Jump right in
business documents on office table with smart phone and laptop computer and graph financial with social network diagram and three colleagues discussing data in the background

Asiantuntijapalveluiden yrityspalveluhakemisto

Löydä yrityksellesi uusi paikallinen kumppani!

Business Jyväskylän asiantuntijapalveluiden yrityspalveluhakemistossa jyväskyläläiset yritykset voivat ilmoittaa ja tutustua alueen yritysten tarjoamiin asiantuntijapalveluihin. Hakemisto tarjoaa markkinapaikan asiantuntijaosaamisen (B-to-B) hyödyntämiseen ja uusien kumppaneiden etsimiseen oman yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen.

Voit selailla ja rajata vaihtoehtoja toimialan ja palvelua tarjoavan yrityksen koon mukaan. Yritykset vastaavat itse ilmoitustensa sisällöistä ja siitä, että tiedot ovat oikein.

Ilmoita oman yrityksesi tiedot hakemistoon

Tietojen lähetys tapahtuu lomakkeella, jolle pääset viereisen painikkeen kautta. Yrityspalveluhakemisto on tarkoitettu yrityksille, jotka tarjoavat asiantuntijapalveluita, ja joilla on kotipaikka tai kiinteä toimipiste Jyväskylässä. Tiedot tarkistetaan ja julkaistaan noin viikon sisällä ilmoituksen jättämisestä.

Ilmoita asiantuntijapalvelusi yrityspalveluhakemistoon

Ilmoita palvelu

Hae palveluja:

Valmennusohjelmat
Myynti ja markkinointiOrganisaatioiden osaamisen kehittäminenMuut asiantuntijapalvelut

Valmennusohjelmat

phone icon0400499242

website iconhttps://www.crazytown.fi/

info icon
  • Järjestämme käytännöllisiä valmennusohjelmia. Kehitä niiden avulla liiketoimintaa, omaa osaamista ja muodosta tuttavuuksia muiden osallistujien kanssa. Suurin osa ohjelmistamme on avoimia kaikille kiinnostuneille. Katso lisätietoa eri ohjelmista: https://www.crazytown.fi/academy/
Laadukasta graafista suunnittelua ja kuvituksia
Myynti ja markkinointiMuut asiantuntijapalvelut

Laadukasta graafista suunnittelua ja kuvituksia

phone icon0503600286

website iconhttps://www.studiobehm.com/

info icon
  • Studio Behm on helposti lähestyttävä graafisen suunnittelun toimisto. Voit tilata etänä mm. logosuunnittelua, brändi- ja lehtiuudistuksia, lahjakorttien suunnittelua sekä esite- ja lehtitaittoja. Vahva kokemus myös podcastien ja blogien visuaalisista ilmeistä. Studio Behmin kautta onnistuu myös modernit kuvitukset, somekortit ja GIF-tarrat.
Assistenttipalvelut
IPRMuut asiantuntijapalvelut

Assistenttipalvelut

phone icon0405317006

website iconhttps://www.assari.fi/

info icon
  • Assistentti yrityksesi moninaisiin hallinnon tehtäviin ja asiakaspalveluun Keski-Suomen alueella. Tarjoan läsnäolevaa tekijää joustavasti.
Hiilijalanjäljen laskenta
Muut asiantuntijapalvelut

Hiilijalanjäljen laskenta

phone icon0400633033

website iconhttps://greencarbon.fi/

info icon
  • GHG -protokollan (https://ghgprotocol.org/ ) mukainen hiilijalanjäljen laskenta antaa tarkan kuvan CO2-päästöjen suuruudesta. Hiilijalanjälki voidaan laskea tuotteelle, toiminnolle kuten matkustaminen tai koko yritykselle. Laskennan tuloksena yritys saa tarkan raportin eri liiketoimintaosa-alueiden vaikutuksesta hiilijalanjälkeen sekä top 5...
Sisällöntuotantoa terveydenhoitoalan viestinnän tarpeisiin
Myynti ja markkinointiOrganisaatioiden osaamisen kehittäminenMuut asiantuntijapalvelut

Sisällöntuotantoa terveydenhoitoalan viestinnän tarpeisiin

phone icon0408362984

website iconhttp://www.animed.fi

info icon
  • Valttinamme on lääketieteellinen asiantuntijuus yhdistettynä ammattimaiseen markkinointiviestintäalan osaamiseen. Ensisijaisesti 3D-animaatio- ja kuvitustuotantoa yleisimmistä terveydellisistä vaivoista ja niiden hoitotoimenpiteistä esimerkiksi erilaisissa hoitopolkusovelluksissa, potilasohjeissa sekä myöskin koulutuskäytössä hyödynnettäväksi.
Myynnin, markkinoinnin ja kasvun tukeminen
Myynti ja markkinointiKansainvälistyminenRahoitusOrganisaatioiden osaamisen kehittäminenMuut asiantuntijapalvelut

Myynnin, markkinoinnin ja kasvun tukeminen

phone icon0400735259

website iconhttps://www.2lm.fi

info icon
  • Olemme parhaimmillamme auttaessamme yrityksiä haasteiden ylittämisessä - liittyvät ne sitten uuden kehittämiseen, markkinointikanavien löytämiseen ja hyödyntämiseen tai toiminnan laajentamiseen ulkomaille. Kutsu rohkeasti #2lihavaamiestä käymään maksuttomalle kartoituskäynnille
1 2 3 4 5
3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background