FiBAN ja Business Jyväskylä solmivat yhteistyösopimuksen

calendar23.10.2020

UutisetHippos

EBAN_Investor_Anne etualalla

Suomalainen enkelisijoittajaverkosto FiBAN ja Business Jyväskylä ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Tavoitteena on saada pääomaa ja rahoitusta muun muassa HHub-ekosysteemissä toimiville hyvinvointialan yrityksille yhdistämällä enkelisijoittajat ja yritykset. Yhteistyöstä haetaan voimaa myös muiden alojen yrityksille ja verkostoille.

FiBANin toimitusjohtaja Amel Gailyn mukaan Business Jyväskylä ja HHub muodostavat erinomaisen lisän FiBANin partneriverkostoon.

– HHub tuo meille ihan uudenlaista, vahvaa liikunnan ja hyvinvoinnin toimialatuntemusta, tapahtumia sekä kiinnostavia start-uppeja, hän iloitsee.

–Uskon, että HHubin piiristä saamme jatkossa myös erinomaisia asiantuntijavieraita enkelisijoittajille järjestettäviin liikunnan ja hyvinvoinnin sektorikatsauksiin. Vastavuoroisesti meidän hyvät asiantuntijamme ovat käytettävissä Business Jyväskylän tilaisuuksiin.

– Jyväskylä tarjoaa FiBAN-verkostolle paljon kiinnostavia startup- ja kasvuyrityksiä sekä kumppanuuksia. Luonnollisesti meillä on myös yhteinen intressi kasvattaa ekosysteemejä ja edistää suomalaisten yritysten kasvua ja kehittymistä, kertoo elinkeinojohtaja Anne Sandelin Business Jyväskylästä Jyväskylän kaupungilta.

– Pyrimme FiBANilla pitkäikäisiin partneruuksiin. Pitkäjänteisellä ja vastuullisella työllä saavutetaan yleensä myös isoin vaikutus, jatkaa Amel Gaily.

Tavoitteena herättää myös eurooppalaisten enkelisijoittajien mielenkiinto

HHubin projektipäällikkö Nina Rautiainen tiivistää Hhubin kanssa tehtävän yhteistyön hyödyt seuraavasti:

– Me tarjoamme FiBANille terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin toimialatuntemusta. He puolestaan tuovat meille uusia sijoittajia ja partneriverkoston jäseniä yhteistyöhön.

Rautiainen uskoo, että yhteistyö FiBANin kanssa avaa yrityksille ovia myös eurooppalaisten enkelisijoittajien suuntaan.

– Tärkeä yhteinen tavoite on yhdistää enkelisijoittajat ja ekosysteemin start-upit saman pöydän ääreen. FiBAN on huomattavasta aktiivisuudestaan palkittu sijoittajaverkosto, jonka kanssa voimme yhdessä herättää myös eurooppalaisten enkelisijoittajien kiinnostuksen suomalaista terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin huippuosaamista ja kasvuyrityksiä kohtaan, hän iloitsee.

Lue lisää Hhub-ekosysteemikehittämisestä.

FIBAN on suomalainen enkelisijoittajien verkosto, johon kuuluu noin 650 enkelisijoittajaa Suomesta ja ulkomailta. Lisätietoja www.fiban.org

Read also FiBAN's article about starting collaboration  with Business Jyväskylä.

Kuva: Jyväskylä Business Rally - EBAN Investor Day 2019 

Nina Rautiainen, projektipäällikkö, Hippos Innovaatiot ja kasvuliiketoiminta

3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background