Volvo Truck Center investoi uudelle Itäisen Palokärjen yritysalueelle

calendar16.12.2019

KasvaSijoitu

Volvo Truck Center_kuva Volvo

Volvo Truck Center käynnistää uuden, modernin huoltokorjaamon Seppälänkankaalla Huletiellä loppuvuodesta 2020. Yksikkö palvelee keskisuomalaisia ja muualta tulevia Volvo kuorma-auto- ja linja-autoasiakkaita sekä Renault kuorma-autoasiakkaita. Jyväskylälle investointi on tärkeä avaus uudelle Itäisen Palokärjen yritysalueelle. Yksikössä tulee työskentelemään noin 30 alan ammattilaista.

Logistisena alueena Jyväskylä on meille tärkeä ja meillä on Keski-Suomessa paljon asiakkaita. Kun kehitämme korjaamoverkostoa, päätökset investoinneista tehdään aina niin, että ne palvelevat asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Jyväskylän korjaamolla voimme palvella sekä paikallisia että Jyväskylän läpiajavia asiakkaita. Pääpaino on kuitenkin aina paikallisissa asiakkaissa, kertoo Jussi Ruokonen Volvo Finland Ab:n liiketoimintajohtaja.

Halusimme jäädä Seppälänkankaalle, koska sijainti on hyväksi havaittu ja se on myös asiakkaillemme tuttu, jatkaa Ruokonen.

Volvo Truck Centerin nykyinen toimipiste sijaitsee vain kahden kilometrin päässä uudesta osoitteesta.

Viihtyisät ja turvalliset tilat työntekijöille

Jyväskylään rakennettavassa uudessa korjaamossa tulee olemaan kuusi läpiajettavaa korjaamopaikkaa sekä diagnostiikkahalli. Tiloissa toimii myös kuorma-automyynti sekä korjaamon hallinto ja varaosatoiminnot. Uuden korjaamon pinta-ala tulee olemaan noin 2500 m2.

Jyväskylän kaupunki on saanut tontin maatyöt valmiiksi ja rakentaminen on lähdössä käyntiin. Rakentamisen investoijana toimii Baggerla Oy, jolta Volvo Truck Center vuokraa tilat pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Tavoitteena on muutto uusiin tiloihin loppuvuodesta 2020. Rakennuksen lämmitysmuotona tulee olemaan ekologinen maalämpö.

Tilat tulevat olemaan modernit ja rakennukseen tulee muun muassa lattialämmitys. Olemme halunneet varmistaa mahdollisimman hyvät ja turvalliset työolosuhteet mekaanikoillemme, kertoo Jussi Ruokonen.

Yhteistyö toimii

Investointi on edennyt suotuisasti. Kaupunkikuvatoimikunta on hyväksynyt suunnitelmat ja rakennuslupa on parhaillaan käsittelyssä.

Jyväskylän kaupunki on suhtautunut investointiimme positiivisesti ja hanke edennyt hyvässä yhteisymmärryksessä. Tällaisissa isoissa caseissa tulee eteen aina joitain haasteita, mutta asiat on pystytty ratkomaan yhteistyössä parhain päin, kehuu Ruokonen.

Lue Volvo Finland Ab:n laajempi tiedote aiheesta.

Harri Heinänen, sijoittumispalveluiden johtaja

Join in kick ass lift off

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background