Jyväskylä Business Rally Investor Day -tapahtumaa voi seurata streamina 1.-2.10.

calendar27.09.2021

UutisetTapahtumatElinkeinomarkkinointi

Business Rally yläkuva kutsuunJyväskylä Business Rally Investor Day tuo jälleen kerran yhteen valtakunnan kovimpia startup- tai scaleup-yrityksiä sekä kotimaisia ja kansainvälisiä investoreita. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä EBANin (European Business Angels Network), FiBANin (Finnish Business Angels Network) ja Jyväskylän Yritystehtaan kanssa.

Tapahtuman tavoitteena on mahdollistaa investoreiden ja kotimaisten kasvuyritysten kohtaaminen sekä avata uusia rahoituskanavia kotimaassa ja ulkomailla. Lisäksi enkelisijoittajien vinkit ja tietämyksen lisäys ovat tärkeä lisäarvo tapahtumasta.

Tänä vuonna pitchaamassa ovat:

Aiwo, Jyväskylä
Fjuul, Helsinki
Green Carbon, Jyväskylä
Hydrohex, Turku
Measurlabs, Helsinki
Shareway, Jyväskylä
XHOME, Joensuu
3AWater, Kuopio

Investor Day sisältää myös keynote-puheenvuoroja sekä ammattilaisformulakuljettaja Emma Kimiläisen puheenvuoron menestyksen reseptistä. Katso tapahtuman ohjelma tästä.
Tapahtuma järjestetään kutsuvierastilaisuutena Jyväskylän Yritystehtaalla. Tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt, mutta stream ja Brellan verkostoitumisalusta ovat avoinna kaikille! Tilaisuus pidetään englanniksi.

Rekisteröidy ja tule seuraamaan livestreamia sekä hyödynnä Brella! Brella-kutsun saat, kun olet rekisteröitynyt streamiin.

EBAN_Investor_Day69
Jyväskylä Business Rally EBAN Investor Day 2019 


Lue myös EBANin puheenjohtajan Janne Jormalaisen vinkit enkelirahoituksen saamiseksi tästä jutusta.

 

Suvi Vuojolainen, elinkeino- ja markkinointipäällikkö

3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background