Siirry suoraan sisältöön
Hero-Työnantajapalvelut-Rekrytointipalvelut

Rekrytointipalvelut yrityksille – autamme löytämään sopivan osaajan

Uuden työntekijän palkkaaminen vaatii aina yritykseltä resursseja. Säästä aikaa ja rahaa hyödyntämällä Jyväskylän kaupungin maksuttomia rekrytointipalveluja. Rekrytointipalvelut on suunnattu erityisesti työttömän työnhakijan palkkaamiseksi. Muistathan, että palkatessasi työttömän työnhakijan sinulla on useissa tapauksissa mahdollista saada myös rahallista tukea: palkkatukea ja kuntalisää. 

Työmarkkinatori

Haetko työntekijää avoimella ilmoituksella? Työmarkkinatorin kautta voit julkaista työpaikkasi helposti te-palveluiden sivuille Avoimet työpaikat -osioon. Kirjaudu Työmarkkinatorin Oma asiointi -palveluun “Yritys ja työnantaja”-käyttäjänä ja jätä ilmoitus.

Ehdokashaku

Ehdokashaku on nopea ja kustannustehokas keino selvittää, onko työnhakijoiden joukossa etsimääsi rooliin ja hakukriteereihin sopivia henkilöitä. Säästämme aikaasi etsimällä sopivia ehdokkaita puolestasi. Saat valmiin “shortlistan” mistä voit valita ja kutsua ehdokkaat haastatteluun. 

Ehdokashaku on suosittu palvelu, jota on käyttänyt pitkään mm. jyväskyläläinen Foodin.

Ota yhteyttä yrityskoordinaattoreihimme niin kerromme lisää!

Työkokeilu

Työkokeilu on työnantajalle riskitön keino harkita uuden työntekijän palkkaamista ja tutustua potentiaaliseen työntekijään. Työkokeilussa työntekijä saa samaa työttömyyskorvausta kuin työttömänä ollessaan eikä hän ole työsuhteessa työnantajaan. Työnhakijan ja työnantajan välille tehdään työkokeilusopimus, jonka kesto on 1–6 kuukautta. 

Työkokeilun tarkoitus on tutustuttaa osapuolet toisiinsa ja työhön. Työnhakijan ei edellytetä osaavan kyseessä olevaa työtä entuudestaan, vaan työnantaja perehdyttää ja tukee henkilöä työhön tutustumisessa. Kysy lisää yrityskoordinaattoreiltamme!

Ilmoita työkokeilupaikka

HELPPOrekry

HELPPOrekry on rekrytoivan yrityksen omissa tiloissa tapahtuva matalan kynnyksen “yhden firman rekrytointitapahtuma”. 

Business Jyväskylän yrityskoordinaattorit valitsevat ja esihaastattelevat avoinna olevaa työtehtävää silmällä pitäen sopivat työnhakijat ja saapuvat yhdessä tutustumiskäynnille yritykseen. Vierailu ei sido kumpaakaan osapuolta, vaan se on mahdollisuus tutustua työnhakijoihin ja esitellä omaa yritystä työpaikkana. Vierailun jälkeen yrityksellä on mahdollisuus jatkaa keskusteluja sopivien kandidaattien kanssa. Palvelu on yrityksille maksutonta. 

HELPPOrekry-palvelua on hyödyntänyt mm. Jyväskylässä toimiva Monetra.

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Soita tai varaa aika tapaamiseen, niin pohditaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua.

Päivystävä yrityskoordinaattori on tavoitettavissa numerosta 014 569 1332 arkisin klo 9-15.30. Voit myös jättää yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Yrityskoordinaattorit:

martti_melin

Martti Melin
+358 40 182 1403
martti.melin@jyvaskyla.fi 
Palvelualat ja hyvinvointi

Ilkka_finnila
Ilkka Finnilä
+358 40 504 1857
ilkka.finnila@jyvaskyla.fi 
Kaupan, hallinnon ja opetusalojen toimiala

Pasi Laukkanen
Pasi Laukkanen
+358 50 3118 190
pasi.laukkanen@jyvaskyla.fi 
Teollisuus ja tekniikka

Heidi_nygård

Heidi Nygård
tiimivastaava
+358 50 476 7349 
heidi.nygard@jyvaskyla.fi 
Kaikki toimialat