Jump right in
business documents on office table with smart phone and laptop computer and graph financial with social network diagram and three colleagues discussing data in the background

Asiantuntijapalveluiden yrityspalveluhakemisto

Löydä yrityksellesi uusi paikallinen kumppani!

Business Jyväskylän asiantuntijapalveluiden yrityspalveluhakemistossa jyväskyläläiset yritykset voivat ilmoittaa ja tutustua alueen yritysten tarjoamiin asiantuntijapalveluihin. Hakemisto tarjoaa markkinapaikan asiantuntijaosaamisen (B-to-B) hyödyntämiseen ja uusien kumppaneiden etsimiseen oman yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen.

Voit selailla ja rajata vaihtoehtoja toimialan ja palvelua tarjoavan yrityksen koon mukaan. Yritykset vastaavat itse ilmoitustensa sisällöistä ja siitä, että tiedot ovat oikein.

Ilmoita oman yrityksesi tiedot hakemistoon

Tietojen lähetys tapahtuu lomakkeella, jolle pääset viereisen painikkeen kautta. Yrityspalveluhakemisto on tarkoitettu yrityksille, jotka tarjoavat asiantuntijapalveluita, ja joilla on kotipaikka tai kiinteä toimipiste Jyväskylässä. Tiedot tarkistetaan ja julkaistaan noin viikon sisällä ilmoituksen jättämisestä.

Ilmoita asiantuntijapalvelusi yrityspalveluhakemistoon

Ilmoita palvelu

Hae palveluja:

Tekstiilipainatukset ja liikelahjat
Markkinointi, viestintä ja myynti

Tekstiilipainatukset ja liikelahjat

phone icon0505525002

website iconhttps://www.tarrapaita.fi/

info icon
  • Tekstiilit, tekstiilipainatukset, tarrat, liikelahjat, promotuotteet, ulkomainonta
Mainostoimistopalvelut
Markkinointi, viestintä ja myynti

Mainostoimistopalvelut

phone icon050 341 1147

website iconhttps://visualfriday.fi

info icon
  • Olemme luova toimisto, jonka palveluihin kuuluu brändin kehittämistyö, verkkosivu- ja verkkokauppaprojektit, sisällöntuotanto, valo- ja videokuvaus sekä digimarkkinoinnin palvelut. Teemme työmme aina asiakas edellä ja tavoitteenamme on varmistaa lopputulos, joka tukee asiakkaan markkinointia myös pitkällä tähtäimellä.
Hiilijalanjäljen laskenta
Muut asiantuntijapalvelut

Hiilijalanjäljen laskenta

phone icon0400633033

website iconhttps://greencarbon.fi/

info icon
  • GHG -protokollan (https://ghgprotocol.org/ ) mukainen hiilijalanjäljen laskenta antaa tarkan kuvan CO2-päästöjen suuruudesta. Hiilijalanjälki voidaan laskea tuotteelle, toiminnolle kuten matkustaminen tai koko yritykselle. Laskennan tuloksena yritys saa tarkan raportin eri liiketoimintaosa-alueiden vaikutuksesta hiilijalanjälkeen sekä top 5...
Modernin työelämän asiantuntija
Taloushallinnon palvelut

Modernin työelämän asiantuntija

phone icon0503615810

website iconhttps://omapaja.fi/

info icon
  • Turvallinen polku yrittäjyyteen. Omapajan kevytyrittäjänä laskutat työsi helpommin ja nopeammin. Hoidamme töidesi laskutuksen, kirjanpidon, vakuutukset sekä palkanmaksun. Sinä voit huoletta käyttää aikasi ansaitsemiseen. Yrityksille toimimme täyden palvelun tilitoimistona. Autamme myös yrityksiä saamaan toimeksiantosuhteisia tekijöitä.
Meliora Testlab
Organisaatioiden osaamisen kehittäminenMuut asiantuntijapalvelut

Meliora Testlab

phone icon0407460050

website iconhttps://www.melioratestlab.com/

info icon
  • Melioran päätuotteena on testauksenhallintatyökalu, Meliora Testlab, joka auttaa saamaan isoista, räätälöidyistä IT-hankkeista kustannustehokkaasti onnistuneita. Meliora tarjoaa työkalua palvelua itsepalvelutasosta konsultoivaan palvelutasoon saakka jolla taataan asiakkaan työn tehostuminen.
HR-palvelut
RekrytointiOrganisaatioiden osaamisen kehittäminenMuut asiantuntijapalvelut

HR-palvelut

phone icon0504934861

website iconhttps://www.arctichr.com/

info icon
  • Käytännönläheiset henkilöstöpalvelut start-upeille ja kasvuyrityksille. Arctic HR auttaa rekrytoinneissa, hr-prosessien kehittämisessä sekä yrityskulttuuriin ja työyhteisön johtamiseen liittyvissä asioissa. Saat meiltä juuri tarvittavan määrän henkilöstöosaamista käyttöösi, kun vielä ei ole aika omalle kokopäiväiselle osaajalle.
3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background