Yrityspalveluhakemisto: Näkyvyyttä paikallisille asiantuntijayrityksille

calendar09.04.2021

UutisetKehitäElinkeinomarkkinointi

Young female businesswoman in the officeBusiness Jyväskylä on toteuttanut verkkosivuilleen Yrityspalveluhakemiston, jolla autetaan paikallisia yrityksiä hyödyntämään toistensa erityisosaamista ja helpotetaan sopivien kumppaneiden löytämistä.

Idea Yrityspalveluhakemiston rakentamiseksi syntyi viime vuonna, kun Business Jyväskylä kävi läpi hakemuksia ja myönsi yksinyrittäjätukea noin 1000:lle paikalliselle yritykselle.

– Monella yrittäjällä on erinomaista ammattiosaamista omaan ydinliiketoimintaan, mutta tarvitsi tukea esimerkiksi liiketoiminnan kasvattamisessa tai myynnin kehittämisessä, taustoittaa Business Jyväskylän yrityspalvelupäällikkö Risto Kovala.

– Uudella alustalla haluamme auttaa yrityksiä löytämään ja hankkimaan sellaista erityisosaamista mitä heillä itsellään ei ole. Samalla tarjoamme näyteikkunan paikallisille asiantuntijayrityksille, jotka näitä palveluja tarjoavat.

– Meidän roolina on auttaa yrityksiä verkostoitumaan ja kasvamaan myös toistensa osaamista hyödyntämällä, hän tiivistää.

businessjkl-kovala_risto

Yrityspalvelupäällikkö Risto Kovala kannustaa yrityksiä käyttämään rohkeasti toistensa erityisosaamista, sillä asiantuntijapalveluja hyödyntävät yritykset menestyvät tutkitusti keskimääräistä paremmin.

Business Jyväskylä tukee yritysten kasvua ja kehitystä

Elinkeino- ja markkinointipäällikkö Suvi Vuojolainen muistuttaa, että Business Jyväskylä tarjoaa monipuolisesti palveluja elinkaarensa eri vaiheissa oleville yrityksille omien palveluidensa lisäksi esimerkiksi Yritystehtaan, Keski-Suomen Yritysidean ja Kasvu Openin toiminnan rahoittamisen kautta.

– Julkisten palvelujen lisäksi Jyväskylässä on paljon erinomaisia yksityisten yritysten tarjoamia kehityspalveluja, Vuojolainen sanoo.

– Perustimme Yrityspalveluhakemiston Business Jyväskylän sivuille, jotta asiakkailla olisi kaikki vaihtoehdot – niin julkiset kuin yksityiset – yhdessä paikassa helposti löydettävissä ja vertailtavissa.

Ilmoita yrityksesi mukaan Yrityspalveluhakemistoon

Yrityspalveluhakemisto on maksuton digitaalinen markkinointikanava, josta palvelua tai kumppania etsivä näkee listan paikallisia vaihtoehtoja ja voi halutessaan siirtyä eteenpäin kiinnostavien yritysten verkkosivuille.

Hakemisto on alkuvaiheessa tarkoitettu yrityksille, joiden kotipaikka tai pysyvä toimipiste sijaitsee Jyväskylässä, ja jotka tarjoavat palveluja yritystoiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen erityisesti rekrytoinnin ja osaamisen, omistajanvaihdoksen, myynnin ja markkinoinnin, kansainvälistymisen, rahoituksen, taloushallinnon palveluiden ja immateriaalioikeuksien saralla.

Kovala ja Vuojolainen kannustavat yrityksiä ilmoittamaan tietonsa mukaan Yrityspalveluhakemistoon ja hyödyntämään sitä myös oman liiketoimintansa kehittämisessä.

– On hyvä huomioida, että tässä vaiheessa vasta pilotoimme ympäristöä. Voi olla, että tulevaisuudessa toimialavalikoimaa laajennetaan tai palveluun voivat ilmoittautua mukaan muualla Keski-Suomessa sijaitsevat yritykset. Seuraamme millaista kiinnostusta hakemisto herättää ja kehitämme sivustoa ja digitaalisia verkkopalvelujamme saamamme palautteen pohjalta, Vuojolainen lupaa.

Tutustu Yrityspalveluhakemistoon ja ilmoita oma yrityksesi mukaan.

Suvi Vuojolainen, markkinointipäällikkö, elinkeinomarkkinointi

3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background