Kevään yritysklinikoista oppia rahoitukseen, markkinointiin ja talouteen

calendar20.03.2022

UutisetKehitäYritysklinikka

Woman connecting cellphone and laptop computerKevään 2022 yritysklinikoissa pureudutaan rahoituksen, markkinoinnin ja talouden aihealueisiin yrityksen toiminnan näkökulmasta. Kevään yritysklinikat löytyvät nyt tapahtumakalenterista. 

Yritysklinikkatapaaminen on tunnin mittainen maksuton yrityskohtainen sparraus valitulla teemalla, jossa yritys saa luottamuksellista asiantuntija-apua omaan tarpeeseensa räätälöitynä. Yritysklinikka on osa Business Jyväskylän kasvupalveluita, jolla edistetään yritysten kilpailukykyä muun muassa henkilökohtaisella sparrauksella. Kaikki yritysklinikat järjestetään etätapaamisina Teamsilla. Alta löydät tällä hetkellä tapahtumakalenterissa olevat yritysklinikat - valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä ennakkotietolomake.

 

Yritysklinikka: Talous ja tunnusluvut yrityksen kasvun tukijalkana 11.4.2022


Yrityksen talouden ymmärtäminen ja sen huolto ja ylläpito korostuvat varsinkin kriisitilanteissa ja ovat yksi kriittisimmistä yrityksen menestystekijöistä. Näihin menestystekijöihin kuuluvat mm. myynti, myynnin kannattavuuslaskelmat, hinnoittelu, talousraportit (tulos- ja tase), tilinpäätös, verotus, investointilaskelmat ym. ulkoiseen ja sisäiseen laskentatoimeen liittyvät asiat. Näihin talouden teemoihin on nyt mahdollista perehtyä syvemmin Business Jyväskylän maksuttomassa ja henkilökohtaisessa yritysklinikassa huippu asiantuntijan johdolla. Yritysklinikassa asiantuntijana toimii  Toivo Koski TulosAkatemiasta. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.

 

Yritysklinikka: Rahoitus yrityksen kasvun työkaluna! 26.4.2022


Milloin on oikea hetki hakea rahoitusta yrityksen kasvuun?
Millaiseen kehittämistoimenpiteisiin on mahdollista saada kasvurahoitusta?
Minulla on idea, miten varmennan sen kehittämiseen rahoituksen?

Yrityksen rahoitusviidakko saattaa näyttäytyä välillä haastavalta, mutta karttoja ja apua on tarjolla. Yrityksen kasvuloikka saattaa joskus vaatia myös ulkopuolista rahoitusta. Asiantuntijana yritysklinikassa toimii Sari Puumala PK&Co:sta. Sarilla on vahva osaaminen yrityksen kehittämisen vaiheistuksesta, projektoinnista ja julkisen kasvurahoituksen malleista. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.

 

Yritysklinikka: Tavoitteellinen markkinointi digitaalisissa kanavissa 4.5.2022


Miten varmistat, että asiakkaat löytävät luoksesi? Nykyaikainen myynti ja markkinointi on monen osa-alueen kokonaisuus, ei yksittäinen toimenpide, markkinointikanava tai kampanja. Tavoitteellisen markkinoinnin suunnittelun lähtökohtana on ymmärrys omasta asiakaskunnasta ja heidän käyttäytymisestä, sekä tiedon hyödyntäminen niin sopivien sisältöjen suunnittelussa kuin markkinointikanavien valinnassa.   Yritysklinikassa digimarkkinoinnin asiantuntija Sanna Virtanen (Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy) käy läpi digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet ja kehittämiskohteet yrityksessäsi. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.

 

Yritysklinikka: Tavoitteelinen markkinointi digitaalisissa kanavissa 10.5.2022


Miten varmistat, että asiakkaat löytävät luoksesi? Nykyaikainen myynti ja markkinointi on monen osa-alueen kokonaisuus, ei yksittäinen toimenpide, markkinointikanava tai kampanja. Tavoitteellisen markkinoinnin suunnittelun lähtökohtana on ymmärrys omasta asiakaskunnasta ja heidän käyttäytymisestä, sekä tiedon hyödyntäminen niin sopivien sisältöjen suunnittelussa kuin markkinointikanavien valinnassa. Yritysklinikassa digimarkkinoinnin asiantuntija Sanna Virtanen (Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy) käy läpi digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet ja kehittämiskohteet yrityksessäsi. Lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä.

 

Yritysklinikka: Talous ja tunnusluvut yrityksen kasvun tukijalkana 18.5.2022


Yrityksen talouden ymmärtäminen ja sen huolto ja ylläpito korostuvat varsinkin kriisitilanteissa ja ovat yksi kriittisimmistä yrityksen menestystekijöistä. Näihin menestystekijöihin kuuluvat mm. myynti, myynnin kannattavuuslaskelmat, hinnoittelu, talousraportit (tulos- ja tase), tilinpäätös, verotus, investointilaskelmat ym. ulkoiseen ja sisäiseen laskentatoimeen liittyvät asiat.  Yritysklinikassa asiantuntijana toimii Toivo Koski TulosAkatemiasta. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.

 

 

Tiina Järvelin, yritysneuvoja, kansainvälistymispalvelut

3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background