Jump right in
business documents on office table with smart phone and laptop computer and graph financial with social network diagram and three colleagues discussing data in the background

Asiantuntijapalveluiden yrityspalveluhakemisto

Löydä yrityksellesi uusi paikallinen kumppani!

Business Jyväskylän asiantuntijapalveluiden yrityspalveluhakemistossa jyväskyläläiset yritykset voivat ilmoittaa ja tutustua alueen yritysten tarjoamiin asiantuntijapalveluihin. Hakemisto tarjoaa markkinapaikan asiantuntijaosaamisen (B-to-B) hyödyntämiseen ja uusien kumppaneiden etsimiseen oman yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen.

Voit selailla ja rajata vaihtoehtoja toimialan ja palvelua tarjoavan yrityksen koon mukaan. Yritykset vastaavat itse ilmoitustensa sisällöistä ja siitä, että tiedot ovat oikein.

Ilmoita oman yrityksesi tiedot hakemistoon

Tietojen lähetys tapahtuu lomakkeella, jolle pääset viereisen painikkeen kautta. Yrityspalveluhakemisto on tarkoitettu yrityksille, jotka tarjoavat asiantuntijapalveluita, ja joilla on kotipaikka tai kiinteä toimipiste Jyväskylässä. Tiedot tarkistetaan ja julkaistaan noin viikon sisällä ilmoituksen jättämisestä.

Ilmoita asiantuntijapalvelusi yrityspalveluhakemistoon

Ilmoita palvelu

Hae palveluja:

OV-Klinikka
Omistajanvaihdos

OV-Klinikka

phone icon046 921 6060

website iconwww.confidentum.fi

info icon
  • Saat ratkaisuja ja käytännönläheistä opastusta yritysjärjestelyyn tai omistajanvaihdokseen liittyvissä kysymyksissä (juridiikka, rahoitus, verotus). Palvelu on henkilökohtaista, luottamuksellista ja kaikkien yritysten saatavilla toimialasta riippumatta. OV-klinikkapalvelun hinta on 190€ + alv (1,5 h)
Markkinoinnin strateginen suunnittelu, digimarkkinoinnin toteutus ja valmennus
Markkinointi, viestintä ja myyntiOrganisaatioiden osaamisen kehittäminen

Markkinoinnin strateginen suunnittelu, digimarkkinoinnin toteutus ja valmennus

phone icon050 438 3350

website iconwww.flumenia.fi

info icon
  • Flumenia on digimarkkinoinnin asiantuntijayritys, joka tarjoaa markkinoinnin strategista suunnittelua ja tuloksellista toteutusta valmentavalla otteella. Jos tarvitset markkinointiin suuntaviivoja, digimarkkinointiin tehoa tai valmennusta, ota yhteyttä. Me autamme onnistumaan markkinoinnissa.
Taloushallintopalvelut
Taloushallinnon palvelut

Taloushallintopalvelut

phone icon040 839 1921

website iconhttps://eqvitia.fi/

info icon
  • Moderneja taloushallintopalveluja, sisältäen controller-, kirjanpito-, palkanlaskenta- ja veroneuvontapalvelut.
Vientikaupan asiantuntijapalvelut
Kansainvälistyminen

Vientikaupan asiantuntijapalvelut

phone icon040 731 0223

website iconhttps://exportmaker.fi/

info icon
  • Export Maker on Suomen suurin yksityinen kansainvälisen liiketoiminnan kumppani. Autamme suomalaisia pk-yrityksiä kansainvälistymään ja avaamaan vientikaupan konkreettisin teoin. Olemme toteuttaneet jo 450 suomalaiselle yritykselle viennin avaus projektin yli 30 markkina-alueelle.
Mainostoimistopalvelut
Markkinointi, viestintä ja myynti

Mainostoimistopalvelut

phone icon050 341 1147

website iconhttps://visualfriday.fi

info icon
  • Olemme luova toimisto, jonka palveluihin kuuluu brändin kehittämistyö, verkkosivu- ja verkkokauppaprojektit, sisällöntuotanto, valo- ja videokuvaus sekä digimarkkinoinnin palvelut. Teemme työmme aina asiakas edellä ja tavoitteenamme on varmistaa lopputulos, joka tukee asiakkaan markkinointia myös pitkällä tähtäimellä.
Modernin työelämän asiantuntija
Taloushallinnon palvelut

Modernin työelämän asiantuntija

phone icon0503615810

website iconhttps://omapaja.fi/

info icon
  • Turvallinen polku yrittäjyyteen. Omapajan kevytyrittäjänä laskutat työsi helpommin ja nopeammin. Hoidamme töidesi laskutuksen, kirjanpidon, vakuutukset sekä palkanmaksun. Sinä voit huoletta käyttää aikasi ansaitsemiseen. Yrityksille toimimme täyden palvelun tilitoimistona. Autamme myös yrityksiä saamaan toimeksiantosuhteisia tekijöitä.
3arrows-big

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Form background