Hankintailmoitus: Henkisen tuen palvelukokonaisuus yrityksille korona-epidemian seurauksista selviytymisen tueksi

calendar12.10.2020

UutisetHankinnat

Health is Wealth sign with clouds and sky backgroundBusiness Jyväskylä koordinoi Keski-Suomen liiton rahoittamaa "Keski-Suomalaisten pk-yritysten Korona-vaikutusten hallinnan sparraus ja tukeminen" -hanketta, jonka tehtävänä on auttaa alueen yrityksiä korona-epidemian seurauksista selviytymiseen.

Hankkeen tavoitteena on tuoda esiin hyviä malleja ja antaa tukea yrittäjien ja yritysten henkilökunnan koulutukseen, valmennukseen, hyvinvointiin ja jaksamiseen. Koulutus- ja valmennusosiossa järjestetään webinaari-sarja liike- ja yritystoimintaan liittyvistä aiheista. Hyvinvoinnin ja jaksamisen kokonaisuus sisältää henkisen tuen palvelukokonaisuuden korona-epidemian seurauksista selviytymisen tueksi yrityksille.

Haussa hyvinvoinnin palveluntarjoajia

Business Jyväskylä on nyt hankkimassa palveluntarjoajaa hankeen käytännön toteuttamiseen, kuten esimerkiksi akuuttiin puhelinpäivystykseen ja kolmen kerran konsultointikokonaisuuksiin.

Hankinta jakautuu kahteen vaiheeseen:

1) kokeiluvaihe marraskuu 2020 – tammikuu 2021 
2) jatko-optio tammi-huhtikuu 2021.

Kokeiluvaiheessa tulee tarjota:

  • Puhelinpäivystystä kahtena arkipäivänä viikossa kahden tunnin ajan yhteensä kuuden viikon ajan aikavälillä 2.11.-11.12.2020 (esim. ti klo 9-11 ja to klo 14-16).
  • Kolmen kerran puolen tunnin konsultointikokonaisuuksia (3 x 0,5h), joka tarjotaan maksimissaan 20 yritykselle (osallistujia 1 hlö/yritys) marraskuun 2020 - tammikuun 2021 aikana.

Jatko-optiovaiheessa:

  • Jatketaan samanlaisella palvelutarjonnalla kuin ensimmäisessä vaiheessa.
  • On mahdollista, että palveluita muokataan yrityksien tarpeita paremmin vastaaviksi kokeiluvaiheen kokemusten perusteella.
  • Tarjousvaiheessa pidetään oletuksena samanlainen palveluntarve ja määrät kuin kokeiluvaiheessa.
  • Jatko-option käytöstä päätetään viimeistään 15.12.2020.

Hankinnan sisällön suhteen on tärkeää, että henkistä hyvinvointia harjoittavilla palveluntarjoajilla on kokemusta ja näkemystä yrittäjyyteen, johtamiseen ja kriisistä selviytymiseen liittyvistä asioista.

Tarjouspyyntö löytyy sekä Hilmasta että Jyväskylän kaupungin tarjouspalvelusivuilta. Tarjoukset on toimitettava viimeistään 26.10.2020 klo 9:00.

Lisätietoja tarjouspyyntöihin liittyen:

Tanja Oksa
Verkostopäällikkö
tanja.oksa@jyvaskyla.fi
Puh. 050 312 5358

Lisätietoja hankkeeseen liittyen:

Tiina Järvelin
Projektipäällikkö, Yritysneuvoja
tiina.jarvelin@jyvaskyla.fi
Puh. 050 308 2800

Tanja Oksa, verkostopäällikkö, Tekosysteemi, elinkeinomarkkinointi ja erityishankkeet -yksikön esimies

Join in kick ass lift off

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background