Jump right in
business documents on office table with smart phone and laptop computer and graph financial with social network diagram and three colleagues discussing data in the background

Asiantuntijapalveluiden yrityspalveluhakemisto

Löydä yrityksellesi uusi paikallinen kumppani!

Business Jyväskylän asiantuntijapalveluiden yrityspalveluhakemistossa jyväskyläläiset yritykset voivat ilmoittaa ja tutustua alueen yritysten tarjoamiin asiantuntijapalveluihin. Hakemisto tarjoaa markkinapaikan asiantuntijaosaamisen (B-to-B) hyödyntämiseen ja uusien kumppaneiden etsimiseen oman yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen.

Voit selailla ja rajata vaihtoehtoja toimialan ja palvelua tarjoavan yrityksen koon mukaan. Yritykset vastaavat itse ilmoitustensa sisällöistä ja siitä, että tiedot ovat oikein.

Ilmoita oman yrityksesi tiedot hakemistoon

Tietojen lähetys tapahtuu lomakkeella, jolle pääset viereisen painikkeen kautta. Yrityspalveluhakemisto on tarkoitettu yrityksille, jotka tarjoavat asiantuntijapalveluita, ja joilla on kotipaikka tai kiinteä toimipiste Jyväskylässä. Tiedot tarkistetaan ja julkaistaan noin viikon sisällä ilmoituksen jättämisestä.

Ilmoita asiantuntijapalvelusi yrityspalveluhakemistoon

Ilmoita palvelu

Hae palveluja:

Meliora Testlab
Organisaatioiden osaamisen kehittäminenMuut asiantuntijapalvelut

Meliora Testlab

phone icon0407460050

website iconhttps://www.melioratestlab.com/

info icon
  • Melioran päätuotteena on testauksenhallintatyökalu, Meliora Testlab, joka auttaa saamaan isoista, räätälöidyistä IT-hankkeista kustannustehokkaasti onnistuneita. Meliora tarjoaa työkalua palvelua itsepalvelutasosta konsultoivaan palvelutasoon saakka jolla taataan asiakkaan työn tehostuminen.
Liikkeenjohdon asiantuntijapalvelu
Myynti ja markkinointiKansainvälistyminenOmistajanvaihdosOrganisaatioiden osaamisen kehittäminenMuut asiantuntijapalvelut

Liikkeenjohdon asiantuntijapalvelu

phone icon04578813161

website iconhttps://www.encorepartners.fi/

info icon
  • Encore Partners Oy on asiantuntijaverkostoyritys, joka auttaa yrityksiä ja toimialoja kehittymään. Tarjoamme asiakkaillemme uusia ratkaisuja yrityksen kaikissa elinkaaren vaiheissa. Konsultointimme kattaa perustamisen, toiminnan, tuottavuuden ja laadun kehittämisen sekä markkinoitten laajentamisen ja myynnin kasvattamisen.
Puhuja, sparraaja, kouluttaja
Myynti ja markkinointi

Puhuja, sparraaja, kouluttaja

phone icon0408208559

website iconhttps://www.redesan.fi

info icon
  • Yrittäjän pää ja olkapää, innostava rohkaisija apunasi. Tilaa minut puhumaan tai kouluttamaan teille tai ota haltuusi YritysMuuntamo tai sparraus yrittäjäarkeesi. Lisää myös yrityksesi maksutta www.kehumo.fi
Taloushallintopalvelut
Taloushallinnon palvelut

Taloushallintopalvelut

phone icon040 839 1921

website iconhttps://eqvitia.fi/

info icon
  • Moderneja taloushallintopalveluja, sisältäen controller-, kirjanpito-, palkanlaskenta- ja veroneuvontapalvelut.
Mainostoimisto- sekä audiopalvelut pienyrityksille
Myynti ja markkinointiMuut asiantuntijapalvelut

Mainostoimisto- sekä audiopalvelut pienyrityksille

phone icon0458747388

website iconhttps://www.facebook.com/clevertainment/

info icon
  • Valo- ja videokuvauspalvelut, dronekuvaukset, sekä graafiset työt. Visuaalisten palveluiden lisäksi hallitsen myös audiopuolen yli 15 vuoden kokemuksella: mm. miksaus, äänitys ja sävellys. Tarjoan aina tarkan, mutta luovan kokonaisuuden ensisijaisesti pienyrityksille/yrittäjille. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä ja rupatellaan yhteistyöstä!
OV-Klinikka
Omistajanvaihdos

OV-Klinikka

phone icon046 921 6060

website iconwww.confidentum.fi

info icon
  • Saat ratkaisuja ja käytännönläheistä opastusta yritysjärjestelyyn tai omistajanvaihdokseen liittyvissä kysymyksissä (juridiikka, rahoitus, verotus). Palvelu on henkilökohtaista, luottamuksellista ja kaikkien yritysten saatavilla toimialasta riippumatta. OV-klinikkapalvelun hinta on 190€ + alv (1,5 h)
3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background