täyttää lyhyen ennakkotietolomakkeen, joka käsitellään luottamuksellisesti. Koska aikoja ja paikkoja maksuttomaan yritysklinikkapalveluun on rajallisesti, valitsee asiantuntijaraati ennakkotietolomakkeiden perusteella kasvu- ja kehittämishaluisimmat yritykset klinikoihin sparrattavaksi.

”Kaikille emme voi taata pääsyä yritysklinikkoihin, mutta tulemme kontaktoimaan kaikki hakeneet yritykset ja katsomme yhdessä sopivimman tavan edetä kehittämistarpeissa”, kertoo yritysklinikoista vastaava yritysneuvoja Piija Äijänen Business Jyväskylästä.Yritysklinikka-Piija-Aijanen-2

”Yritysklinikkaa voi myös ajatella yrittäjän omaksi ajaksi. Se on tunnin mittainen hetki, jossa on mahdollisuus keskittyä yrityksen nykytilaan ja kurkistaa tulevaisuuteen. Välillä on hyvä tarkastella, miltä toimintani näyttää ulkopuolisen silmin. Omia hulluimpiakin ideoita voi klinikassa testata luottamuksellisesti ulkopuolisen asiantuntijan kanssa”, jatkaa Äijänen.

Yritysklinikoihin tarvitaan myös eri alojen asiantuntijoita sparraamaan yrityksiä. Yrityskehittämisen asiantuntijat voivat ilmoittaa kiinnostuksensa lähteä mukaan. Edellytämme asiantuntijoilta kokemusta yritysten sparraamisesta omalla asiantuntemusalueellaan. Lisäksi edellytämme todistusta tilaajavastuulain mukaisten velvotteiden hoitamista.

Yritysklinikat ovat osa Business Jyväskylän palvelutarjoamaa.

Ehdota uutta Yritysklinikkaa

Piija Äijänen, yritysneuvoja, Yritysklinikat

3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background