Siirry suoraan sisältöön
Hero-Työnantajapalvelut-Rekrytointipalvelut

Tarvitsetko työntekijöitä?

Tarjoamme työnantajille maksuttomia palveluita liittyen rekrytointiin ja työntekijöiden perehdyttämiseen. Meiltä saat käytännön apua rekrytointiin sekä tietoa ja opastusta erilaisten tukimuotojen hakemiseen. Rekrytointipalvelut on suunnattu erityisesti työttömän työnhakijan palkkaamiseksi. Palkatessasi työttömän työnhakijan voit saada rahallista tukea jopa yli puolet rekrytoitavan henkilön kustannuksista palkkatuen muodossa.

Kehitämme jatkuvasta uudenlaisia tapoja rekrytoida työntekijöitä helposti ja kannattavasti. Oletko jo tutustunut Helppo Rekryyn, joka tuo työntekijät tutustumaan suoraan yritykseesi?  

Rekrytointipalvelu on maksuton, vaivaton eikä sido sinua työnantajana mihinkään. Usein työ aloitetaan palkattomalla työkokeilulla, jonka aikana sekä työnantaja että työntekijä voivat kokeilla yhteistyön sujuvuutta. 

Kokeile rekrytointipalveluamme!

Toimi näin:   
Otamme sinuun yhteyttä ja haastattelemme sopivimmat työnhakijat yritykseesi ja lähetämme esittelyn työnhakijoista sinulle sähköpostitse. 

Voimme myös avata työpaikkasi joko julkiseen hakuun Työmarkkinatorilla tai piilotyöpaikkahakuun 

Työmarkkinatorilta löytyy työntekijät ja työpaikkailmoitukset.  

Tutustu Työmarkkinatorilla työnantajan palveluihin ja eri mahdollisuuksiin rekrytoida työntekijöitä. Oletko jo kuullut työkokeilun, palkkatuen ja ehdokashaun mahdollisuuksista palkata? Työmarkkinatorilta löytyy myös työnhakijoiden itsensä laatimia työnhakuprofiileita.

Helppo Rekry

Helppo Rekry on rekrytoivan yrityksen omissa tiloissa tapahtuva matalan kynnyksen “yhden firman rekrytointitapahtuma”. 

Yrityskoordinaattorimme valitsevat ja esihaastattelevat avoinna olevaa työtehtävää silmällä pitäen sopivat työnhakijat ja saapuvat yhdessä tutustumiskäynnille yritykseen. Vierailu ei sido kumpaakaan osapuolta, vaan se on mahdollisuus tutustua työnhakijoihin ja esitellä omaa yritystä työpaikkana. Vierailun jälkeen yrityksellä on mahdollisuus jatkaa keskusteluja sopivien kandidaattien kanssa. Palvelu on yrityksille maksutonta. 

Helppo Rekry-palvelua on hyödyntänyt mm. Jyväskylässä toimiva Monetra.

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Soita tai varaa aika tapaamiseen, niin pohditaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua.

Päivystävä yrityskoordinaattori on tavoitettavissa numerosta 014 569 1332 arkisin klo 9-15.30. Voit myös jättää yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Yrityskoordinaattorit:

martti_melin

Martti Melin
+358 40 182 1403
martti.melin@jyvaskyla.fi 
Palvelualat ja hyvinvointi

Ilkka_finnila
Ilkka Finnilä
+358 40 504 1857
ilkka.finnila@jyvaskyla.fi 
Kaupan, hallinnon ja opetusalojen toimiala

Pasi Laukkanen
Pasi Laukkanen
+358 50 3118 190
pasi.laukkanen@jyvaskyla.fi 
Teollisuus ja tekniikka

Heidi Nygård

Heidi Nygård
tiimivastaava
+358 50 476 7349 
heidi.nygard@jyvaskyla.fi 
Kaikki toimialat