Jump right in
business documents on office table with smart phone and laptop computer and graph financial with social network diagram and three colleagues discussing data in the background

Asiantuntijapalveluiden yrityspalveluhakemisto

Löydä yrityksellesi uusi paikallinen kumppani!

Business Jyväskylän asiantuntijapalveluiden yrityspalveluhakemistossa jyväskyläläiset yritykset voivat ilmoittaa ja tutustua alueen yritysten tarjoamiin asiantuntijapalveluihin. Hakemisto tarjoaa markkinapaikan asiantuntijaosaamisen (B-to-B) hyödyntämiseen ja uusien kumppaneiden etsimiseen oman yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen.

Voit selailla ja rajata vaihtoehtoja toimialan ja palvelua tarjoavan yrityksen koon mukaan. Yritykset vastaavat itse ilmoitustensa sisällöistä ja siitä, että tiedot ovat oikein.

Ilmoita oman yrityksesi tiedot hakemistoon

Tietojen lähetys tapahtuu lomakkeella, jolle pääset viereisen painikkeen kautta. Yrityspalveluhakemisto on tarkoitettu yrityksille, jotka tarjoavat asiantuntijapalveluita, ja joilla on kotipaikka tai kiinteä toimipiste Jyväskylässä. Tiedot tarkistetaan ja julkaistaan noin viikon sisällä ilmoituksen jättämisestä.

Ilmoita asiantuntijapalvelusi yrityspalveluhakemistoon

Ilmoita palvelu

Hae palveluja:

Assistenttipalvelut
IPRMuut asiantuntijapalvelut

Assistenttipalvelut

phone icon0405317006

website iconhttps://www.assari.fi/

info icon
  • Assistentti yrityksesi moninaisiin hallinnon tehtäviin ja asiakaspalveluun Keski-Suomen alueella. Tarjoan läsnäolevaa tekijää joustavasti.
HR-palvelut
RekrytointiOrganisaatioiden osaamisen kehittäminenMuut asiantuntijapalvelut

HR-palvelut

phone icon0504934861

website iconhttps://www.arctichr.com/

info icon
  • Käytännönläheiset henkilöstöpalvelut start-upeille ja kasvuyrityksille. Arctic HR auttaa rekrytoinneissa, hr-prosessien kehittämisessä sekä yrityskulttuuriin ja työyhteisön johtamiseen liittyvissä asioissa. Saat meiltä juuri tarvittavan määrän henkilöstöosaamista käyttöösi, kun vielä ei ole aika omalle kokopäiväiselle osaajalle.
InHunt Group Oy
Rekrytointi

InHunt Group Oy

phone icon+358504863848

website iconhttps://inhunt.fi/

info icon
  • InHunt Group on Suomen suurin suorahakutoimija. Jyväskylän toimistomme auttaa paikallisia yrityksiä löytämään osaajia niin Suomessa kuin ulkomailla. 35+ headhunteria ja 300+ suorahakutoimeksiantoa vuodessa, joista 18 % ylimmän johdon, 24 % keskijohdon ja 58 % päällikkö- ja asiantuntijatason hakuja. Suorahaku, rekrytointi, uudelleensijoitus, testaus
Mainostoimistopalvelut
Markkinointi, viestintä ja myynti

Mainostoimistopalvelut

phone icon050 341 1147

website iconhttps://visualfriday.fi

info icon
  • Olemme luova toimisto, jonka palveluihin kuuluu brändin kehittämistyö, verkkosivu- ja verkkokauppaprojektit, sisällöntuotanto, valo- ja videokuvaus sekä digimarkkinoinnin palvelut. Teemme työmme aina asiakas edellä ja tavoitteenamme on varmistaa lopputulos, joka tukee asiakkaan markkinointia myös pitkällä tähtäimellä.
OV-Klinikka
Omistajanvaihdos

OV-Klinikka

phone icon046 921 6060

website iconwww.confidentum.fi

info icon
  • Saat ratkaisuja ja käytännönläheistä opastusta yritysjärjestelyyn tai omistajanvaihdokseen liittyvissä kysymyksissä (juridiikka, rahoitus, verotus). Palvelu on henkilökohtaista, luottamuksellista ja kaikkien yritysten saatavilla toimialasta riippumatta. OV-klinikkapalvelun hinta on 190€ + alv (1,5 h)
Tekstiilipainatukset ja liikelahjat
Markkinointi, viestintä ja myynti

Tekstiilipainatukset ja liikelahjat

phone icon0505525002

website iconhttps://www.tarrapaita.fi/

info icon
  • Tekstiilit, tekstiilipainatukset, tarrat, liikelahjat, promotuotteet, ulkomainonta
3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background