Timo Harju aloitti Business Jyväskylässä projektipäällikkönä

calendar12.01.2021

UutisetUudistuva teollisuus

Timo Harju_Business JyväskyläTimo Harju on aloittanut Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikön eli Business Jyväskylän arvoverkko- ja ekosysteemityön projektipäällikkönä 1.1.2021. Ekosysteemi- ja arvoverkosto työn tavoitteena on koota yhteen alueen yrityksiä, organisaatioita sekä oppi- ja tutkimuslaitoksia sekä luoda yhteistyössä uutta osaamista ja innovaatioita sekä uudenlaisia liiketoimintamalleja. Timo työskentelee erityisesti valmistavan teollisuuden yritysten parissa.

Aiemmin Timo on toiminut mm. teknisen viestinnän asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Viime vuosina Timo on työskennellyt konsultoivan myynnin ja liiketoimintamuotoilun parissa. Aiempiin työnantajiin kuuluvat Huld ja Citec, jotka molemmat toimivat teknisen suunnittelun ja konsultoinnin alalla. Tätä kautta Timolla on kokemusta esimerkiksi kansainvälisesti toimivien suur- ja pk-yritysten projekti- ja tuotekehitystoiminnasta. Myös sisäisen toiminnan tehostaminen ja sidosryhmätoiminta ovat tulleet tutuiksi.

Timon työpiste sijaitsee Rakentajantalon 4. kerroksessa ja hänet tavoittaa puhelimitse p. 050 595 9198 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Risto Kovala, yrityspalvelupäällikkö

Join in kick ass lift off

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background